Lets Travel

Pension, hotel en groepsaccommodatie aan het water

Pension Aan Het Water (1-32 pers)
vanaf
€ 18,00
p.p.p.n.

Pension Aan Het Water (1-32 pers)

3 Nederland, Friesland, Workum

Dit pension is geschikt voor een lang en kort verblijf. Het is een pension, Bêd & Brochje, groepsaccommodatie en vakantiehuis in één. Eens iets héél anders, een vakantie aan het water!

Het is de moeite van het proberen waard. Gezellige kamers in Scandinavische stijl.

Verdeeld over het pension kunnen 32 gasten geherbergd worden. Uiteraard kan de capaciteit vergroot worden door het plaatsen van extra bedden of het ... lees meer >>

Eigenschappen

FACILITEITEN


Maximum aantal personen: 36 (inclusief extra bedden)
Slaapkamers: 14
Toiletten: 5
Douches: 6
Huisdieren: toegestaan i.o.
Rolstoeltoegankelijk: i.o.*

Voorzieningen

Door de eigen slaapkamers (14 slaapkamers voor 36 personen), keuken en maar liefst twee gezellige huiskamers en een bar, biedt deze accommodatie zowel ruimte als huiselijke gezelligheid. De voormalige smederij is sfeervol verbouwd tot een groepsverblijf met een Scandinavische uitstraling. De originele sauna versterkt dat gevoel. Het terras aan de waterkant heeft een barbecue en diverse hoekjes om te zitten. Op de steiger kan je vissen, je kano te water laten of gewoon lekker naar de bootjes kijken die van en naar het IJsselmeer varen. En ‘s winters komt met een beetje geluk de Elfstedentocht voorbij! Vijf kamers liggen aan de waterkant, drie kamers aan de straatkant en vanuit zes kamers kijk je, over de pannendaken heen, zó over de Friese weilanden. Fietsen en kano’s zijn ter plekke te huur. En bij onze buren kun je terecht voor sloepen, zeilboten of historische vissersschepen (met schipper).

De Sauna
Regelmatig gebruik maken van de zogenaamde Finse sauna is in onze ogen een 'must'. voor het goed functioneren van een gezond lichaam. Onze sauna is uitgerust met een douche, warm -en koud voetenbad en koud dompelbad. De sauna is alleen op afspraak te gebruiken.

Ontspanningsruimte, keuken, terras en bar
In het pension is een ontspanningsruimte/woonkamer aanwezig met TV en draadloos internet. Onze keuken is uiteraard goed uitgerust met o.a. 2 koelkasten, afwasmachine, magnetron, oven e.d. Op het terras kunt u zich ontspannen, een barbeque organiseren of 's avonds bij de openhaard gezellig zitten. Voor groepen is het tevens mogelijk om van de aanwezige bar met tap gebruik te maken.

*Het pension is gedeeltelijk rolstoelvriendelijk. Vraag hierover gerust meer informatie aan.


Arrangementen


Romantisch Weekendje Weg Arrangement
vanaf
€ 69,00
p.p.
Romantisch Weekendje Weg Arrangement
Er even lekker met zn twee tussen uit? Boek nu dit romantisch weekendje weg arrangement in Workum, Friesland.
Klik voor meer info
naar boven
Pension Aan Het Water (1-32 pers)
eigenschappenprijzen
locatieactiviteiten
route/ vervoerwaardering
Aanbieder
Martin Pieterman & Ellie Brand heten u welkom in hun pension. Hier vindt u Bêd & Brochje, groepsaccommodatie en vakantiehuis in één! meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer