Lets Travel

Zeil Arrangement

Dagje Zeilen: Groepsuitje Wadden
vanaf
€ 70,00
p.p.

Dagje Zeilen: Groepsuitje Wadden

0 Nederland, Wadden of IJsselmeer

Een dagje zeilen met elkaar en genieten van zon, wind en water. Of het nu met vrienden is, met familieleden, collega’s of zakenrelaties, de zeiltochten met dit zeilschip staan borg voor een ontspannen en recreatief dagje zeilen. Er kunnen 53 mensen meevaren tijdens dit groepsuitje. Wilt u langer zeilen, bijvoorbeeld een weekend? Dat kan ook! Klik hier om naar een weekend zeilen te gaan..>>

Dagtochten - groepsuitjes op het IJsselmeer of de

... lees meer >>

Eigenschappen

Met de wind in de zeilen, samen even weg om te genieten van de natuur. We varen op de waddenzee, het meest unieke en dynamische natuurgebied van Nederland, met de afwisseling van eb en vloed, droogvallende zandplaten en weidse luchten. Mogelijke bestemmingen: Vlieland, Terschelling of Makkum.

Wadden dagarrangement

Dagtocht van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Afvaarthaven: Harlingen.

Om 9.00 uur staat de bemanning klaar om uw gezelschap welkom te heten. Na de koffie brengt de bemanning u de beginselen van het zeilen bij. Vervolgens wordt er koers gezet richting het Wad, een uniek stuk natuur waar u nog kunt genieten van de stilte, de ruimte en de rijkdom aan flora en fauna.

Rond de middag wordt aan boord van het schip de lunch geserveerd in de vorm van een uitgebreid buffet. Bij gunstig tij gaan we dan voor anker tussen de droogliggende zandplaten. Na deze heerlijke lunch wordt de zeiltocht voortgezet...misschien brengen we nog een kort bezoekje aan een waddeneiland!
Zeilend over de Waddenzee, afhankelijk van het getij, de stroming en de wind, wordt u één met de prachtige omgeving. U proeft het zoute water dat opspat tegen het schip en de heerlijke zilte zeelucht. Spanning en ontspanning gaan hand in hand bij deze zeiltocht over het Wad.

Na deze belevenis zeilt u weer richting Harlingen. Tijdens de zeiltocht kunt u onderweg genieten van een drankje en worden er borrelhapjes geserveerd. Tegen 18.00 uur legt het schip weer aan. U gaat als een herboren mens van boord!

Arrangementsprijs dagtocht: € 70,- p.p. min. 26 personen / Za. weekendtoeslag.
Informeer naar extra mogelijkheden barbeque of diner aan boord.


Een andere mogelijkheid vanuit Harlingen is een uitstapje door de sluis van Kornwerderzand en een bezoekje aan het friese stadje Makkum.
Dagje Zeilen: Groepsuitje Wadden
eigenschappenprijzen
route/ vervoerwaardering
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer