Lets Travel

Massagesalon met voetreflex, stoelmassage, ontspanningsmassage, dorn therapie, shiatsu en meer

50% Korting op Massage Groningen
vanaf
€ 16,25
p.p.

50% Korting op Massage Groningen

0 Nederland, Groningen, Hoogezand of op locatie

Zorg en aandacht in het vaak hectische leven van alledag. Genieten van een resultaatgerichte of ontspannende massage die uw zintuigen prikkelen.

Manueel Praktizijn® Roel Stel is Geregistreerd A-Therapeut en heeft een Manuele Praktijk voor Shiatsu-& Massagetherapie in Hoogezand en Groningen. Naast behandelingen in zijn praktijk kan hij massages geven bij u op locatie (in uw eigen huiskamer of op uw werkplek).

U kunt kiezen voor een regelmatige massage, bijvoorbeeld wekelijks, maar ook incidenteel of eenmalig. Zo kan Roel bijvoorbeeld stoelshiatsu massages geven op een (bedrijfs-)feest, tijdens een cursus, seminar of congres, of op een beurs of evenement. Ook kunt u een ontspannende massage cadeau geven. Er zijn vele mogelijkheden!

Door de diversiteit van behandelingen kan Roel de behandeling altijd afstemmen op uw persoonlijke situatie.

De volgende massagevormen kan de masseur toepassen:
· Klassieke Massage
· Segmentale Massagetherapie
· Voetreflexologie
· Dorn-methode
· Namikoshi Shiatsu
· Stoelshiatsu


Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte aan via de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Prijzen

De duur van de behandeling is afhankelijk van uw wensen, eventuele klachten en het doel van de massage.

Lets Travel DEAL: 50% korting!

massage 30 minuten: normaal € 32,50 NU met 50% korting: € 16,25!
massage 50 minuten: normaal € 58,50 NU met 50% korting: € 29,25!

Verwen jezelf eens of geef een ander een massage naar keuze cadeau. Nu met 50% korting! De korting is 1 keer per persoon geldig.

Prijzen zijn incl. 21% BTW.


Cadeaubon Massage

Wilt u iemand verrassen met een massage? Dan is een Massage Cadeaubon wellicht een orgineel cadeau!!

Geïnteresseerd?

Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met mij op voor meer informatie of een afspraak. Voor een eenmalige ontspannende massage is een afspraak zo gemaakt. Voor structurele opdrachten maken we eerst een kennismakingsafspraak met klachtenanalyse. Op basis van deze analyse kan ik u een voorstel doen voor een passend behandelplan. De prijs en de duur van de behandelingen worden ook aan de hand van uw situatie bepaald. Uiteraard zit u nergens aan vast en kunt u de behandeling stoppen of aan laten passen wanneer u wenst.Vergoeding massages door uw ziektekostenverzekeraar

Dekt uw verzekering de kosten van Alternatieve Geneeswijzen? Mogelijk worden uw behandelingen dan geheel of gedeeltelijk vergoed. Raadpleeg hierover uw polis of neem contact op met uw ziektekostenverzekering. Een verwijzing door een huisarts is niet noodzakelijk. Soms is het echter wel raadzaam eerst uw huisarts te raadplegen omtrent uw lichamelijke klachten.

Op de website van de NVST vindt u onder andere een actueel overzicht van zorgverzekeraars die Massage en/of Shiatsu therapie geheel of gedeeltelijk vergoeden.
aanbieding50% Korting op Massage Groningen
prijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer