Lets Travel

Vakantie aan het IJsselmeer

Bungalowpark Beach Resort Makkum
  online  boeken

Bungalowpark Beach Resort Makkum

0 Nederland, Friesland, IJsselmeer, Makkum

Bungalowpark Beach Resort Makkum is een prachtig vakantiepark aan het Friese IJsselmeerstrand. Klik hier en ga direct naar het online aanbod...>>>

25% VROEGBOEK KORTING

Klik HIER ...>>> en boek nu alvast uw verblijf voor 2017 en bespaar 25% op de huurprijs!

Bungalows, villa's, appartementen

Bungalowpark Beach Resort Makkum bestaat uit een grote verscheidenheid aan vakantie-accommodaties. Met 200 bungalows (in 10 verschillende types van comfortabel tot zeer luxe) en 2 appartementencomplexen met 52 appartementen biedt het park een sublieme vakantie voor ieder budget. Eén ding hebben alle accommodaties gemeen; ze liggen dichtbij of vlak aan het water en strand. Om uw keuze wat makkelijker te maken, hebben wij onze accommodaties in 3 categorieën onderverdeeld:

- Bungalows...>>>
- Luxe vakantie villa's aan het water...>>>
- Vakantie appartementen...>>>

Alle accommodaties zijn privé-eigendom en hebben daarmee grotendeels hun eigen stijl, interieur en speciale kenmerken. Via deze gebruiksvriendelijke online-boekingmodule kunt u gemakkelijk uw voorkeuren aangeven. Een privésauna, jacuzzi, whirpool of DVD-speler? Het kan allemaal met een simpele muisklik. Met de diversiteit aan woningtypes en de kronkelende wegen heeft het park een persoonlijke en intieme sfeer; iets wat vaak mist in grote bungalowparken.

Met haar ligging naast een pittoresk Fries visserplaatsje en omringt door water en natuurgebieden, 99% van alle accommodaties liggen dan ook aan het water, is Bungalowpark Beach Resort Makkum een unieke vakantiebestemming. Het park heeft echter meer te bieden dan natuur, ruimte en ontspanning; ook voor een actieve vakantie zit u hier goed! Door de vrijwel altijd aanwezige bries en het ondiepe water is het IJsselmeerstrand zeer geliefd bij kite- en windsurfers. De vele vaarten, sloten en meren in de omgeving maken Bungalowpark Beach Resort Makkum bovendien een populaire uitvalsbasis om te varen en zeilen. Ook vissers komen hier aan hun trekken; het park staat bekend om haar grote hoeveelheden snoek, baars en karper.

Deze veelzijdigheid is waarschijnlijk de reden dat het park zo’n brede doelgroep aanspreekt: zowel gezinnen met jonge kinderen, gepensioneerden als jongere koppels kunnen op Bungalowpark Beach Resort Makkum hun hart ophalen. Bovendien is er in de grotere bungalows ruimte voor groepen tot 12 personen; ideaal voor vriendengroepen en families die samen op vakantie willen.

Aanbiedingen

Klik HIER en boek nu alvast uw verblijf voor 2017 en bespaar 25% op de huurprijs! ...>>>
aanbiedingBungalowpark Beach Resort Makkum
LuxebungalowaanwaterFriesland Rietgedekte Vissersvilla 
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer