Lets Travel

Schilderen en zeilen op de Wadden

5/7 Dagen Schilderen & Zeilen op 't Wad
vanaf
€ 365,00
p.p.

5/7 Dagen Schilderen & Zeilen op 't Wad

0 Nederland, Wadden





Zeilen en schilderen op de Wadden

Met het zeilschip de eilanden ontdekken.
Samen met anderen zeilen en schilderen op de Waddenzee, waarbij op meerdere eilanden wordt overnacht (Terschelling, Vlieland en/of Texel). Haven van vertrek en aankomst is Harlingen. Twee unieke schilderweken te midden van de vergezichten van het wad, de duinen, de eilanden en de havens.

Speciale voorjaarstocht: 'Schilderen in het Kielzog van de Ploeg'.

Vaartocht door het inspirerende Groninger ... lees meer >>

Eigenschappen

Avontuurlijke schildervakantie met zeilschip


Meevaren tijdens een vakantieweek met de afwisseling van zeilen en schilderen. Op de wadden zwerven we zeilend van de ene naar de andere mooie plek. Soms blijven we een dag op een waddeneiland om daar wat dieper op het schilderen in te gaan.
Meegaan met dit zeilschip betekent je overgeven aan de elementen. Er is geen vaste route: weer en wind bepalen waar we heen gaan. Mogelijke bestemmingen zijn de waddeneilanden Terschelling, Vlieland, Texel en IJsselmeerhavens zoals Den Oever, Makkum of Enkhuizen. De binnenwateren van Friesland en Groningen behoren ook tot het vaargebied.

Het schip is de thuisbasis en bij slecht weer tevens het atelier.

Havens met mooie oude zeilschepen, duinlandschappen, strand, eilanddorpjes, droogvallende zandbanken met weerspiegelende luchten inspireren tot het maken van spontaan geschilderde aquarellen en/of acrylschilderijen. Met een groep schilders in een boot laat je je al snel door elkaar stimuleren en inspireren. Er wordt zelfstandig gewerkt. Aan het eind van de dag hebben we een gezamenlijke werkbespreking.

Met z’n allen zetten we de schouders eronder, zowel bij het zeilen als met de afwas in de keuken. Zeilervaring is hiervoor geen vereiste. De maaltijden worden door onze kok voor u verzorgd.
5/7 Dagen Schilderen & Zeilen op 't Wad
eigenschappenprijzen
route/ vervoer
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer