Lets Travel

Bedrijfsuitje Amsterdam

Borrelcruise - Magical Dinnershow
vanaf
€ 77,50
p.p.

Borrelcruise - Magical Dinnershow

0 Nederland, Noord Holland, Amsterdam
 

Eigenschappen

17.30 - 19.00 Borrelboot

Welkom aan boord van de Borrelboot! Een privé rondvaart door de Amsterdamse grachten, terwijl u geniet van uw gezelschap en de Hollandse bar met onbeperkt bier, wijn, fris en borrelhapjes. Bekijk de hoofdstad van Nederland vanaf het water en ontdek dat de stad op deze wijze ècht anders is!

19.00 - 22.00 Magical Dinnershow

Als de glazen leeg zijn en de borrelboot veilig is afgemeerd, gaan we van boord en schuiven we aan tafel in een uitstekend Mokums restaurant. Hier gaan we genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Maar als u denkt dat dàt het is, dan heeft u het mis!

Tijdens het diner doen zich wonderen voor…aan UW tafel! U zult echt versteld staan van wat er zich tijdens het eten allemaal zal gaan afspelen. Een combinatie van stand-up comedy van de bovenste plank en pure magie terwijl u er met uw neus bovenop zit! U zult het niet geloven en toch is het waar! Wij hebben connecties met de grootste artiesten van deze aarde en speciaal voor deze avond hebben we iemand voor u geëngageerd die zich goochelaar noemt, maar die zich eigenlijk TOVENAAR zou mogen noemen!

De impact van de vertoonde magie is ongeëvenaard; momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend opgevolgd door lachsalvo's.

Verbijstering, humor en heerlijk dineren…het ultieme Amsterdamse uitje!

Programma-indicatie:

17.30 - 19.00: Borrelboot
19.00 - 19.45: Voorgerecht
19.45 - 20.10: Table Magic
20.10 - 21.00: Hoofdgerecht
21.00 - 21.20: Stand up Comedy Magic
21.20 - 22.00: Nagerecht
Borrelcruise - Magical Dinnershow
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Dit hét evenementenbureau voor iedereen die op zoek is naar een volledig georganiseerd evenement of uitje in Amsterdam. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer