Lets Travel

Winter uitje voor groepen

Gluhwein route
vanaf
€ 34,95
p.p.

Gluhwein route

0 Nederland, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht

Een winterse zoektocht naar de ingrediënten van de Glühwein.

Eigenschappen

De groep wordt op de dag van het evenement ontvangen door onze instructeur. De ontvangst kan ook in combinatie met warme chocomelk en een strudel. Na de teamindeling gaat de winterwandeling van start.

Elk groepje moet verschillende punten in de omgeving zoeken. Bij de punten moeten de deelnemers een opdracht uitvoeren waarmee ingrediënten te verdienen zijn voor glühwein. Natuurlijk krijgen de deelnemers onderweg ook nog een versnapering.

De opdrachten zijn:
- Spijkerslaan + winterquiz
- Winterbiathlon
- Wakopdracht + koude oren spel
- Code winter

Tevens moeten de teams onderweg nog enkele brainkrakers oplossen.

Bij het eindpunt staan de pannen op het vuur. De teams moeten met de gewonnen ingrediënten zelf Glühwein gaan maken. Welk team heeft de meeste ingrediënten verdiend en kan hierdoor de lekkerste Glühwein maken. Na het “Glühwein proeven” is er een mogelijkheid om een heerlijk Hollands stamppot buffet te nuttigen. Geniet van de Hollandse gerechten die de kok voor u bereid heeft.
aanbiedingGluhwein route
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Deze enthousiaste organisatie biedt u verschillende programma's voor groepsuitjes /bedrijfsuitjes. Het team van enthousiaste medewerkers is altijd op zoek naar nieuwe, originele programma's. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer