Lets Travel

Flyboarden- stoer groepsuitje op het water

Flyboarden
vanaf
€ 32,50
p.p.

Flyboarden

0 Nederland, Friesland, Heeg

Vlieg als een vogel, duik als een dolfijn; zelf Flyboarden! Ervaar de sensatie. Flyboarden met een groep is superleuk.

Flyboarden is prachtig. Zowel om te zien als om zelf te ervaren. Het ziet er wellicht moeilijk uit maar dat valt erg mee. De basistechniek heb je na 5 minuten al onder de knie.

WAT IS FLYBOARDEN

Flyboarden, wellicht heb je het eens op tv gezien of op een van de vele braderies of festivals. Salto’s, duikvluchten, de gekste stunts worden in ... lees meer >>

Eigenschappen

Individuele clinics Flyboarden bieden we aan in Heeg, vanaf 1 persoon. Daarnaast bieden we Flyboarden ook als een onderdeel van een groepsarrangement aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden.


Flyboardclinic in Heeg, deelname vanaf 1 persoon:

In het gezellige café ontvangen wij jou/jullie met koffie & Friese oranjekoek. Hierna krijg je/ krijgen jullie van de instructeur een korte uitleg over het Flyboarden en daarna ga je/ gaan jullie het zelf ervaren! Tijdens de clinic heb je ca. 15 minuten het Flyboard onder je voeten!

De deelnemers die eventueel op hun beurt wachten kunnen vanaf het terras de verrichtingen volgen en consumpties bestellen op het terras. Na afloop is er gelegenheid om te douchen.


Groepsarrangement Flyboarden

Spectaculair dagprogramma incl. flyboarden lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Heeg.

Dit afwisselende arrangement vindt plaats in het gezellige watersportdorpje Heeg. Het flyboarden, de overnachting bij Stayokay en de BBQ bij het restaurant bevinden zich op loopafstand van elkaar. ’s Avonds is het in Heeg erg gezellig. Je kan er naar leuke terrassen, cafés en naar bar-dancing Ald Wal waar jong en oud tot in de late uurtjes terecht kan.

Het uitje begint rond 11u in Heeg. (ca. 1 uur rijden vanaf Amsterdam/Utrecht). We ontvangen jullie met een bak koffie op het terrein van Stayokay in Heeg.

Tijdens de koffie krijgen jullie uitleg over het flyboarden (deelname op eigen risico). Jullie gaan vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten. De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan.. Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen. Drankjes e.d. kun je kopen bij de bar van Stayokay. Tijdens de clinic is het lunchbuffet van Stayokay geopend en kunnen jullie kiezen uit luxe broodjes & divers beleg, jus d’orange, melk en koffie/thee.

Na het flyboarden kunnen jullie inchecken in jullie kamers en douchen. Vervolgens komt het skûtsje langs en is het tijd om lekker uit te waaien op het Heegermeer. Jullie kunnen allemaal zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. We gaan het meer op en maken tussendoor nog een pitstop op een eiland of gaan langs een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 18.30u meren we aan in Heeg. Rond half acht worden jullie bij een gezellig restaurant in het dorp (op 3 minuten lopen) verwacht. Hier staat op het terras (met luifel of serre) een BBQ klaar. Jullie mogen zelf bakken. Drankjes bestel je bij de bediening. De BBQ bevat ondermeer; stokbrood met kruidenboter, grillburgers, satéstokjes, hawaii spies, filet lapje, braadworst, diverse sauzen, frites, gemengde salade en aardappel salade.

De avond kent verder een eigen invulling. Overnachting vindt plaats in Stayokay Heeg met ontbijtbuffet tussen 8 en 10u. Voor de overnachting zelf handdoeken meenemen. Linnengoed is aanwezig.

Optioneel:
Mocht je dit programma nog willen uitbreiden met activiteiten op de zondag dan kan dat met;

* Fierljeppen – Op een echte wedstrijd c.q. oefenbaan onder leiding van instructeur gaan jullie poolstok springen op zijn Fries! Je begint in de zandbak, dan een kleine schans en de waaghalzen mogen ook op de grote wedstrijdschans. Duur 1,5 uur.

* Pitch & Putt – Prachtige Pitch & Putt baan in Koudum. Speel individueel of in teamverband op deze prachtige baan in Koudum.

* Waterskieen of wakeboarden – Achter de speedboot waterskien of wakeboarden. Vanaf het stand bij Yndyk hallen we ieder om beurten op voor een clinic. Gemiddeld 10 minuten per persoon.


Alternatieven:
Ditzelfde arrangement kan qua overnachting plaatsvinden in het bruisende Sneek. Sneek is een sfeervol stadje met een groot aanbod aan gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. De overnachting vindt dan plaats in Stayokay Sneek.

Dit arrangement kan ook in omgekeerde volgorde plaatsvinden; eerst zeilen en daarna Flyboarden. Afhankelijk van beschikbaarheid.

* Prijzen zijn incl. BTW en per persoon


Meer informatie?

Via de knop 'contact' (rechts in scherm) kun je een vrijblijvende offerte opvragen en eventuele maatwerk verzoeken doorgeven. Wil je je programma bijvoorbeeld uitbreiden met een ochtend of middag waterskieen, banaanvaren of skutsje-zeilen? Of met bijvoorbeeld een BBQ of een hotel-overnachting? Er is veel mogelijk. Neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee.

Flyboardclinic op locatie

Wij zijn met onze Flyboard-set flexibel inzetbaar! Wil je een Flyboardsessie op locatie? Dat kan, neem via de contact knop contact op voor de mogelijkheden.

Flyboardshow op locatie

Wil je een Flyboardshow op locatie? Dat kan, neem via de contact knop contact op voor de mogelijkheden.
aanbiedingFlyboarden
eigenschappenprijzen
Aanbieder
meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer