Lets Travel

Moorddiner in het Baantjermuseumcafé in Amsterdam

Moorddiner in het Baantjermuseumcafé
vanaf
€ 62,50
p.p.

Moorddiner in het Baantjermuseumcafé

0 Nederland, Noord Holland, Amsterdam

Het Baantjermuseumcafé is natuurlijk de ultieme plek voor dit arrangement. Hier in de Warmoesstraat was Neerlands beroemdste misdaadauteur nog nooit zó dichtbij. De wereld van de oude penose & rechercheur de C-o-c-k, het zijn helaas vervlogen tijden..

Vanmiddag heeft hij nog een moord bij de Zuiderkerk opgelost, maar nu zit hij met zijn handen in het haar. De beste en bekendste inspecteur komt er niet uit. Daarom roept hij alle getuigen van de moord op.

Ook u was erbij. ... lees meer >>

Prijzen

De prijs voor dit arrangement is voor 8 - 12 personen € 66,00 pp. Vanaf 13 personen is het € 62,50 pp. incl. acteur/diner/btw, excl. drank. Vanaf 24 personen krijgt u 2 acteurs etc.

Om in de stemming te komen kunt u overdag op stap met onze oud-agent of de liquidatiespeurtocht doen. Ook hebben wij een complete criminele dag....Vraag naar de mogelijkheden!
Moorddiner in het Baantjermuseumcafé
prijzen
Aanbieder
U dacht Amsterdam te kennen? Wij zijn sinds 1999 dé specialist in originele Amsterdamse uitjes. Netwerk, het NOS journaal, RTL Boulevard, Hart van Nederland en vele anderen deden reeds verslag van onze produkties. Het creatieve team weet iedere keer weer humor, cultuur & teambuilding treffend te combineren. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer