Lets Travel

4x4 Terreinrijden en Land Rover Safari, Teambuilding uitjes

Off Road Events: 4x4 Terreinrijden
vanaf
€ 250,00
p.p.

Off Road Events: 4x4 Terreinrijden

0 Nederland, Gelderland, Valburg en Belgie

Terreinrijden

De Off Road Events zitten boordevol spectaculaire uitdagingen. Kom terreinrijden, ga mee op de Land Rover Safari of doe de 4x4 cursus! Grensverleggende activiteiten, exclusieve belevenissen en gezellige momenten bepalen het evenement. Afhankelijk van het doel van het evenement kan een programma op maat worden samengesteld. De opzet varieert van een luxe incentive of relatiedag tot een uitdagende teambuilding of rijvaardigheidstraining.

Bij het ... lees meer >>

Eigenschappen

Spring in de nieuwste Land Rover Defenders. Wij nemen je mee op pad voor een uitdagende safari tocht, teambuilding of cursus.

4x4 Safari

We nemen je mee op Land Rover Safari door de mooiste plekken van Nederland! Neem plaats achter het stuur. Je teamgenoten navigeren je middels roadbook en GPS naar de juiste way points. Eenmaal aangekomen op de juiste waypoints staat jullie een opdracht te wachten. De Land Rover Safari is overal te organiseren en op maat samen te stellen.

Off Road Teambuilding

Wil je weten wat je echt aan jouw collega's of team heeft? Laat ze hard werken en nadenken bij onze Off Road Teambuildingsopdrachten. Bij deze opdrachten staat het werken met en rondom de Land Rover centraal. Onze instructeurs zullen je beoordelen op communiceren en samenwerking.
• Bevrijdingsoefening met lieren
• Land Rover transport
• Brug bouwen klein of Defender brug extreem
• Blind Coaching
• Life line
• Reservewiel
• Klaverblad rijden

4x4 Off Road Terreinrijden Cursus

Wil je echt weten hoe je met een terreinauto of SUV om moet gaan? Boek dan nu de officieel erkende 4x4 cursus! De off road cursus wordt in samenwerking met de ANWB georganiseerd. Na afloop ontvang je een certificaat van onze instructeurs en kan je zelfverzekerd het terrein in.

Basis cursus: De basis cursus volg je op onze evenementenlocatie in Valburg. De kosten hiervoor zijn € 250,-- per persoon inclusief BTW.
(Dit is inclusief deskundige begeleiding, les materiaal, instructie in Land Rover Defender, brandstofkosten, terreinhuur, catering)

Gevorderden cursus: De gevorderden 4x4 cursus vindt plaats op het parcours te Bilstain in België. We nemen je graag mee naar deze schitterende en uitdagende plek om verschillende ondergronden te ondervinden. Een gevorderden 4x4 rijvaardigheidstraining kost € 350,-- per persoon inclusief BTW.
(Dit is inclusief deskundige begeleiding, instructie in Land Rover Defender, brandstofkosten, terreinhuur, catering)

Neem contact met ons op voor de cursusdata!

Uiteraard is onze organisatie flexibel en denken wij graag mee aan de eigen invulling van jouw programma. Er zijn tal van mogelijkheden, dus vraag de brochure of een offerte aan via het contactformulier via de "contact!" knop aan de rechterzijde van deze pagina.
Off Road Events: 4x4 Terreinrijden
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Welkom bij ons evenementenbureau. Dit is hét juiste adres voor de complete organisatie van actieve evenementen van alle soorten en maten. Of het nou gaat om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, exclusieve relatiedag, gezellig personeelsfeest of luxe incentive ... wij maken er een sport van evenementen te organiseren zoals u ze hebben wilt! meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer