Lets Travel

Hotel op Schier

Hotel en Arrangementen Schiermonnikoog
vanaf
€ 40,00
p.p.p.n.

Hotel en Arrangementen Schiermonnikoog

0 Nederland, Schiermonnikoog

Hoe heerlijk is het om af en toe de hectiek van alledag te ontvluchten en neer te strijken op een eiland waar het levensritme nog wordt bepaald door eb en vloed.

Schiermonnikoog, het kleinst bewoonde waddeneiland, de mooiste plek van Nederland, is een oase van rust. Bezoekers beleven hier de intense genoegens van ongerepte natuur, eindeloze stranden en authentieke sfeer.

In het hart van de beschermde dorpskern ligt dit hotel met comfortabele kamers en familiesuites. ... lees meer >>

Eigenschappen

Comfort kamer met prachtig uitzicht

De luxe kamers hebben een klassieke inrichting en zorgen ervoor dat u geheel tot rust komt. De kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden, een eigen badkamer inclusief ligbad, televisie, vaste telefoon, bank en een bureau. Met het prachtige uitzicht op zee, geniet u van eindeloze vergezichten!

Standaard kamer

De comfortabele kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden, een eigen badkamer, televisie en telefoon. Sommige kamers hebben een prachtig uitzicht over de duinen en de Noordzee.

Comfort kamer

Comfortabele kamers voorzien van alle gemakken die een uitstekende uitvalsbasis vormen voor intensieve verkenningen van de betoverende omgeving.
Fris ruikend linnen op lange bedden en het gerief van vloerverwarming. Plezierig sanitair in comfortabele badkamers. Zachte badhanddoeken naar behoefte. Dat zijn de standaarden van al onze kamers!

Luxe kamer

Geniet van de comfortabele en zeer ruime luxe kamers. Allen met ontspannend bad of whirlpool. Elke kamer beschikt over een eigen balkon. Fris ruikend linnen op lange bedden en het gerief van vloerverwarming. Plezierig sanitair in comfortabele badkamers. Zachte badhanddoeken naar behoefte. Dat zijn de standaarden van al onze kamers!e comfortabele en zeer ruime luxe kamers. Allen met ontspannend bad of whirlpool. Elke kamer beschikt over een eigen balkon.

Penthouse

Uitstekend in en boven alles. Een luxueuze zeer comfortabele topkamer met zithoek, dakterras en in de badkamer een royale whirlpool.

Appartementen 2, 4 of 6 persoons

De ruime appartementen bieden maximaal comfort en ruimte om tot rust te komen. De sfeervolle inrichting draagt bij aan een onvergetelijk bezoek aan het hotel en het eiland. De appartementen beschikken over een royale woonkamer met compleet ingerichte keuken, aparte toiletruimte, een royale badkamer met bad en douche en een of twee slaapkamers, allen uitgerust met twee royale en zeer comfortabele eenpersoons bedden. In een aantal appartementen staat in de slaapkamer een stapelbed met een extra onderschuifbed.
Hotel en Arrangementen Schiermonnikoog
eigenschappenprijzen
locatieactiviteiten
route/ vervoer
Aanbieder
Het best bewaarde geheim van de Waddeneilanden voor mensen die weten waar je even echt weg bent uit het gehaaste leven van alledag. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer