Lets Travel

Dans Workshops Groningen: Salsa, Zumba, Afrikaanse Dans, Bachata, AfroJam

Salsa, Zumba en meer dans workshops
vanaf
€ 6,00
p.p.

Salsa, Zumba en meer dans workshops

0 Nederland, Groningen of op locatie

De aangeboden dansworkshops in Groningen:
- Salsa
- Bachata
- Zumba
- Afrikaanse Dans
- AfroJam (een mix van Afrikaans en Jamaicaans)
- Buikdans
- Argentijnse Tango

Eigenschappen

Naast het leren van de basispassen staan vooral het plezier en de gezelligheid centraal. De inhoud van de workshop wordt aangepast aan de groep, zodat er voor elke gelegenheid een workshop op maat wordt gemaakt!

Of u nu uw vrijgezellenfeest een swingende inhoud wil geven, of de mensen van uw bedrijf dichterbij elkaar wilt brengen tijdens een personeelsuitje, of de gasten van uw bruiloft actief wilt laten opwarmen, wij maken er altijd een spetterende activiteit van!

De workshops kunnen zowel op onze locatie als op uw eigen locatie in Groningen gegeven worden.

Voorbeeld Salsa Workshop:

Op de tropische muziek worden de beginselen van de Dominicaanse Merengue en Salsa (oorspronkelijk uit Cuba) bijgebracht en het duurt nooit lang voordat iedereen al lekker losjes staat te dansen. De workshop wordt gegeven door één van de ervaren docenten, die ervoor zorgt dat iedereen goed mee kan doen. Er wordt alleen én met elkaar gedanst, gewisseld van partner en in een cirkel gedanst, kortom, door de afwisseling vliegt het uur voorbij.

Naast het leren van de basispassen staan vooral het plezier en de gezelligheid centraal. De inhoud van de workshop wordt aangepast aan de groep, zodat er voor elke gelegenheid een workshop op maat wordt gemaakt!

Salsa is leuk voor iedereen. Hoe oud je bent, waar je vandaan komt, of je salsa al kent of wat je verder doet, het maakt niets uit, iedereen kan plezier beleven aan deze ritmische en vrolijke dans. Dus zoekt u een activiteit die ontspannen, actief en gezellig is, waarbij je tegelijk kennis maakt met iets nieuws, dan is een salsaworkshop de ideale invulling voor uw programma!


COMBINATIE ARRANGEMENTEN:

Wanneer u een Caribische danservaring wilt combineren met andere facetten van de Salsa-cultuur, dan kunt u in een gezellig Cubaans/Caribisch of Spaans getint restaurant de avond voortzetten met een lekkere cocktail en/of overheerlijk eten. Ook is het mogelijk een cocktailworkshop te volgen om zelf een kijkje te nemen in de Caribische keuken. De volgende arrangementen zijn mogelijk:

1. Salsaworkshop plus een tropische (welkomst)cocktail
2. Salsaworkshop plus een Spaans Tapas Menu
3. Salsaworkshop plus een Cubaans Caribisch 2- of 3-gangen menu
4. Salsaworkshop plus een cocktailworkshop
5. Een combinatie van bovenstaande!

In overleg is natuurlijk iedere combinatie van bovenstaande ook mogelijk. Gezelligheid gegarandeerd!
Salsa, Zumba en meer dans workshops
eigenschappenprijzen
waardering
Aanbieder
Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer