Lets Travel

Personeelsuitje Wandeling Rotterdam: Markthal, lunch, Brouwerij de Pelgrim, Watertaxi

Ontdek Rotterdam en de nieuwe Markthal
vanaf
€ 64,50
p.p.

Ontdek Rotterdam en de nieuwe Markthal

0 Nederland, Zuid Holland, Rotterdam

Proef Rotterdam
Op pad met een Rotterdamse gids en bezoek de nieuwste aanwinst van Rotterdam: De Markthal. Verder: lunch, rondleiding Brouwerij de Pelgrim en een tocht met de Watertaxi.

Bekijk het programma hieronder.

Eigenschappen

Uw gezelschap wordt hartelijk ontvangen en gaat op pad met een echte Rotterdamse gids om een bezoek te brengen aan de nieuwste aanwinst van Rotterdam: De Markthal.

De Markthal Rotterdam:

Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen. Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte food markt. Een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van verse vis, brood dat nog warm is, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en groenten net uit de grond. Een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje. Een bezoek aan de Markthal is een echte must! In de Markthal is de mogelijkheid om wat kleine amuses te nuttigen.

Het bezoek aan de Markthal wordt afgesloten met een kleine wandeling richting de Oude Haven, waar een heerlijke 2-gangen lunch geserveerd wordt.

Na de lunch neemt de gids u mee naar Historisch Delfshaven waar een ontvangst is bij Brouwerij de Pelgrim. Geniet van een echt Rotterdams biertje tijdens de rondleiding door de enige bierbrouwerij van de Maasstad en krijg uitleg over het bouwproces, de achtergrond en historie. Laat u verwennen met smaakvolle bieren van robuust karakter en een hapje.

De middag wordt afgesloten met een tocht met de watertaxi.
aanbiedingOntdek Rotterdam en de nieuwe Markthal
eigenschappenprijzen
bierbrouwerij rotterdam rondleiding rotterdam 
Aanbieder
meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer