Lets Travel

Feestavond Zuidlaren Drenthe; Captain's dinner, Moordavond of Apres Ski

Feest/ Theateravonden
vanaf
€ 41,00
p.p.

Feest/ Theateravonden

0 Nederland, Drenthe, Zuidlaren

Een avond vol humor, culinaire hoogstandjes en wellicht verborgen talent. In onze locaties worden op verzoek diverse theateravonden georganiseerd waarbij u, het publiek dus, de hoofdrol speelt.

Eigenschappen

Hieronder vindt u een aantal suggesties (Moordavond, Captain's Dinner en Après Ski Party), maar neem gerust contact op voor een op maat gemaakte programma.


Moordavond

Er is iets vreselijks gebeurd. De toch al vaak in opspraak geraakte familie Stuurman ligt zwaar onder vuur, door u wel te verstaan. Wilhelm Stuurman, het hoofd van de familie en het bedrijf is onder verdachte omstandigheden levenloos aangetroffen. Men vermoedt een moord!
Nu de rechtszaak is aangebroken, zo'n 2 jaar naar het vervelende ongeval, is het tijd om uit te zoeken wie de schuldige is van dit onheil.
Is het de dochter die telkens miskent, zich toch altijd met hart en ziel voor de zaak heeft ingezet? Of Christine, zijn eerste vrouw, die op een verschrikkelijke manier aan de kant te lijkt gezet? En de secretaresse maakt op het eerste gezicht ook al niet zo'n beste indruk. Is het de nieuwe vriendin? Of toch zijn zoon die nooit heeft willen deugen.
Aan u de taak om dit illustere gezelschap te ondervragen en de moordenaar aan te wijzen. Dit alles onder het uitmuntende toezicht van Rechter Been. Hier heeft u 3 uur de tijd voor, natuurlijk wordt dit geheel afgewisseld met eten en luisterliedjes, die u eventueel ook verder kunnen helpen met het raadsel en een aantal skiffle nummers.

Inhoud programma:
18:00 uur: Ontvangst met 1x koffie en thee
18:30 uur: Aperitief (niet inbegrepen)
19:00 uur: Start programma met een uitgebreid koud/warm buffet
22:00 uur: Einde programma


Captain's dinner:

De Klasina Jacoba ligt al drie maanden aan de kant, het werk is allemaal gedaan. De mast is gelakt, de dekken geverfd, de ketel ontkalkt, de kolen geladen, de zeilen gestreken en zelfs al het touwwerk is opnieuw ingeschoren. Blijven liggen kost geld en de Klasina Jacoba moet varen. Maar wie moet het schip sturen, er is immers geen kapitein meer.

Jacoba, de eigenares van het schip, gaat dus op zoek naar een nieuwe kapitein, die misschien gelijk ook voor een beetje nageslacht kan zorgen. Het schip moet natuurlijk in de familie blijven. Maar een kapitein moet wel verschillende kwaliteiten bezitten: recht door zee, goede ogen, een vaste hand, goed observatie-vermogen, koersvast, vruchtbaar, lief en stevige zeebenen. En hij moet nog kunnen zeilen ook. Fokje, van voor de mast, heeft een strak plan uitgedacht hoe de nieuwe kapitein kan worden gevonden. Alle knappe en slimme mannen uit de buurt (het publiek) worden uitgenodigd voor een maaltijd. De vrouwen uit de buurt komen mee voor raad en daad. Bram de Stoker en Koos de Matroos zien het allemaal met lede ogen aan.

Een vrolijke maar keiharde strijd wordt uitgevochten onder begeleiding van een hilarisch theatergezelschap, met als hoofdprijs de “Klasina Jacoba? en de hand van Jacoba. Maar of het helemaal zo loopt als gepland? We zullen zien.

Inhoud programma:
18:00 uur: Ontvangst met 1x koffie en thee
18:30 uur: Aperitief (niet inbegrepen)
19:00 uur: Start programma met een uitgebreid koud/warm buffet in de Captain's bar
22:00 uur: Einde programma


Après Ski Party

De Après Ski Party is een echt avondje uit! In de gezellige Captainsbar van het Paviljoen aan het Zuidlaardermeer worden diverse spelletjes gespeeld, zoals handboogschieten, geweerschieten, spijkerbroekhangen en andere ludieke spelletjes. Uiteraard is er veel Nederlandstalige en swingende muziek en wordt er karaoke gezongen. Voorafgaand is er een heerlijk koud/warm buffet. Het feest kan worden aangevuld met 1 of meerdere workshops, zoals salsadansen, verfgooien, zandsculpturen bouwen, enz.

Inhoud programma:
- Ontvangst met koffie of thee en een gebakje
- Apres Ski spelletjes met swingende muziek en karaoke
- Uitgebreid koud/warm buffet
Feest/ Theateravonden
eigenschappenprijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer