Lets Travel

Bedrijfsuitje op maat, spel met gps

Help, de directeur is ontvoerd
vanaf
€ 47,50
p.p.

Help, de directeur is ontvoerd

0 Nederland

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning!

Eigenschappen

Dit ontvoeringspel is een uniek concept voor een bedrijfsuitje op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat de directeur van het bedrijf is ontvoerd, de deelnemers kunnen hem vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Hoe graag willen uw collega's hun directeur terug?

De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Met behulp van een kaart of GPS (digitaal kompas), moeten de teams punten in de omgeving opzoeken. Bij elk punt vinden ze een nieuwe aanwijzing of een opdracht die ze moeten uitvoeren. Er zijn diverse keuzemogelijkheden binnen het programma. Bijvoorbeeld; een reconstructievideo maken, een geheime aanwijzing zoeken, een compositietekening maken, een kluis kraken of de plaats bezoeken waar de directeur is vastgehouden. Je kunt het zo gek niet bedenken.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen de opdracht goed te volbrengen) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo hun directeur vrij te kopen. Als dit lukt wordt er natuurlijk nageborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur.

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

Aantal personen

Vanaf 25 personen

Duur

3,5 uur

Locaties

Steden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Voor groepen vanaf 40 personen ook buiten deze regio.
Help, de directeur is ontvoerd
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Deze enthousiaste organisatie biedt u verschillende programma's voor groepsuitjes /bedrijfsuitjes. Het team van enthousiaste medewerkers is altijd op zoek naar nieuwe, originele programma's. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer