Lets Travel

Golf op het ijs, bedrijfsuitje Den Haag

IJsspelen op locatie
vanaf
€ 17,50
p.p.

IJsspelen op locatie

0 Nederland

Hebben jullie het ijs, dan hebben wij de ijsspelen!!

Eigenschappen

Ontspannen, leuke, hilarische en gezellige activiteiten op het ijs, waarbij teambuilding centraal staat. De scores worden bijgehouden met afsluitend een leuke prijsuitreiking.

Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom)

Je probeert zo snel mogelijk een slalom parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandsche rodelslee. Deze competitie is in estafettevorm.

Human Icebowling

Men neemt een slee, een persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Ice Volley Competitie

Volleybal met in plaats van je handen en een bal, een stick en puck en je speelt niet over maar onder een net/lijn door! De bedoeling is om de puck tot stilstand te laten komen in het veld van de tegenstander, uiteraard mag je maar 2x overspelen en krijg je de service nadat je een punt hebt gescoord!

Jeu d´Ice

De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, en op het ijs! Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd “losbarst”, het is het de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen. Stoot jij de pucks van de tegenpartij uit de baan en ontpop jij je tot een ware Tireur, of zal je uitgeroepen worden tot Pointeur van de dag?

Human Curling op een rubberband

Curling zoals hierboven beschreven, maar dan met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis te krijgen.

Fun Curling*

Je hebt het vast weleens op tv gezien, die Olympische teamsport met de steen en de “bezem”. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichter bij het centrum van het HUIS (baan met cirkels), te krijgen dan de tegenstander. We leren je eerst de basistechniek van het curlen en gaan hiermee oefenen, waarna een heuse competitie gehouden zal gaan worden. Speciaal voor deze baan hebben we aangepaste curlingstenen, de op maat gemaakte Fun Curling 'stenen'.


Programma:

■Ontvangst op locatie
■Klaarmaken en verplaatsen naar het ijs
■Ijsactiviteiten (1 uur op het ijs)
■Prijsuitreiking

Tijdsduur: 1 uur op het ijs (grotere groepen op aanvraag)

Locatie: Mogelijk in heel Nederland, waaronder: Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leidschendam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Zoetermeer, Breda, Alkmaar, Den Bosch, Hoorn, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Zwolle, Almere, Emmen, Groningen en Leeuwarden.
IJsspelen op locatie
eigenschappenprijzen
locatie
Aanbieder
Deze organisatie in Scheveningen is het juiste adres voor een avontuurlijk en actief personeelsfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje, relatiedag of vrijgezellenfeest met veel adventure, avontuur en bijzondere activiteiten. meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer