Lets Travel

Fietstocht Amsterdam Uitje Fietspuzzeltocht Amsterdam

Fietspuzzeltocht Amsterdam
vanaf
€ 24,50
p.p.

Fietspuzzeltocht Amsterdam

0 Nederland, Noord Holland, Amsterdam

Vind je weg in de stad op p(ed)alen.

Eigenschappen

Vind je weg in de stad op p(ed)alen!


Test uw vaardigheid met fiets en plattegrond in het oude Mokum en doe mee met de Fietspuzzeltocht!

In groepen van maximaal 8 deelnemers puzzelt u zichzelf langs de meest prachtige plekjes van Amsterdam. U pendelt door de Jordaan, u trapt over het Leidseplein en crosst over de Wallen. Kortom, u ontdekt al puzzelend het èchte Mokums Paradijs. Uiteraard laat de professionele begeleider u kennis nemen van leuke extra wetenswaardigheden.

Wellicht enigszins ter geruststelling; halverwege de tocht kunt u zich lui in het gras van het Vondelpark laten vallen om wat te drinken en op adem te komen. Maar; niet te lang! De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:
- Prijsuitreiking
- 2 consumpties
- Versnapering voor onderweg
- Fiets
- Professionele begeleiding
- Teambuilding


Uitbreidingsmogelijkheden tot dagarrangement:


Lunch (1 uur)
Omdat wij niet van u verwachten dat u de hele dag op de been blijft zonder natje en droogje, nodigen wij u tussen de middag uit om samen met ons van een uitgebreide lunch te genieten.

Varen (1,5 uur)
Wij nemen u (niet!) in de boot in onze originele en traditionele sloep, inclusief schipper! Onze ervaren schipper loodst u langs de mooiste plekjes, aan de fraaiste grachten van Amsterdam. U zit ondertussen gezellig met zijn allen te causeren en te genieten van een goed glas wijn en een lekker nootje. Al onze sloepen zijn voorzien van de mogelijkheid tot overkapping (uiteraard schijnt de zon…!) èn toilet (hoeft u onderweg niet telkens van boord…)! Opstappen en varen!
Fietspuzzeltocht Amsterdam
eigenschappenprijzen
fietspuzzeltocht 2 
Aanbieder
Dit hét evenementenbureau voor iedereen die op zoek is naar een volledig georganiseerd evenement of uitje in Amsterdam. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer