Lets Travel

Bedrijfsuitjes, relatie-evenementen, trainingen, congressen, seminars, bijeenkomsten op de 5 Waddeneilanden

Maatwerk Events op de Waddeneilanden
 prijs op aanvraag

Maatwerk Events op de Waddeneilanden

0 Nederland, Waddeneilanden en Esonstad

Wij organiseren bedrijfsuitjes, relatie-evenementen, trainingen, congressen, seminars, beloningsreizen, management-bijeenkomsten en alle andere soorten groepsarrangementen op de 5 Waddeneilanden (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog) en in Esonstad.

EÊndaags en meerdaags, elke groepsgrootte. Maatwerk en totaal-verzorging inclusief: reis, inhoud, logies, catering, programma, begeleiding, uitnodigingstraject en alle andere details.

Eigenschappen

Groepsreizen

Wij kunnen uw vervoer van en naar de eilanden op verschillende manieren regelen. Met de reguliere veerboten van de Waddenrederijen, met authentieke schepen van de bruine vloot, met een rescueboot of een combinatie van genoemde mogelijkheden. Een aantal eilanden kunt u zelfs via de lucht bereiken. Wij brengen u direct naar uw bestemming of zorgen voor activiteiten onderweg.

In uw element op het water

Een eiland leeft met het water. Wij brengen op verschillende manieren het element water in uw programma. Zeilen, raften, vlotten bouwen of sloeproeien zijn een paar van de activiteiten die het doel van uw bedrijfsevenement kunnen ondersteunen. Maar ook de overtocht van 'de vaste wal' naar het eiland kunnen wij op bijzondere wijze vormgeven.

Land

Onderstaande activiteiten zijn ingredienten van onze totaal-verzorgde arrangementen: blokarten, boogschieten, de natuur in, discgolf, Een eigen CD maken met Hessel, Eendenkooi, golf, gps-tochten, huifkartochten, jutten, mountainbiken, nordic walking, paardrijtochten, verhalen vertellen, strandgolf, strandrugby, strandvoetbal, strandvolley, strandzeilen, Trucktocht over strand, frisbee, varen, vliegeren, waddengame, waddengym, wadlopen, wipperploeg, zandsculpturen, schilderen, fotograferen, dichten,...

Vervoer

De fiets is het vervoermiddel op de Waddeneilanden. Wij bieden ook verschillende andere vervoermiddelen die passen bij uw evenement. Denk aan mountainbiken, paardrijtochten, wandeltochten en een tocht met een omgebouwde legertruck.

Lucht

De meest logische weg om de Waddeneilanden te bereiken is over het water. Meestal zal uw groepsverblijf op de Wadden beginnen met de reguliere veerboot of een van onze speciale arrangementen. Maar ook in de lucht is er veel mogelijk. Texel en Ameland kunnen ook door het luchtruim worden bereikt. En ook op de andere Waddeneilanden zijn er verrassende en, letterlijk en figuurlijk, onthechtende activiteiten in de lucht. Denk aan een luchtdropping, parachutesprong, rondvlucht, vliegeren,vliegtuig met sleepreclame.

Eilanden

De havendorpen op onze eilanden hebben een rijke maritieme historie. En wie veel beleeft, kent veel verhalen. Vaak komen deze aan tafel naar boven. Wij nodigen u uit deel te nemen aan een stevige jutters- of zeemansmaaltijd in een sfeervolle zilte omgeving. Vis wordt vers gerookt, de verteller weet van geen ophouden en vanzelfsprekend zingt u na een paar glazen de shanty's mee met de altijd aanwezige speelman. Dat blijft u wel een tijdje bij. De juttersverhalen, duiklegendes en vertellingen over vergane schepen... u kunt het de eilanders niet kwalijk nemen dat die verhalen soms wel erg fantasierijk zijn.

Slapen en catering

Wij verzorgen alle mogelijke catering tijdens uw programma. Wij schenken simpelweg koffie met eilander koek in een duinpan of verzorgen uw 4-gangen diner in een toprestaurant. We geven een borrel op de boot met vers gerookte vis of bieden onze gasten een luxe champagne-ontbijt op het wad. Wij passen alle gewenste versnaperingen en maaltijden in uw evenement. Uiteraard houden wij rekening met alle mogelijke dieetwensen. Wij werken alleen samen met de beste horecapartners en cateraars op de Wadden.

Vergaderen en meetings

Voor uw zakelijke bijeenkomst zijn de Waddeneilanden bij uitstek geschikt. De eilanden onthechten, laten u en uw collega's op een andere manier naar uw organisatie kijken en zorgen ervoor dat uw inhoudelijke boodschap beter overkomt. Wij hebben een ruime ervaring met betrekking tot de totaalorganisatie van vergaderingen, congressen, seminars, trainingen, cursussen, productpresentaties en andere gelijksoortige projecten. Wij beschikken over verrassende locaties voor uw meeting, die het eilandgevoel versterken; een reddingbootschuur, een vuurtoren, een authentieke kerk, schepen, juttersschuren, musea en andere verrassende en bijzondere plekken. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van trainers en inspirerende personen die uw meeting een geheel andere draai kunnen geven.
Maatwerk Events op de Waddeneilanden
eigenschappenprijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer