Lets Travel

Neem uw eigen cd op in de studio tijdens uw Bedrijfsuitje, vrijgezellendag of verjaardagsfeest in Leeuwarden

Eigen cd opnemen in professionele studio
vanaf
€ 22,50
p.p.

Eigen cd opnemen in professionele studio

0 Nederland, Friesland, Leeuwarden

Huur je eigen studiocafé en kies je pakket!


Op zoek naar een leuk feest waarbij je samen iets origineels doet en wil je niet natregenen of zweten dan ben je hier aan het goede adres. Neem een kijkje in de keuken waar Iris Kroes haar laatste cd op nam en zet je eigen tophit op cd!

Daag je collega's uit tot een smartlapbattle, houdt een muziekquiz of schrijf je eigen tophit. Geen zin om te schrijven maar wel zin in een topfeest? Kom dan karaoke ... lees meer >>

Eigenschappen

Bedrijfsuitjes:Tophit arrangement

Maak je eigen company cd!

In het gezellige studiocafé aan de rand van het centrum in Leeuwarden schrijf je gezamenlijk je eigen tekst op een bekende hit die je in de opnameruimte van onze professionele studio op cd opneemt. Na de opnames geniet je van een hapje en drankje. In het studiocafé staat het karaokepodium de hele avond tot je beschikking of vind wie de beste muziekkenner van de avond is met top 2000 muziekquiz. Aan het eind van de avond krijgt iedereen een eigen muzikale herinnering op cd mee. Zeer geschikt als leuke teambuilding!

Het TopHit Arrangement is geschikt voor groepen tot ± 40 personen en duurt 4 uren zonder buffet en 5 uren met buffet. De prijs van dit arrangement bedraagt € 29,50 pp. De prijs van het arrangement inclusief een buffet naar keuze bedraagt € 49,50 pp. U betaalt voor minimaal 10 personen.
Voor een All Inclusive arrangemet inclusief vier drankjes en een bittergarnituur betaal je € 8,35 per persoon.


Battle of the Smartlappen

.....met echte Jordanese snik!

Maak kennis met Coby in het volkscafe ‘De vrolijke noot’. Coby komt uit de Jordaan, telt haar zegeningen en weet als geen ander hoe een smartlap moet klinken. Johnny Jordaan, Tante Leen, Bolle Jan waren persoonlijke vrienden van vrienden van Coby.
Met elkaar leer je onder leiding van Coby smartlappen. In twee groepen strijd je tegen elkaar. Wie neemt de beste smartlap op en wint de vergulde Pieper?! Coby trakteert op een optreden en je kunt verder feesten in het gezellige studiocafé en verder zingen op het karaokepodium.

De Battle of the Smartlappen is geschikt voor groepen tot ± 40 personen en duurt 4 uren. Kies je voor een buffet erbij dan kun je 5 uren feesten!
De prijs van dit arrangement bedraagt € 32,50 pp, je betaalt voor minimaal 20 personen. De prijs van het arrangement inclusief een buffet naar keuze bedraagt € 52,50 pp, minimaal 20 personen.
Wil je een compleet verzorgde avond, kies dan het All Inclusive arrangement met vier drankjes en een bittergarnituur voor € 8,35 per persoon.

De bedrijfsuitdaging

Dé perfecte combinatie van teambuilding en een gezellig teamuitje!

Tijdens dit arrangement wordt het team professioneel ondersteund door een beroepscoach. Je maakt kennis met je eigen en je collega’s sterke punten en elkaars valkuilen tijdens het schrijven en opnemen van je eigen bedrijfstophit. Een dag aan de slag met samenwerken, teamuitje, heerlijk eten en je eigen cd als blijvende herinnering.

De bedrijfsuitdaging is geschikt voor groepen van 15 tot 25 personen en duurt 2 dagdelen. De prijs voor het arrangement inclusief coach en koffie en thee bedraagt € 87,50 pp. Je betaalt voor mimimaal 15 personen.

Wil je niet voor extra kosten komen te staan en vooraf weten waar je aan toe bent, kies dan voor een All Inclusive: afkoop vier drankjes en een bittergarnituur voor € 8,35 per persoon.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exlcusief BTW


VrijgezellenfeestenJe persoonlijke tophit

Zing een lijflied voor de vrijgezel en zet het op cd! Ook voor vriendenfeest of andere feesten.

Wat ga je doen?
Na een rondleiding in de studio met uitleg over hoe een professionele cd opname in zijn werk gaat, kies je in ons gezellige studiocafé je favoriete nummer. Onder het genot van een vers bakje koffie of drankje, schrijf je gezamenlijk een eigen tekst over de vrijgezel die gaat trouwen, de collega die snikkend afscheid neemt of de fusie die oneindig veel stress veroorzaakt. Schrijf het van je af!

Tijdens het feest krijgt de vrijgezel een fotoshoot voor de cover van de cd. Met professionele begeleiding arrangeren jullie de zangpartijen en oefen je de tekst met behulp van het projectiescherm. Als jullie er klaar voor zijn, duik je opnameruimte in en begint het echte werk! Koptelefoons op en in een aantal takes wordt het nummer opgenomen.

Met een hapje en drankje kun je bijkomen in het café en verder zingen op het karaokepodium! Met Singstar zing je duetten of strijd je tegen elkaar; de computer meet je zangtalent en bepaalt wie de beste zanger is.

Aan het eind van het feest krijgt iedereen een eigen cd mee! Een superleuk muzikaal feest waarbij je een uniek kijkje in de keuken van een professionele studio krijgt en gelijk “het stukje” voor op de bruiloft klaar hebt!

Praktische informatie:
Tijdsuur van dit knalfeest is 3 uren.
De prijs voor Je persoonlijke Tophit is € 29,50 pp (minimaal 10 personen).
Geschikt voor groepen tot ± 40 personen.

Wil je niet voor extra kosten komen te staan en vooraf weten waar je aan toe bent, kies dan voor een All Inclusive: afkoop vier drankjes en een bittergarnituur voor € 9,95 per persoon.
Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt je ook gewoon voor minder personen boeken!

Early Bird

De Early Bird is Je Persoonlijke Tophit voor vroege voegels!

Boek je Je Persoonlijke Tophit in de ochtenduren van bijvoorbeeld 9.30 uur tot 12.30 uur dan geldt een speciaal tarief. Je boekt dit feest dan met korting voor € 22,50 pp. Je kunt de Early Bird aanvullen met een lekkere lunch, al vanaf € 9,95 pp. Bel of mail vrijblijvend voor de mogelijkheden. (Minimaal 10 personen).

Karaoke Party

Party Time!

Wil je lekker ontspannen feestvieren en houd je van zingen? Kies dan voor de swingende karaoke avond. Zing de longen uit je lijf op de karaokebühne en geniet van een hapje en drankje in je privécafé.

Ons gezellige studiocafé staat de hele avond exclusief tot jullie beschikking. De muziekkenner van de avond wordt met de uitdagende muziekquiz vastgesteld. Wie krijgt naast eeuwige roem de hand van de presentator?

Een supermuzikale feestavond in je eigen café.

Praktische informatie
Tijdsuur van dit grote muziekfeest is 3 uren.
De prijs voor deze karaoke avond is € 24,50 pp (minimaal 10 personen).
Geschikt voor groepen tot ± 40 personen.
Wil je niet voor extra kosten komen te staan en vooraf weten waar je aan toe bent, kies dan voor een All Inclusive: afkoop vier drankjes en een bittergarnituur voor € 9,95 per persoon.

Kleine groepen arrangement

Ben je met minder dan 12 personen dan is het kleine-groepen arrangement voor jullie interessant.

Met z’n allen zingen jullie de favoriete hit in van de bruid/bruidegom waarbij de leading vocals uiteraard het stralende middelpunt zijn.

Even de kelen smeren en dan aan de slag. Onder begeleiding van de producer oefenen jullie de tekst en worden de zangpartijen verdeeld. Als de tekst er goed in zit, ga je de opnameruimte in en zingen jullie de tekst in. Na een aantal takes gaat de producer aan de slag om de cd te mixen en de cd te maken.

Jullie kunnen even uitblazen in het karaokecafé. Als de cd klaar is, wordt deze uitgereikt en heb je een persoonlijk geschenk voor de bruid/bruidegom èn een leuk stukje voor op de bruiloft!

Praktische informatie
Dit arrangement duurt twee uur.
De prijs voor dit arrangement bedraagt € 24,75 per persoon met een minimum van 7 personen.
Geschikt voor groepen tot ± 12 personen.
Wil je niet voor extra kosten komen te staan en vooraf weten waar je aan toe bent, kies dan voor een All Inclusive: afkoop vier drankjes en een bittergarnituur voor € 9,95 per persoon.
Extra cd’s kosten € 3,50 per cd.

Alle bovengenoemde prijzen voor de Vrijgezellenfeestarrangementen zijn inclusief BTW.


Kinderfeestje


Superstar verjaardagsfeest met fotoshoot en je eigen cd!

Uniek in Nederland een superstarkinderfeest waarbij de jarige echt in het middelpunt van de belangstelling staat en als echte ster wordt behandeld, inclusief fotoshoot!

Met maximaal 14 vrienden vier je je verjaardag in een echte opnamestudio waar menig zanger en band hun cd opnam. In onze feestruimte met discolampen en karaokepodium ga je helemaal los.

De voorpret begint al thuis. Kies je favoriete hit uit en oefen de tekst voor de spiegel. Bij voorkeur met haarborstel om al enige microfoontechniek op te doen.

Na het Lang-zal-ze-leven en de feesttaart gaat het feest echt los. Na stemoefeningen en inzingen, ga je de opnamestudio in om onder begeleiding van de geluidstechnicus je favoriete hit op te nemen. De jarige doet de leadzang en de vrienden de backing.

Als je vrienden bijkomen krijg jij een heuse fotoshoot, de mooiste foto wordt de cover van je eigen cd!

Nu kun je verder feesten op het karaokepodium, ontdek je X-factor! Hongerig geworden van al deze inspanning? De patat staat klaar!

Aan het eind van het feest krijgt iedereen jouw eigen cd mee naar huis.

Praktische informatie
De prijs voor dit knalfeest bedraagt € 159,95 voor een feest met maximaal 14 kinderen. Dit is inclusief feesttaart, 2x frisdrank en patat en btw en een cd voor iedereen!
Dit pakket is speciaal voor kinderen tot en met 17 jaar.
Dit feest duurt 2½ uur en is te boeken op alle dagen, met uitzondering van de zaterdagmiddag en zaterdagavond.
Grotere groep in overleg mogelijk.


Buffetten


Maak je feest compleet met een overheerlijk buffet van onze huiscateraar. Kies uit een klassiek warm-koud buffet, La delizioso cena Italiano (Italiaans buffet), La tapas Español benévolo (Spaanse tapas), of een broodjesbuffet. Niet alleen heerlijk eten maar ook tijd om langer te feesten in je privécafé met karaokepodium (zie prijzen en uitgebreide omschrijvingen via het tabblad "eten/drinken")!


Ander feest?


Staat het feest dat u zoekt er niet bij? Bel of mail dan even voor de mogelijkheden. Wij kunnen u ook verschillende dagarrangementen aanbieden. Wij maken in overleg met u graag een vrijblijvende offerte.


Meer informatie?


Stuur dan het contactformulier onder de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina in.
aanbiedingEigen cd opnemen in professionele studio
eigenschappenprijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer