Lets Travel

Maatwerk reizen, uitjes en arrangementen

Uw reis, uitje of arrangement op maat


Al uw wensen zijn mogelijk; wij denken graag met u mee! Neem vandaag nog contact met ons op, vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of kijk voor meer informatie bij maatwerk reizen! Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek! Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Erop uit met een groep vrienden, familie, uw bedrijf of vereniging? Lets Travel denkt met u mee!

U kent het vast wel..
…het is weer tijd om iets leuks met z’n allen te ondernemen. Spetterende ideeën worden op tafel gegooid, iedereen heeft er zin in. Dan kijkt iedereen u aan, want er moet georganiseerd worden. Ach, zo moeilijk moet dat toch niet zijn, denkt u en u gaat aan de slag. Maar voordat u het weet, heeft u er zo veel tijd ingestoken dat het een veel te dure grap geworden is. Uw tijd is hiervoor toch veel te kostbaar! Daarnaast is het na de boekingen nog maar afwachten waar u terecht komt, want u hebt tijd noch geld beschikbaar voor een gedegen locatieonderzoek. kopenhagen

Lets Travel staat voor u klaar…
...om u het werk uit handen te nemen en een reis op maat te maken voor uw gezelschap! Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en gaan hiermee aan de slag. Vervolgens presenteren wij u –geheel vrijblijvend- een aantal uiteenlopende reisprogramma’s. Aan de hand van uw feedback passen wij het programma aan om tot een definitief reisprogramma te komen. Pas als u helemaal tevreden bent, zorgen wij voor een stipte uitvoering. Geen zorgen over plaatsen, ruimte en tijden; laat de organisatie maar aan Lets Travel over. Wij weten wat we moeten doen en waar we moeten zijn om kwaliteit en voordeel te behalen. Wij zijn flexibel en betrouwbaar. U kunt ons altijd bereiken om van gedachten te wisselen of om een nieuwe reis te organiseren.

Lets Travel staat voor kwaliteit…
…en besteedt daarom veel aandacht aan locatieonderzoek. Wij weten waar wij u mee naartoe nemen. Wij berekenen een totaalprijs, waarbij u geen onvoorziene kosten tegenkomt. Een echt zorgeloze reis laat u organiseren door Lets Travel. Wij staan garant voor een uitstekende service en een grote dosis enthousiasme.

Voor iedere groep…
sneeuw…bieden wij op maat gemaakte arrangementen, ongeacht het aantal deelnemers. Wij zijn gespecialiseerd in het uitdenken en organiseren van reizen volgens uw wensen, ideeën en budget. Of u nu een geheel verzorgde reis of alleen vervoer wenst; wij assisteren u in het opzetten van een programma en verzorgen vervolgens alle voorbereidingen die een dergelijke reis vraagt. Wij kunnen de reis begeleiden van begin tot einde. Mocht u zelf vervoer of een reisleider hebben, dan is dat voor ons uiteraard ook geen probleem.

Wilt u…
…de sfeer van een Nederlandse wereldstad als Amsterdam, Den Haag of Rotterdam proeven, of juist genieten van de warmte en intimiteit van de buitenlandse steden als Antwerpen, Brussel of Berlijn? Alles is mogelijk. Stedentrips kunnen op basis van een standaard arrangement uitgebreid worden met vele extra's zoals interessante stadswandelingen, gezamenlijke diners, swingende musicalvoorstellingen en vele plaatselijke bezienswaardigheden. Voor welke stad u ook kiest, overal kunnen wij, met of zonder gids, uw groep kennis laten maken met de cultuur en gewoontes van het land, de stad en zijn bevolking.

Hebt u plannen voor het organiseren van een groepsreis, dan staat Lets Travel voor u klaar om u het werk uit handen te nemen en een reis op maat te maken voor uw gezelschap!

Het organisatieteam
Wij weten alles van reizen. Het is ons vak. Wij kennen de weg en spreken de taal. Dankzij een gedegen opleiding en ervaring zijn wij deskundigen in het toerisme. Wij geven u graag advies over de te maken reis.

Reisprogramma
De reisprogramma’s zijn samen te stellen met een bepaald thema. Met de “Pick and Mix? methode kunt u verschillende thema’s met elkaar combineren. Voorbeelden van thema’s zijn: amusement en recreatie, cultuur en erfgoed, kunst en architectuur, natuur en landschap. Wij kunnen u adviseren over verschillende bestemmingen en over de beste invulling van het programma. Graag dragen wij een aantal reisprogramma’s aan, welke voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Vervoer
Lets Travel biedt verschillende vervoersmogelijkheden. Wij reizen per touringcar, oldtimerbus, minibus, helikopter... bij ons is alles mogelijk! Kijk voor meer informatie bij "vervoer".

Accommodatie
De accommodaties die wij voor u kunnen reserveren zullen overeenkomen met uw wensen. U kunt een keuze maken tussen 2, 3, 4 of een 5-sterren hotel, hostel, boerenkamer, B&B, tent, et cetera. Ook kunt u aangeven of u in het centrum van de stad wilt verblijven of nabij. Daarnaast geeft u zelf aan of u een 1, 2, 3 of 4 -persoonskamer wenst en welke voorzieningen u daarbij wenst. Binnen uw beschikbare budget zoeken wij dan een passende accommodatie voor u.

Maaltijden
Desgewenst worden afspraken gemaakt over de maaltijden; aan u de keuze voor logies/ontbijt, half- of volpension of een menu volgens uw eigen wensen. Op de heenreis kunt u de groep al verwennen met koffie en gebak of een heerlijke lunch. Op de terugreis kunt u kiezen voor een smakelijk 3 of 4-gangen afscheidsdiner. Zo kunt u samen met de groep nog even napraten over alle belevenissen voordat u weer op uw opstapplaats arriveert.
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer