Lets Travel

langlaufen, nordic walking, fietsvakanties, wandelvakanties, bridgevakanties, busexursies, busreizen,...

Sportieve vakanties voor 45+ers
  online  boeken

Sportieve vakanties voor 45+ers

0 Europa

Sportieve vakanties voor de actieve 45+er met vele bestemmingen, zoals Duitsland, Oostenrijk, Italie, Zwitserland, Polen, Kroatie, Frankrijk, Nederland, Tsjechie, Denemarken, Zweden, Hongarije, Spanje en Portugal.

Maak een keuze uit onderstaande vakanties:

De wintervakanties van Fitál Vakanties

Winterwandelen is mooi en gezond. Wie nog fitter wil zijn gaat langlaufen of Nordic Walken. De vakanties van Fitál bieden een perfecte harmonie tussen bewegen, beleven en genieten. U kunt kiezen voor één onderdeel, maar ook voor alle drie. Voor een zeer afwisselende en actieve vakantie.

De zomervakanties van Fitál Vakanties


De fietsvakanties van Fitál Vakanties

Fitál Fietsvakanties zijn fietsvakanties voor de 45+er die per fietsbus met fietsbegeleider of met eigen auto wil fietsen op de mooiste fietsroutes van Europa. Individueel en in eigen tempo de mooiste fietsroutes fietsen over goed bewegwijzerde, rustige wegen en fietspaden. Met een gemiddelde dagafstand van ca. 50 km is er voldoende tijd voor museumbezoek of een gezellig terras. Omdat alle fietsroutes door Fitál zijn ‘voorgefietst’ kunnen we u persoonlijk adviseren over de mooiste plekjes.
Er zijn fietsbusvakanties, fietsvakanties per eigen vervoer en caravan en camper fietsvakanties.

Wandelvakanties

Sportieve vakanties voor de actieve 45+er met deskundige begeleiding met tegelijk grote individuele vrijheid. Voor hen die ontspannen en comfortabel willen genieten van prachtige wandeltochten in de schitterende bergwereld van Duitsland, Oostenrijk en Italië. U reist met de luxe TopClass touringcars (met extra veel beenruimte) van Snelle Vliet Touringcars. Vakkundig bestuurd door ervaren chauffeurs die tevens uw gastheer zijn en uw vakantiestreek kennen als geen ander. Trek uw wandelschoenen aan en ga met ons mee!!

Bridgevakanties

Fitál Vakanties biedt verschillende wintervakanties met uitstekende bridgefaciliteiten aan. Tijdens de bridge-drives van Ed en Ans Sijstermans of Rémi de Ruiter is koffie of thee inclusief. Meesterpunten volgens de geldende NBB-schaal en na afloop is er voor iedereen een prijs.
Sportieve vakanties voor 45+ers
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer