Lets Travel

Boat and breakfast overnachting Oerol

Hotelboot overnachtingen Oerol
vanaf
€ 40,00
p.p.p.n.

Hotelboot overnachtingen Oerol

0 Nederland, Friesland, Haven West-Terschelling

Boek een hotelschip tijdens het Oerol festival! Tijdens het Oerol festival liggen een aantal prachtige schepen in de haven waarop u een overnachting kunt boeken.

De verschillende schepen van de chartervloot liggen in de haven om u aan boord te ontvangen. Al de hotelschepen zijn uitgerust met dekbedden en in de ochtend staat er een heerlijk ontbijtje voor u klaar. U ... lees meer >>

Prijzen

Voor de overnachtingen op Terschelling tijdens Oerol kunnen we u verschillende schepen aanbieden. Vraag nu direct de beschikbaarheid voor uw verblijf, via de contactknop aan de rechtterzijde van deze pagina.

Prijzen Oerol 2017 zijn (overnachting incl. ontbijt, dekbed/bedlinnen):

De prijzen zijn per hut

2p hut met 1p: 85,-
2p hut met 2p: 96,-

3p hut met 1p: 115,-
3p hut met 2p: 115,-
3p hut met 3p: 127,50

4p hut met 1p: 140,-
4p hut met 2p: 140,-
4p hut met 3p: 140,-
4p hut met 4p: 160,-

Mee heen en/of terug varen?

Dat kan! De heen- en terugreis bieden we aan voor € 25,- per persoon per enkele reis. Precieze tijden zijn op dit moment nog niet bekend. Houdt deze website in de gaten of vraag naar de mogelijkheden via de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Speciale arrangementen tijdens Oerol 2017:

De arrangementen zijn nog niet bekend voor 2017. Vraag gerust alvast naar de mogelijkheden of houdt deze website in de gaten.


Schip voor uw groep exclusief afhuren tijdens Oerol?

Tijdens de weekenden zijn verschillende schepen af te huren voor groepen. Een voorbeeld is de "Amic" (14 p) . De huurprijs voor een weekend bedraagt ca €2080,- incl dekbedden. Dit is inclusief vaartocht heen en terug: inschepen en vertrek Harlingen vrijdag 18.00u. Uitschepen Harlingen op zondag 17.00u (uiteraard bespreekbaar).


Bekijk ook enkele andere accommodaties voor uw verblijf op Terschelling>>
aanbiedingHotelboot overnachtingen Oerol
prijzenwaardering
Aanbieder
Door heel Nederland bieden wij overnachtingsmogelijkheden aan op schepen. Van Zierikzee tot Zoutkamp liggen de prachtige schepen van de chartervloot klaar om u te ontvangen aan boord voor een hotel overnachting. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer