Lets Travel

vakantie hotel in oude boerderij in Italie Sicilie

Hotel en B&B Farmhouse Sicilië
vanaf
€ 50,00
p.p.

Hotel en B&B "Farmhouse Sicilië"

0 Italie, Sicilie, nabij Palermo

De Jato Valley, een wonder van kleuren, geuren en uitzichten, slechts een paar kilometers van Palermo. Dit is de plek waar de "Farmhouse" staat.

The original nucleus of the farm was the 16th-century watchtower, which was converted into a Jesuit monastery in the 18th century, and later into a fortified farmhouse owned by the Princes of Camporeale. The farmhouse is an enchanting little world, surrounded by the walls of a 17th-century monastery and situated in one of the most interesting ... lees meer >>

Eigenschappen

De farmhouse, waarvan de originele structuren het overleefd hebben (twee binnen tuinen, verschillende opslagkamers en de oude kapel) is omgebouwd tot appartementen.

De suite en de slaapkamers zijn gescheiden en geen twee kamers zijn gelijk. Het hotel heeft een knusse, comfortabele sfeer en geeft direct een elegante en verfijnde indruk.

De kamers hebben prive badkamers, centrale verwarming, gekoelde bar (op aanvraag), Internet aansluiting als nodig. De meeste kamers hebben een prive terras met prachtig uitzicht. Het hotel is toegankelijk voor minder validen.

De kamers:

- 1 kamer met 5 bedden en 1 badkamer om te delen
- 2 gescheiden kamers en 1 badkamer om te delen op dezelfde verdieping (max. 4 pers)
- 1 tweepersoons kamers met prive badkamer
- 2 tweepersoons kamers (ook voor driepersoons gebruik mogelijk) met prive badkamer
- 1 suite (ook voor driepersoons gebruik mogelijk), met prive badkamer

De kamers zijn van veel comfort voorzien: badkamer, verwarming/ air condition, tv, bedlinnen, koelkast-bar op aanvraag. Het schoonmaken van de kamers is inclusief. De kamer is beschikbaar om ca 15:00 uur en u dient de kamer te verlaten om 11:00 uur. De hoofdingang sluit om 00:00 uur.
aanbiedingHotel en B&B Farmhouse Sicilië
eigenschappenprijzen
activiteiten
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer