Lets Travel

2 dagen toeren in een 2cv in het Midden van Nederland

2 Dagen 2CV Polders, Plassen en Pontjes
 
€ 169,00
p.p.

2 Dagen 2CV "Polders, Plassen en Pontjes"

0 Nederland, Midden Nederland

Geniet 2 dagen van het verrassend landschap in Midden-Nederland. U rijdt over kleine weggetjes langs het water en de door de vele polders.

Eigenschappen

De reis "Polders, Plassen en Pontjes"

Een weekend met een 2cv is gezellig en romantisch. Samen in de eend over kleine weggetjes, door mooie landschappen. Deze tweedaagse route leidt u door polders, langs plassen en over een aantal pontjes. U rijdt in een grote boog om de stad Utrecht heen. U komt door kleine dorpjes in het Gooi, de Vechtstreek, het Groene Hart en de Betuwe. Het bijzondere van dit arrangement is dat u het gebied waarschijlijk kent. Echter waar u normaal gesproken de doorgaande wegen neemt, ontdekt u nu hoe mooi het landschap is vanaf kleinere wegen en met lagere snelheden. Het routeboek voorziet u van toeristische informatie.

Accommodatie

U overnacht in een stijlvol Bed & Breakfast waar u hartelijk wordt ontvangen! Wij maken gebruik van enkele gastvrije kleinschalige accommodaties met meestal een mooie eigenzinnige inrichting.

Programma

◦U kunt de eend vanaf 9u ophalen in onze werkplaats in Amersfoort. U krijgt een duidelijke instructie over het rijden met de 2cv van uw voorkeur. Voor onderweg krijgt u een routeboek mee. Zorgt u zelf voor de broodjes, want u krijgt ook een picknickmand mee. U overnacht op het platteland van de Alblasserwaard.
◦De 2de dag kunt u het routeboek weer volgen en deelt u uw dag in zoals u dat wilt. Wij verwachten de eend voor 21u terug.
2 Dagen 2CV Polders, Plassen en Pontjes
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Het is geweldig om in een 2cv te rijden: prachtige landschappen, dakje open, zon aan de hemel, wind door je haren …. echt genieten! meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer