Lets Travel

Trouwen of Bedrijfsuitje op Partyschip

Rondvaarten met authentieke botters
vanaf
€ 7,50
p.p.

Rondvaarten met authentieke botters

0 Nederland, Utrecht, Spakenburg

Welkom bij de rondvaarten, dagtochten en avondvaarten op het randmeer bij Bunschoten - Spakenburg. Wij bieden vaartochten op prachtige schepen, zoals op een partyschip of een authentieke botter.

Een schip geeft een extra dimensie aan uw evenement. Wat dacht u van een prachtige rondvaart, compleet met catering en uitleg van de schipper, een dagje intensief zeilen met uw collega's, of zelfs in het huwelijk treden op het water? Wij bieden diverse ... lees meer >>

Eigenschappen

Arrangement "Lekker een dagje op het water!"

De rederij is geschikt voor elke gelegenheid en in elk seizoen. U kunt ons schip afhuren voor bijvoorbeeld:
- bedrijfsuitjes
- jubilea
- trouwplechtigheden
- recepties of bruiloften
- verjaardagen

Het partyschip is ideaal voor bijeenkomsten van een personeelsvereniging, school, club, klas, gezin of familie.

Het schip heeft een capaciteit voor ongeveer 65 personen. Bij grotere groepen kunnen extra botters ingezet worden.

Bijna alles is in overleg mogelijk. Als u uw wensen kenbaar maakt, zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft!

Daarnaast kunnen wij uw volledige trouwplechtigheid bij ons aan boord laten plaatsvinden!

Bovendien is dit schip een uitermate geschikte locatie voor welke vorm van teambuilding dan ook.

Hoewel de thuishaven Spakenburg een prima startplaats is voor een vaartocht over het Eemmeer / de Eem, is het ook heel goed mogelijk om uw evenement vanuit een andere haven/plaats te laten beginnen.


Trouwen op het water

Trouwen op het water in Bunschoten - Spakenburg / Trouwen op een schip
Wilt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Dat kan! De gemeente Bunschoten - Spakenburg heeft dit schip als officiƫle trouwlocatie aangewezen. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord voor de ceremonie rond het jawoord.

De romantische en intieme sfeer van het partyschip omlijsten deze voor u onvergetelijke dag, die geheel is afgestemd op uw wensen. Er zijn veel mogelijkheden om uw trouwdag een persoonlijk tintje te geven. De gasten kunnen een toast met champagne uitbrengen op u als kersvers bruidspaar. Ook kan er na het aansnijden van de bruidstaart een vaartocht gemaakt worden op de wateren rondom Spakenburg.

Uiteraard kan het partyschip ook aan de kade van Spakenburg blijven liggen. Het partyschip is de perfecte locatie voor uw intieme trouwfeest of receptie. Maar u mag het schip ook inzetten als vervoermiddel, van uw trouwlocatie naar een restaurant of een grotere feestgelegenheid. Kortom, alles is mogelijk.

Kom eens kennis maken met het partyschip en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die u geboden worden op deze locatie! Wij denken graag met u mee om u een grandioze huwelijksdag te bezorgen, en maken desgewenst een offerte op maat.


Vaar Arrangementen

Wij hebben diverse interessante vaararrangementen voor u samengesteld. Van een prachtige rondvaart op het Randmeer met verzorgde catering tot teambuildingsessies op een botter.

Wij verzorgen verschillende rondvaartarrangementen vanuit Spakenburg en omgeving. Of u nu houdt van actief en avontuurlijk, of liever op uw gemak geniet van het mooie uitzicht, het kan allemaal!

Uiteraard zorgen wij dat onze arrangementen compleet verzorgd zijn. Dus inclusief catering (hapjes en drankjes) en indien gewenst zorgen wij zelfs voor een traditioneel visserskoor of een accordeonist om extra sfeer te brengen.
Rondvaarten met authentieke botters
eigenschappenprijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer