Lets Travel

Outdoor & Indoor groepsactiviteiten in Drenthe voor bedrijven, families, vrienden en scholen

Outdoor & Indoor groepsactiviteiten Drenthe
vanaf
€ 5,00
p.p.

Outdoor & Indoor groepsactiviteiten Drenthe

0 Nederland, Drenthe, Annen

Met een groep actief genieten voor iedereen. Jong of oud, sportief of recreatief: wij hebben voor elk wat wils. Zowel voor buiten als voor binnen zijn er programma's ontwikkeld waarbij iedereen aan z'n trekken komt. Graag helpen wij u bij het samenstellen van een passend programma. Stuur gerust het contactformulier onder de "contact" knop aan de rechterzijde van deze ... lees meer >>

Eigenschappen

Hieronder staan de verschillende bestaande arrangementen uitgewerkt:
• Binnenactiviteiten
• Buitenactiviteiten
• Kinderfeestjes
• Scholen

BINNEN ACTIVITEITEN:


Moorddiner

Prijs: vanaf € 42,00 p.p.
Duur: avond
Aantal personen: vanaf 8 personen

Moord op Vossezathe (8 t/m 16 personen)
Er is een moord gepleegd en de dader zit bij u aan tafel. Tijdens een 3- of 4-gangendiner gaat u een spannend detectivespel spelen! Onder begeleiding van de inspecteur gaat u met uw tafelgenoten proberen de dader te ontmaskeren. Dit doet u aan de hand van tekstkaarten, die afwisselend aanwijzingen, motieven en alibi's weergeven, aan u de taak om die rol zo goed mogelijk te spelen. Na elke ronde maakt u aantekeningen en benoemt u uw een verdachte. Aan het eind van het diner komt de ontknoping en maakt de inspecteur bekend wie de moordenaar is.

Informatie over de typetjes ontvangt u ruim van te voren, zodat u zich goed kunt voorbereiden op uw rol inclusief verkleden! Voorpret gegarandeerd!

Het moorddiner is inclusief diner.

Menu de Bulten (3 gangen): € 42,00 p.p.
Menu de Ring van Annen (4 gangen): € 47,00 p.p.
Barbecue Grill-arrangement: € 43,00 p.p.
Wintergrill of zomergrill waarbij de kok het vlees voor u klaar maakt!


De nieuwste moorddiners:
We hebben een nieuw spektakel naar het Paviljoen in Annen gehaald. Door een nieuwe samenwerking met Living Tale kunnen wij u drie uur lang onderdompelen in moord, maffia, intriges & comedy!

Een geniaal samenspel tussen acteurs en u als gast! U wordt verdeeld over verschillende tafels in de zaal en vanaf het moment dat de acteurs opkomen wordt u ondergedompeld in de sfeer van het spel.

De acteurs maken al spelend duidelijk wie ze zijn en wat hun doel is. Zodra de acteur bij u aan tafel komt te zitten, zal u ontdekken welke speciale band er speelt. Bij Maffia is hij bijvoorbeeld uw "Godfather" en u bent lid van zijn ‘famiglia’ of ‘maffiaclan’.

In ieder spel is er altijd veel te zien en te beleven. Intriges aan uw eigen tafel, centrale scènes en heftige taferelen tussen de acteurs. Welke vorm u ook kiest: het is altijd leuk. Want... lachen is gezond.

Maffia moord (17 t/m 30 personen)
Een "Maffioos"houd zich bezig met prostitutie en het plegen van aanslagen en u behoord tot een van de Maffia Families. Door interne conflicten worden de famiglia's gedwongen om hun krachten te meten en slechts één familie kan de machtigste zijn....

Multi Mafia (22 t/m 50 personen)
De Maffia Famiglia's hebben elkaar uitgemoord en daarom heetten ze u Welkom. Als beginnende Mafioos wordt u ‘íngewijd’ en ‘opgevoed’ binnen de monopolie van prostitutie, gokken, drugs of diamanten. Onverwachts verordonneerd de Godfather dat samenwerking de Famiglia sterker zal maken. Welke Multi Maffioos wordt zo succesvol dat hij de Godfather mag gaan opvolgen?

Het Testament (16 t/m 50 personen)
Tijdens een feestelijke bedrijfspresentatie wordt er iemand vermoord. Tuinkabouter BV. blijkt een vat vol intriges en onderlinge verhoudingen tussen de managers (acteurs). De inspecteur kan de hulp van het personeel (de gasten) goed gebruiken. Het heftige gekonkel van de managers zetten u regelmatig op het verkeerde spoor....


Turf, jenever en achterdocht

Een interactief opdrachtenspel in twee delen voor 20-60 personen
Duur: 3 uur
Prijs: € 15,00 p.p.

Een spel dat zich afspeelt in het middeleeuwse Drenthe. In subgroepen bereidt u zich voor op het afleggen van de oude handelsroute van Coevorden naar Groningen. U doet dit door geld en handelswaar te verdienen tijdens een aantal opdrachten. Onderweg stuit u op roversbendes, onbegaanbare wegen en valkuilen. Het is een spannende onderneming, waar een appèl gedaan wordt op uw handelsgeest, slimmigheid en slinksigheid. Nadat de eerste groep Groningen heeft bereikt, bepaalt de hoeveelheid handelswaar en geld wie de winnaar is van deze avond.

Quiz en spelcircuit

Een spannende quiz
Duur: 2 uur
Prijs: € 10,00 p.p.

Onder begeleiding van een quizmaster speelt u vier quiz rondes met o.a. woordreeksen, plaatsnamen, turbotaal- en dialectwoorden. Het spelcircuit bestaat uit acht verschillende spelen, behendigheid en geluk bepalen wie de winnaar wordt.

Hup Holland Hup!

Vanaf 20 personen
Duur: 2 uur
Prijs: € 15,00 p.p.

Hét nieuwe spel van deze winter! Je beste dans-moves showen aan je collega's? Ze de loef afsteken omdat jij natuurlijk de meeste Holland kennis paraat hebt? Dan dagen we jou en je collega's, vrienden of familie uit! Hup Holland Hup, laat die vrienden in hun hempie staan!

Voordeel arrangementen:
Met stamppotbuffet en 3 uur consumpties: € 44,50 p.p.
Met consumpties (excl. buitenlands gedestilleerd), een ronde hapjes en het spel Hup Holland Hup! (van 20.00-24.00 uur): € 35,00 p.p.

Kleintje Holland

Bent u met een kleinere groep en wilt u toch een leuk binnenprogramma doen? Dan bieden wij: KLEINTJE HOLLAND!

Voor groepen tot 20 personen
Duur: 60 minuten
Prijs: € 10,00 p.p.

Wat gaat u doen? Uw Holland kennis wordt getest middels de dansmat met oer-Hollandse wist-u-datjes. Een muziekquiz, de Tune van Toen en tijdens het onderdeel wie is wie gaat u op zoek naar BN'ers!

Popquiz

Duur: 3 uur
Prijs: € 17,50 p.p.

Aan de hand van muziekfragmenten, popfoto's, videoclips, de beroemde pop-rebus en nog veel meer neemt onze quizmaster u mee op een muzikale reis.
De Bigstone Popquiz is er voor iedereen. Je hoeft absoluut geen popprofessor te zijn om mee te kunnen doen. De quiz is zo samengesteld dat iedere deelnemer vanaf de eerste t/m de laatste minuut geboeid blijft. De quiz sluiten we af met een spectaculaire finale waarbij het winnende team de felbegeerde Bigstone Popquiz prijs uitgereikt krijgt. Het geheel wordt muzikaal ondersteund door een professionele drive-in inclusief verlichting en kingsize projectieschermen.

Een gevarieerde quiz waar je intensief samenwerkt met je teamgenoten, maar waar ook tijd is voor ontspanning. Goed te combineren met hapjes, drankjes, maar ook met een diner. Het is één groot feest van herkenning. Ideaal voor een ontspannen avondje quizzen, maar ook goed in te zetten voor teambuilding. Uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest of personeelsuitje!


BUITEN ACTIVITEITEN:


Kano-step combinatie € 18,00 p.p.
Op de step door een natuurgebied naar het gezellige dorpscafé 't Keerpunt. Per kano peddelt u terug. Duur: ca. 2 uur.

Kano-step combinatie plus € 22,50 p.p.
Op de step gaat u een aantal letterboxen zoeken om uiteindelijk bij het gezellige dorpscafé 't Keerpunt aan te komen. Per kano peddelt u terug. Duur: ca. 3 uur.

Kleintje survival € 14,00 p.p.
Een verkorte versie van de Survival.
Duur: ca. 2 uur.

De Survival € 20,00 p.p.
Een survivalloop met wateroversteken in combinatie met een kanotocht op de rivier De Hunze. Touwbruggen, verschillende vlotoversteken en een slingerpyramide dagen u uit.
Duur: ca. 3 uur.

Dag survival € 35,00 p.p.
Nadat er vier oversteken zijn overwonnen, wordt er begonnen aan de kanotocht naar het Zuidlaardermeer. Voor de terugweg is er een leuke steproute uitgestippeld.
Duur: ca. 6 uur.

Stepsurvival € 14,00 p.p.
Op de step naar een bruine kroeg. Op de terugtocht wachten een aantal survival oversteken.
Duur: ca. 2 uur

Step survival plus € 18,00 p.p.
Op de step naar een bruine kroeg. Op de terugtocht overwint u lopend allerlei survivaloversteken.
Duur: ca. 3 uur.

Puzzelrondje Anloo € 13,50 p.p.
Een steptocht langs hunebedden en grafheuvels door Annen en Anloo. Onderweg 18 cryptische vragen beantwoorden.
Duur: ca. 2 uur

Puzzelrondje Anloo plus € 15,00 p.p.
Als puzzelrondje Anloo. De steptocht wordt uitgebreid met klootschieten in het bos.
Duur: ca. 3 uur

Veengolf € 7,00 p.p.
Een variant op boerengolf. Een 9-holes baan door ruig terrein.
Duur: ca. 2 uur

Mark en Find € 12,50 p.p.
Een GPS-avontuur voor creatieve mensen. Elke groep bepaalt een aantal posities in het veld. Op elke positie wordt een vraag bedacht. Daarna proberen de groepen elkaars posisties op te sporen en de vragen te beantwoorden.
Duur: 2,5 uur

Letterboxen beslist op punten € 9,75 p.p.
In kleine groepjes, met twee vervoersmiddelen, binnen een afgesproken tijd zoveel mogelijk boxen zien te vinden. Een ware competitie, waarbij het aankomt op overleg, samenwerken en snelheid van handelen.
Duur: 2 uur

Boxing on points € 12,50 p.p.
Als het programma Letterboxen beslist op punten. Nu wordt er gezocht met een GPS. Na een grondige instructie gaat de competitie beginnen.
Duur: 2,5 uur

Op de Raand van 't veen en 't zaand € 13,50 p.p.
Letterboxen naar keuze op de step of op de fiets. De ingegraven boxen worden gezocht in opgegeven volgorde. Een kwadrant op de kaart en een cryptische omschrijving wijzen u de weg. Een afwisselende route over verharde (fiets)paden in een open landschap.
Duur: ca. 2,5 uur.

Esdorpenroute € 13,50 p.p.
Een fietsroute van box naar box door een aantal Drentse esdorpen in het nationaal landschap Drentse Aa.
Duur: 3 uur

Kubbs € 5,00 p.p.
Twee teams gooien in een klein speelveld met een werpstok elkaars houten blokken om. Om te winnen moet daarna de koning nog omver.
Duur: ca. 1 uur.

Frisbeeputten € 5,00 p.p.
In kleine groepjes proberen de deelnemers de frisbees in een mand (target) te werpen. De targets staan op een rij, evenals de groepjes. De deelnemers proberen om de beurt met vijf frisbees voor hun ploeg raak te gooien.

De uitdaging € 19,00 p.p.
Samen de uitdaging aangaan om binnen de gestelde tijd de opdrachten uit te voeren. Met o.a. spinnenweb, balkenparcours, palenkring, tafeltje dekje, kratje loop en nog veel meer. Teambuilding van de bovenste plank.
Duur: ca. 3 uur.

Expeditie brug € 19,00 p.p.
Bouw in 120 minuten een solide bamboebrug. Het benodigde materiaal kan verdiend worden door middel van een aantal samenwerkingsopdrachten. Probleemoplossend samenwerken!
Duur: ca. 2 uur.

Expeditie toren € 15,00 p.p.
Wie bouwt in 120 minuten de hoogste bamboe toren? Is het materiaal dat je krijgt niet genoeg? De rest kan worden verdiend door letterbox opdrachten. Er wordt gebouwd in groepen van maximaal 8 personen.
Duur: ca. 2 uur

Expeditie toren plus € 17,50 p.p.
Wie bouwt in 120 minuten de hoogste bamboe toren? Met een GPS wordt het benodigde materiaal opgespoord. Strategie bepalen, delegeren en samenwerken staan centraal in dit programma.
Duur: ca. 2 uur

Voordeelarrangementen


Actieve dag € 25,00 p.p.
Letterboxen beslist op punten in combinatie met de Survival.
Duur: ca. 5 uur

Actieve middag € 22,50 p.p.
Kleintje survival in combinatie met handboogschieten.
Duur: ca. 3 uur

Sport en spelmiddag € 14,50 p.p.
Kubbs, frisbeeputten en veengolf.
Duur: ca. 3 uur.

Sport en speldag € 19,50 p.p.
Veengolf en expeditie toren
Duur: ca. 4 uur.

Losse activiteiten


E-bike huur € 19,00
Fietshuur € 9,50
Stephuur € 9,50
Klootschieten € 3,50
Handboogschieten € 11,00
(minimaal 10 personen betalend)
Kanoverhuur (diverse routes) vanaf € 9,00
Letterboxen in de buurt (wandelen) € 5,00

Nieuw!


Teambridge € 10,00
Bouw met (te) weinig materiaal een brug een haal met uw team de overkant. Een uitdagende activiteit waarbij een goede samenwerking, overleg en ondersteuning zorgt voor een goed resultaat.
Duur: 1 uur.

Breinbreker € 12,50
Een GPS-wandeltocht waarbij uw rekeninzicht u de juiste route wijst.
Duur: 2,5 uur.

Outdoor Cooking Challenge € 19,00
Verdien tijdens deze uitdaging alle ingrediënten die nodig zijn om een lekkere pan soep te maken. Samenwerkingsopdrachten, speuren of in de kano naar de plek waar iets te halen valt… In de vrije natuur wordt de soep door elke groep bereidt. Een panel uit uw eigen groep test de soep op smaak. De winnaar ontvangt de Soep Challenge Trofee.
Duur: 2,5 uur.


Groepsarrangementen


Outdoor Cooking arrangement
Australische BBQ -lunch: € 30,50 p.p.

Letterboxen beslist op punten arrangement
Koffie/ thee + Drentse specialiteit, Letterboxcompetitie en Barbecue Breevenen: € 34,50 p.p.

GPS survival arrangement
Koffie/ thee + Drentse specialiteit, Breinbreker, handige lunch, Kleintje Survival, plate gerecht: € 47,75 p.p.

Sport en speldag arrangement
Koffie/ thee + Drentse specialiteit, sport en speldag met veengolf, expeditie Toren met plate gerecht: € 36,50 p.p.

Expeditie Brug arrangement
Koffie/ thee + Drentse specialiteit, Expeditie brug en bbq Breevenen: € 43,50 p.p.

Kano Minitour arrangement
Koffie/ thee + Drentse specialiteit, Kano-minitour en Plategerecht: € 48,50 p.p.

Sport en spelmiddag arrangement
Koffie/ thee + Drentse specialiteit, Sport en spelmiddag (veengolf, frisbeeputten en kubbs), plate gerecht: € 28,75 p.p.

High Tea of High Beer arrangement
Kleintje survival of Rondje letterboxen op de step en High Tea of High Beer (4 biersoorten en bijpassende hapjes): € 24,50 p.p.

Arrangement Dineren met Speciale Bieren
3-gangen menu + 4 biersoorten en Kleintje Holland: € 39,75 p.p.

Survival arrangement met Australische BBQ-lunch
€ 32,50 p.p.

Letterboxen
Met behulp van een kwadrantaanduiding op de kaart en een cryptische omschrijving van de exacte plek, worden de letterboxen opgespoord. Ingegraven stalen bussen met een stempel erin als bewijs van vinden. Een razend populaire activiteit.KINDERFEESTJES


Je bent jarig en je viert het bij ons. Want daar weten ze precies hoe je van je verjaardag een onvergetelijke dag kunt maken. Je kan kiezen uit hartstikke leuke feestprogramma's met indianen, GPS, survival en noem maar op.
En wat je ook kiest, elk programma zit vol avontuur, spanning en uitdaging. Dat wordt dus een feestje om nooit te vergeten!

Survival

(10 t/m 12 jr.) Prijs € 14,00 p.p.*
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bikkelen: de survival is een echte uitdaging! Als je op de touwbrug je voeten droog houdt, mag je het in de kano proberen. Een pittige tocht helemaal naar een volgend dorpje. Om terug te komen, krijg je mog vier wateroversteken om te overwinnen: vlotoversteek, tonnendans, indianenbrug en de slingerpiramide. Een heus Bink diploma ligt bij aankomst op je te wachten!
Wij adviseren zwemkleding, gympen en droge kleren mee te nemen. Het paviljoen heeft kleedkamers en warme douches. Onderweg krijg je een waterdicht tonnetje mee voor waardevolle spullen.
Duur: ca. 4 uur.

Kleintje survival

(8 t/m 12 jr.) Prijs € 10,00 p.p.*
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes buiten bikkelen! Eerst ga je de touwbrug over, zonder natte voeten te krijgen. Een kort stukje in de kano varen om daarna met een tonnendans naar de overkant van het water te gaan. Het beginpunt komt weer in zicht, maar je moet eerst nog de Indianenbrug en de slingerpiramide overwinnen. Wil je net even wat kortere afstanden, dan is Kleintje Survival iets voor jou!
Duur: ca. 2 uur.

Survivalloop

(8 t/m 12 jr.) Prijs € 5,00 p.p.*
Ook zonder een kanotocht kun je bikkelen met je vriendjes en vriendinnetjes. Een touwbrug, een tonnendans, Indianenbrug en slingerpiramide overwinnen. Na afloop ontvang je een heus Bink diploma.
Duur: ca. 1,5 uur.

Stepsurvival

(8 t/m 12 jr.) Prijs € 10,00 p.p.*
Steppend ga je naar het dorpje Spijkerboor. Terug probeer je zo lang mogelijk droog te blijven tijdens de Survivalloop. Een vlotoversteek, touwbrug, tonnendans, Indianenbrug en een slingerpiramide overwinnen. Na afloop ontvang je een heus Bink diploma!
Duur: ca. 3 uur

Beversafari

(8 t/m 12 jr.) Prijs € 9,00 p.p.*
Bink, de Bever is verdwaald. Wie wil helpen zoeken? In een Canadese kano vaar je naar het Beverbosje, hier probeer je de bevercode te kraken! Ga jij de bever vinden?
Duur: ca. 2 uur

GPS tocht "Kraak de Bevercode"

(10 t/m 12 jr.) Prijs: € 12,50 p.p.*
Bink, de Bever is verdwaald. In een Canadese kano ga je op zoek naar de bever en probeer je de bevercode te kraken. Na een uitgebreide instructie ga je zoeken met een GPS!
Duur: 2 uur

Indianenfeest

(6 t/m 8 jr.) Prijs € 9,00 p.p.*
Je gaat er als een echte Indiaan uitzien! Eerst schmincken, dan een tooi op je hoofd en op pad, op Indianenspeurtocht! Wie vindt het eerste symbool van de andere stam? En... een tochtje in een echte Indianenkano op ondiep water.
Duur: ca. 3 uur.

Stempelsteppen

(8 t/m 12 jr.) Prijs: € 9,00 p.p.
Tijdens de Stempelsteppen speurtocht ga je op de step op zoek naar letterboxen. Letterboxen zijn ingegraven stalen bussen, met een stempel erin als bewijs van vinden. Wie vindt de meeste stempels?
Duur: 2 uur

Kids Outdoor Cooking

(minimaal 8 kinderen) Prijs: € 15,00 p.p.
Ook voor kinderen hebben we nu een speciaal programma ontwikkeld voor outdoor cooking!
Scoor je ingrediënten voor een heerlijke soep. Deze kun je verdienen met leuke opdrachten zoals letterboxen zoeken, een survivalbaan run en kanoën! Ook ga je hout sprokkelen om een vuurtje te maken in de kachelstoof, waarop je daarna o.a. soep gaat maken. Daarna ga je natuurlijk je eigengemaakte soep opeten, samen met knakworstjes, broodjes en kruidenboter.

*Optioneel bij te boeken:
  • Snackpakket met limonade, patat, snack en sausjes € 5,00
  • Kids Barbecue met limonade, patat, vlees, sausjes en toetje € 8,75SCHOLEN


Een schoolreisje bij ons in Annen is actief en sportief: grenzen verleggen tijdens Kleintje survival met kanotocht, Outdoor Cooking Challenge en vlottenbouwen tijdens een stoere Bikkeldag..

Voor het voortgezet- middelbaar en hoger onderwijs hebben wij een aantal actieve buitenactiviteiten ontwikkeld voor bijvoorbeeld de introductiedag. Ook is het mogelijk activiteiten af te stemmen op competentie gericht onderwijs, waarbij de programma's leerlingen de kans geven bepaalde competenties beter onder de knie te krijgen. Voor studiedagen hebben wij, ter onderbreking, originele programma's. Voor overleg, advies en een programma op maat kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Schoolreis Basisonderwijs

Een schoolreisje organiseren is een hele verantwoordelijkheid. Het moet leuk zijn, maar het liefst ook nog een beetje leerzaam. Veilig, verantwoord en betrouwbaar. Wij nemen u graag deze zorg uit handen. Wij verzorgen al meer dan 30 jaar leuke, actieve en leerzame schoolreisjes en meerdaagse schoolkampen. Een schoolreis bij ons is avontuurlijk en actief: grenzen verleggen tijdens de survival, strijden om de hoogste bamboetoren en geschiedenisles tijdens Expeditie Oertijd.
Wij hebben speciale programma’s samengesteld voor schoolreisjes en meerdaagse schoolkampen met het Drenthe schoolarrangement voor kinderen van de basisschool. Natuurlijk kunt u voor een meerdaags schoolkamp ook alleen onze groepsaccommodatie huren en zelf een programma samenstellen.

Indianenfeest (6 t/m 8 jr) 3 uur Prijs € 9,00 p.p.*
Je gaat er als een echte Indiaan uitzien! Eerst schmincken, dan een tooi op je hoofd en op pad, op Indianenspeurtocht! Wie vindt het eerste symbool van de andere stam? En... een tochtje in een echte Indianenkano op ondiep water.

Beversafari (8 t/m 12 jr.) 2 uur Prijs € 9,00 p.p.*
Bink, de bever is verdwaald. Wie wil helpen zoeken? In een Canadese kano vaar je naar het Beverbosje. Hier probeer je de bevercode te kraken! Ga je de bever vinden?

Survival (10 t/m 12 jr.) 4 uur Prijs € 14,00 p.p.*
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bikkelen: de survival is een echte uitdaging! Als je op de touwbrug je voeten droog houdt, mag je het in de kano proberen. Een pittige tocht helemaal naar een volgend dorpje. Om terug te komen, krijg je mog vier wateroversteken om te overwinnen: vlotoversteek, tonnendans, indianenbrug en de slingerpiramide. Een heus Bink diploma ligt bij aankomst op je te wachten!
Wij adviseren zwemkleding, gympen en droge kleren mee te nemen. Het paviljoen heeft kleedkamers en warme douches. Onderweg krijg je een waterdicht tonnetje mee voor waardevolle spullen.

Kleintje survival (8 t/m 12 jr.) 2 uur Prijs € 10,00 p.p.*
Als de Survival, de afstanden zijn korter.

Bikkeldag (8 t/m 12 jr.) 4 uur Prijs € 17,50
Speciaal voor het basisonderwijs hebben wij vier verschillende Bikkeldagen samengesteld voor een actieve en sportieve schoolreis. Deze Bikkeldagen kunt u ook boeken als arrangement inclusief eten en drinken.

Bikkeldag 1: Kleintje Survival en Beversafari
Bikkeldag 2: Vlottenbouw, Canadees trekken, steppen en Beversafari
Bikkeldag 3: Letterbox competitie op de step en een kanozwerftocht
Bikkeldag 4: Kleintje Survival en 'Wie bouwt de hoogste bamboetoren'

GPS tocht: "Kraak de bevercode" (10 t/m 12 jr.) 2 uur Prijs € 12,50 p.p.*
Bink, de Bever is verdwaald. In een Canadese kano ga je op zoek naar de bever en probeer je de bevercode te kraken. Na een uitgebreide instructie ga je zoeken met een GPS!

Expeditie Oertijd 5 uur Prijs € 15,25 p.p.
In samenwerking met Hunebedcentrum Borger organiseren wij 'Expeditie Oertijd'. De ochtend begint met een hunebedles en een rondleiding in het Hunebedmuseum in Borger. 's Middags ga je op avontuur met 'Kleintje Survival' en ben je lekker buiten actief bezig.

Expeditie Toren basisschool (vanaf 10 jr.) 2 uur Prijs € 9,00 p.p.
Bouw in 120 minuten een zo hoog mogelijke toren. Is het materiaal dat je krijgt niet genoeg? Dit kun je met je team verdienen door een samenwerkingsoefening met goed gevolg te behalen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een letterbox opdracht. Het team met de hoogste toren heeft gewonnen.

Letterbox competitie op de step (vanaf 10 jr.) 2 uur Prijs €9,00 p.p.
Letterboxen is een razend populaire activiteit. In kleine groepjes ga je binnen de afgesproken tijd zoveel mogelijk letterboxen zien te vinden op de step. Een ware competitie waarbij plezier en samenwerken met je groep voorop staan!
Letterboxen zijn ingegraven stalen bussen, met een stempel erin als bewijs van vinden. Met behulp van een kaart en een cryptische omschrijving van de exacte plek ga je de letterboxen opsporen.

Kids Outdoor Cooking (minimaal 8 kinderen) 2 uur Prijs € 15,00 p.p.
Ook voor kinderen hebben we nu een speciaal programma ontwikkeld voor outdoor cooking!
Scoor je ingrediënten voor een heerlijke soep. Deze kun je verdienen met leuke opdrachten zoals letterboxen zoeken, een survivalbaan run en kanoën! Ook ga je hout sprokkelen om een vuurtje te maken in de kachelstoof, waarop je daarna o.a. soep gaat maken. Daarna ga je natuurlijk je eigengemaakte soep opeten, samen met knakworstjes, broodjes en kruidenboter.

*Optioneel bij te boeken:
  • Snackpakket met limonade, patat, snack en sausjes € 5,00
  • Kids Barbecue met limonade, patat, vlees, sausjes en toetje € 8,75

Schoolreis arrangementen:

Actieve en leerzame schoolreisjes en schoolkampen in Drenthe
Geniet van een compleet schoolreisje in Annen. Wij verzorgen leuke, actieve en leerzame schoolreisjes en meerdaagse schoolkampen. Een schoolreis bij ons is avontuurlijk en actief: grenzen verleggen tijdens de survival, strijden om de hoogste bamboetoren en speuren tijdens de GPS-tocht 'Kraak de Bevercode'. Hieronder hebben we voor het gemak een aantal kant-en-klare Bikkeldag programma’s samengesteld voor een ééndaagse schoolreis. Voor een meerdaags schoolkamp met verblijf in één van onze accommodaties hebben wij het unieke Drenthe schoolarrangement. Dit betekent dat we u veel werk uit handen kunnen nemen.

Bikkeldag Arrangement 1: 4 uur € 22,50 p.p.
Beversafari 'Kraak de Bevercode' + Kleintje Survival & snackpakket

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bikkelen. Bink, de bever is verdwaald. In een Canadese kano vaar je naar het beverbosje. Hier probeer je de bevercode te kraken! Ga jij de bever vinden? Hierna ga je beginnen aan de survival. Als je op de touwbrug je voeten droog houdt, mag je het in de kano proberen. Om terug te komen moet je nog langs de tonnendans, de Indianenbrug en de slingerpiramide.

Als beloning van deze stoere dag ontvang je een echt Bink diploma.

Bikkeldag Arrangement 2: 4 uur € 22,50 p.p.
Vlottenbouw, Canadees trekken, steppen + Beversafari & snackpakket

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bikkelen. Deze bikkeldag begint met een steptocht richting de rivier de Hunze. Hier ga je Canadees trekken. Tijdens dit spel gaan we twee kano's met een touw aan elkaar vastmaken. Net als bij touwtrekken probeer je het andere team te verslaan. Daarna ga je onder leiding van een instructeur een vlot bouwen en testen of je vlot blijft drijven. Na de middagpauze in de kano naar het Beverbos varen, waar Bink de bever is verdwaald. Hier probeer je de bevercode te kraken! Ga jij de Breeland bever vinden?

Ter afsluiting van deze Bikkeldag krijgt iedereen een Bink diploma.

Bikkeldag Arrangement 3 (vanaf 10 jr.): 4 uur € 22,50 p.p.
Letterbox competitie op de step + kanozwerftocht & snackpakket

Letterboxen is een razend populaire activiteit. In kleine groepjes ga je binnen de afgesproken tijd zoveel mogelijk letterboxen zien te vinden op de step. Een ware competitie waarbij plezier en samenwerken met je klasgenoten voorop staan!

Letterboxen zijn ingegraven stalen bussen, met een stempel erin als bewijs van vinden. Samen ga je letterboxen opsporen met behulp van een kaart en een cryptische omschrijving van de exacte plek.

Tijdens de kanozwerftocht ga je met z'n allen in verschillende kano's peddelen naar de rivier de Hunze. Een prachtige route met leuke uitdagingen langs lage bruggetjes. Bij Spijkerboor is een grote picknickplaats waar iedereen even op adem kan komen of juist kan gaan zwemmen. De kanozwerftocht duurt 3 uur.

Bikkeldag Arrangement 4: 4uur € 22,50 p.p.
Wie bouwt de hoogste bamboetoren + Kleintje Survival & snackpakket

Bouw in 120 minuten een zo hoog mogelijke Bamboetoren. Is het materiaal dat je krijgt niet genoeg? Dit kun je met je teamgenootjes verdienen door een samenwerkingsoefening goed te doen. Het team dat de hoogste toren heeft gebouwd (en blijft staan) heeft gewonnen.

Tijdens Kleintje Survival ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bikkelen. Als je op de touwbrug je voeten droog houdt, mag je het in de kano proberen. Bij terugkomst ontvang je een echt Bink diploma.

Na afloop of tijdens de middagpauze van bovenstaande schoolreis arrangementen krijgt iedereen limonade met patatjes en een snack (kroket, frikandel, hamburger of kaassoufflé), sausjes en appelmoes. Wilt u deze schoolreisjes boeken exclusief eten en drinken, dan ontvangt u € 5,00 euro korting.

Optioneel: Bikkeldag inclusief een Kids Barbecue voor € 26,25.
Een Kids Barbecue buffet is geheel afgestemd op de kinderen met:
  • stokbrood en kruidenboter
  • 3 soorten vlees met sausjes
  • patat
  • salades
  • toetje.


Drenthe arrangement € 18,00 p.p. (excl. logies)
Het Drenthe schoolarrangement is een driedaags avontuur, waarbij je voor elk dagdeel kan kiezen uit één van de vele activiteiten. Wat dacht je van steppen, Canadees trekken, vlot bouwen, een beversafari of een competitie letterboxen? De spannende survival mag je zeker niet missen! De invulling van de dag kan geheel op maat gemaakt worden, zodat je dit kunt combineren met een eigen programma.

Dag 1
Middag, keuze uit: excursie Anloërdiep en Infocentrum S.B.B.*, sloot en plasexcursie nabij, excursie hunebed en grafheuvels*, vlottenbouw, Canadees trekken, steps beversafari
*=op fietsafstand
Avond, keuze uit: GPS-speurtocht ‘Kraak de Bevercode’ (nieuw), spelen: matjeloop, A-loop, blokloop, wie bouwt de hoogste bamboetoren, Letterbox competitie

Dag 2
Ochtend of middag: survival, touwbrug, kanoën, vlot, tonnendans, indianenbrug, slingerpiramide.
Avond, keuze uit: GPS-speurtocht ‘Kraak de Bevercode’ (nieuw), spelen: matjeloop, A-loop, blokloop, wie bouwt de hoogste bamboe toren, Letterbox competitie

Dag 3
Ochtend of middag, keuze uit: Fotopuzzeltocht door Annen (vernieuwd), Kwisloop in natuurgebied (vernieuwd), Indianenspeurtocht, Veengolf, boerengolf met hindernissen, Letterbox competitie

Schoolkamp overnachten
Voor een meerdaags programma hebben wij twee groepsaccommodaties die zeer geschikt zijn voor het houden van schoolkampen. De sfeervolle accommodaties geven een thuisgevoel: gezellig, schoon en ruimtelijk. Sport- en speelvelden zijn aanwezig voor voetbal, basketbal, tafeltennis en volleybal. Overnachting kan op basis van zelfverzorging. Voor eten en drinken kun je gebruik maken van onze uitgebreide cateringmogelijkheden voor ontbijt, lunch en warme maaltijden.

Drentse boerderij max. 23 personen
Groepsaccommodatie Annen max. 48 personen
Beide accommodaties samen max. 70 personen

Introductiedag/Introductiekamp

Voor het voortgezet- middelbaar en hoger onderwijs hebben wij een aantal actieve programma's ontwikkeld voor de introductiedag. Ook is het mogelijk activiteiten af te stemmen op een introductiekamp of introductieweekend. Voor studiedagen hebben wij ter onderbreking originele programma's. Voor overleg, advies en een programma op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.
Om het eerste studiejaar flitsend te starten ga je natuurlijk mee met introductiekamp om je medestudenten en docenten beter te leren kennen. Het introductiekamp bij ons in Drenthe staat in het teken van kennismaking en gezelligheid. Op ontspannen wijze leer je elkaar nog beter kennen tijdens het introductiekamp door actief en sportief bezig te zijn tijdens avontuurlijke outdoor activiteiten in de prachtige Drentse natuur.

Survival VO 3 uur € 16,00 p.p.
Genieten van de prachtige natuur van de Hunzevallei en diverse uitdagende wateroversteken zoals de touwbrug, vlotoversteek, tonnendans, Indianenbrug, slingerpiramide.
Afhankelijk van de route start je met een kanotocht op de Hunze of stap je na de wateroversteken in de kano. Tijdens de Survivaltocht krijg je een waterdicht tonnetje mee om waardevolle spullen in te bewaren.

Hou jij je voeten droog? Een paar stevige wandelschoenen en extra droge kleren raden we zeker aan om mee te nemen voor deze Survival. Het paviljoen heeft warme douches. Je kunt ook heerlijk zwemmen in de Hunze, dus vergeet je zwemkleding niet!

Daarnaast kunnen wij in overleg één- of meerdaagse programma's op maat maken. Met onder andere GPS-opdrachten, Outdoor Cooking Challence en Letterboxen beslist op punten. Vraag gerust voor meer informatie.

Kleintje Survival VO 2 uur € 12,00 p.p.
Genieten van de prachtige natuur van de Hunzevallei en diverse uitdagende wateroversteken zoals de touwbrug, kanoën, tonnendans, Indianenbrug, slingerpiramide.
Het kanoën en de afstanden tussen de oversteken zijn korter vergeleken met de Survival. Tijdens de Survivaltocht krijg je een waterdicht tonnetje mee om waardevolle spullen in te bewaren.

Hou jij je voeten droog? Een paar stevige wandelschoenen en extra droge kleren raden we zeker aan om mee te nemen voor deze Survival. Het paviljoen heeft kleedkamers en warme douches. Je kunt ook heerlijk zwemmen in de Hunze, dus vergeet je zwemkleding niet!

Deze outdoor activiteit inclusief eten en drinken? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Adventure Circuit 3 uur € 19,00 p.p.
Tijdens deze Adventure Circuit stellen we de klassen op zes locaties voor een uitdaging! Hierbij staat samenwerking centraal, gebruik maken van elkaars sterke eigenschappen en rekening houden met elke schakel in de groep. Samen de uitdaging aangaan terwijl de mentor observeert en/of meedoet. Het circuit bestaat uit een palenkring, 80 cm boven NAP, bridge-over, zeil(en), boomstamloop en blindemanloop. Bij elke uitdaging verdient elk team materiaal om na afloop een zo hoog mogelijke toren van bamboe te kunnen bouwen!

Na afloop even opfrissen? Het paviljoen heeft kleedkamers en warme douches.

Wij maken in overleg één- of meerdaagse programma's op maat. Met o.a. GPS-opdrachten, Survival, Outdoor Cooking Challence en Letterbox beslist op punten. Vraag gerust voor meer informatie.

Pittige dag 6 uur € 30,00 p.p.
's Morgens op de step en/of fiets naar het bos. Hier gaan de verschillende groepen een zo hoog mogelijke toren bouwen van bamboe. De teams gaan de materialen verdienen met samenwerkingsoefeningen. 's Middags staat Kleintje Survival op het programma, aangevuld met een workshop Handboogschieten.

Hou jij je voeten droog? Een paar stevige wandelschoenen en extra droge kleren raden we zeker aan om mee te nemen voor de Survival. Het paviljoen heeft warme douches. Je kunt ook heerlijk zwemmen in de Hunze, dus vergeet je zwemkleding niet!

Deze outdoor activiteit inclusief eten en drinken? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Toren van Breeland 2 uur € 15,00 p.p.
Bouw in 120 minuten een zo hoog mogelijke toren. Het benodigde materiaal kunnen de teams verdienen door middel van samenwerkingsoefeningen. Per groep maximaal 10 personen, in totaal maximaal 80 personen.

Deze outdoor activiteit inclusief eten en drinken? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Introductiekamp overnachten
Voor een meerdaags programma hebben wij twee groepsaccommodaties die zeer geschikt zijn voor het houden van een introductiekamp, werkweek en studiedagen. De sfeervolle accommodaties geven een thuisgevoel: gezellig, schoon en ruimtelijk. Sport- en speelvelden zijn aanwezig voor voetbal, basketbal, tafeltennis en volleybal. Overnachting kan op basis van zelfverzorging. Voor eten en drinken zijn er cateringmogelijkheden voor ontbijt, lunch en warme maaltijden.

Drentse boerderij max. 23 personen
Groepsaccommodatie Annen max. 48 personen
Beide accommodaties samen max. 70 personenOutdoor & Indoor groepsactiviteiten Drenthe
eigenschappenprijzen
waardering
Aanbieder
Is uw bedrijf toe aan een onvergetelijk dagje uit? Of wilt u dat er nog jaren over uw feestje wordt nagepraat? Wilt u uw leerlingen een super-schoolkamp bezorgen? Of bent u op zoek naar een gezellig vakantiehuis voor de hele familie? Alles kan! Van kanotocht tot moorddiner, van boerengolf tot vergadersessie en van vakantiehuis tot teambuilding! meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer