Lets Travel

Zee Zeilen vanuit Harlingen op een sportief wedstrijdzeiljacht

Spectaculair zeezeilen op oceaanracer
vanaf
€ 37,50
p.p.

Spectaculair zeezeilen op oceaanracer

0 Nederland, Friesland, Harlingen

Sportieve uitdaging
Wij organiseren sportieve zeiltochten op een wedstrijdjacht van formaat. De spectaculaire zeileigenschappen van het jacht zijn een buitenkans voor zeilers die eens willen proeven aan de top van de wedstrijdsport. Voor wie minder uitdaging zoekt kan gewoon genieten aan dek. Lekker uitwaaien op het water.

Het schip
Het betreft een uniek 50 ft. zeilschip. De Farr 50 IOR racer is een ontwerp van Bruce Farr. Een ontwerp dat grote successen heeft behaald. ... lees meer >>

Eigenschappen

Wij organiseren vanuit Harlingen sportieve een- of meerdaagse zeilevenementen voor uw zakelijke relaties, collega’s of vrienden. Een dag samen zeilen op een schip van deze topklasse is niet alleen een unieke ervaring, het samenwerken en de gezelligheid scheppen bovendien een band met elkaar. Je beleeft samen een leuk en spannend avontuur.

Voor groepen die gedurende de dag iets willen ondernemen steken we graag ergens aan wal. Op sportief, cultureel, recreatief of culinair gebied? Wij lopen over van de ideeën en staan open voor die van u. Wij maken er een dag van waarover u nog lang napraat!!

De volgende arrangementen worden hieronder verder beschreven:

• Teambuilding en Training
• Bedrijfsuitjes
• Groepsuitjes
• Bedrijfs promotie


TEAMBUILDING & TRAINING

Zeilen en teambuilding voor zowel ervaren als onervaren zeilers. Het kan snel gaan, zo zit je in de auto en zo ben je aan boord en werk je samen aan de opdracht om de boot met je team zo snel mogelijk naar een Waddeneiland te varen. Wie neemt de leiding? Wie doet de taakverdeling, waar ligt het vaarwater hoe staat de stroming en windrichting. Genoeg factoren die je alleen als team de baas kunt worden. Het sleutelwoord is ‘samenwerken’. Wie is een doorzetter, wie verstopt zich, wie durft te vragen, wie ziet het werk. Wil je wat bereiken, maak dan maximaal gebruik van elkaars kwaliteiten. Dat bepaalt ook in de maatschappij het succes van uw bedrijf en/of afdeling. Begeleiding of geen begeleiding: zeilen is niet mogelijk zonder samenwerking. TEAMBUILDING overkomt je gewoon aan boord! Graag maken wij samen met u een passend evenement.

Wat is voor uw bedrijf of team het leukste uitje?

Gaat u zelf aan de slag of wordt u liever op uw wenken bediend? Wij zijn in voor alles!
- Ontvangst met koffie en gebak aan boord of rustig opstarten in een gezellig restaurant.
- Lekker meewerken aan boord of genieten van de zwetende bemanning
- De kat uit de boom kijken aan boord van een klipper uit de bruine vloot dat fungeert als moederschip (geschikt voor grotere groepen) of worden opgepikt door een echte RIB en met topsnelheid over het Wad op zoek naar zeehonden.
- Een luxe lunch aan boord of op een terras in het zonnetje
- Hapjes en drankjes en na afloop een Captains diner aan boord of lekker borrelen en dineren in een leuk restaurant.

Dit zijn slechts voorzetjes: U heeft misschien iets heel anders in gedachten vertel het ons en we maken er een mooi evenement van!


Groepsuitje JUST FOR FUN

Heeft u een leuke vriendengroep, vrijgezellendag of familiedag? Ga dan eens een dagje of weekendje zeilen op onze racer. Voorbeeld: uit en thuis in 24 uur. Ontvangst aan boord op vrijdagmiddag, vertrek naar Vlieland of Terschelling. Onderweg genieten aan boord met hapje en drankje. In de haven komen de sterke verhalen wel, dineren aan boord of in een restaurant. Inchecken bij een pension of hotel en voor wie nog power over heeft: genieten van het uitgaansleven. De volgende morgen na het ontbijt, inschepen, koffie drinken, zeilen omhoog en weer een lekker zeiltripje terug naar Harlingen. Wij kunnen met u meedenken om uw arrangement binnen het budget te houden.


Zeilen met de oceaanracer

Vanuit Harlingen organiseren we voor groepen, bedrijven, verenigingen, vrienden etc. onvergetelijke zeiltochten. Sportief, actief of relaxt zeilen op het Wad, IJsselmeer of de Noordzee. Deze volbloed racer heeft de nodige prijzen gewonnen en zeil je met zijn allen. Teambuilding overkomt je gewoon aan boord! Pak het roer, grijp de schoot of zoek je eigen plekje in de ruime kuip en geniet van de natuur, het zeilen, de hapjes en drankjes. Ga eens een dagje naar Vlieland of Terschelling eventueel in combinatie met een overnachting aan boord of in een hotel. Zeilkleding en reddingsvesten zijn aanwezig. Voor elke groep maken wij graag een passend arrangement. ‘Beleef eens WAD!’ Het schip is ook inzetbaar als blikvanger of gastschip voor uw bedrijf bij bepaalde (watersport)evenenementen, eventueel voorzien van uw logo.
aanbiedingSpectaculair zeezeilen op oceaanracer
eigenschappenprijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer