Lets Travel

Lets Travel - Tai Chi & Tao Dance retreat

Tai Chi & Qi-gong vakantieweek
vanaf
€ 550,00
p.p.

Tai Chi & Qi-gong vakantieweek

0 Frankrijk, Ardeche

Data op aanvraag

Tai Chi en Qigong biedt op een milde toegankelijke wijze een groot scala aan verstillende gezondheidsbevorderende oefeningen. Het is beleving, verbinding en verstilling in beweging. Deze prachtige combinatie van tai chi, schone berglucht en wandelen in de mooie natuurr helpt je geest verstillen en geeft nieuwe levenskracht.

Dit programma is onderdeel van een uniek ... lees meer >>

Eigenschappen

We starten zaterdag rond 18 uur met de opening voor alle deelnemers. Na aperitief en diner komen de verschillende groepen met hun docent bij elkaar voor introductie en kennismaking.

Het programma wordt terplekke bekendgemaakt, vindt binnen en buiten plaats en wordt aangepast aan weer en (wandel)excursies. Globaal ziet elke dag er als volgt uit:

07.30 - 08.30u yoga / tai chi (open)
08.30 - 09.30u ontbijt
10.00 - 12.00u workshop Martin (besloten)
12.30 - 13.30u lunch
13.30 - 18.30u vrije tijd of excursie
18.30 - 20.00u diner
20.30 - 22.00u avondprogramma (open)

Elke dag begint met een 'open' yoga of tai chi les, die voor iedereen toegankelijk is. De verdiepende workshop van Martin is in de morgen (of middag) en de rest van de dag is vrij. 's Avonds zijn er weer open workshops voor alle deelnemers.

Doe mee aan de les die bij jou past. En als je even meer zin hebt in rust, natuur of iets anders dan sla je gewoon een keertje over.

Vrije tijd. Buiten het programma om is er voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de mooie natuur.

Op deze prachtige locatie is het een week als God in Frankrijk in de Franse zomer. Je kunt mooie wandelingen maken, zwemmen in het meer, genieten van massage, zonnebaden op de weide of lekker onderuit op het terras met een boek.

Wandelen kan op eigen gelegenheid met kaart of op bewegwijzerde routes of met de groep.


Workshops:


Tai Chi Choice
verbetert je balans. De rustige bewegingen en herhalingen brengen de gedachte tot stilte en geven de geest rust. Het leert luisteren naar en communiceren met je lichaam. Goed voor het herstellen en opbouwen van je levensenergie
(qi of chi).

Op een "prettig confronterende" manier wordt waargenomen wanneer, waar en waarom er onnodig fysiek en mentaal energie verspilt of verbruikt wordt. Je leert op basis van persoonlijke ervaringen wat bruikbaar is, direct te integreren binnen het dagelijks leven.

Op vragen als: "hoe kunnen we op een efficiƫntere manier omgaan met onze krachten binnen onze dagelijkse handelingen", of anders gezegd: "hoe worden we ons bewust van het verschil tussen doelmatig en onnodig energieverbruik", krijgt je op tastbare en toepasbare wijze antwoord.Dit alles gebeurt op een speelse, humorvolle wijze. Luchtig maar allesbehalve vluchtig!

De grote kracht van het door Martin ontwikkelde Tai Chi Choice is dat iedereen deel kan nemen!

Open workshops
geven deze vakantie een veelzijdig en festival-achtig karakter. Alle aanwezige docenten geven een groepsworkshop en er zijn extra activiteiten, inbegrepen in de prijs.

Yoga: laat je in de morgen langzaam ontwaken met een korte meditatie gevolgd door een serie eenvoudige yogaoefeningen.

Massage workshop: je gaat een wereld binnen van ontspanning en ontmoeting, door te oefenen en te spelen met massagetechnieken.

Mannen en vrouwenkracht: in een ritueel of dans voel je jouw kracht met mannelijke en vrouwelijke energie.

Lekker dansen met onze eigen dj. Op heerlijke dansmuziek gaan we helemaal los.

Massage behandelingen worden verzorgd door onze eigen masseurs. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.
Tai Chi & Qi-gong vakantieweek
eigenschappenprijzen
waardering
tai chi frankrijk week 1 tai chi frankrijk week 
Aanbieder
Arrangementen, vakanties en dagjes uit met workshops voor body & mind welness. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met professionele docenten op locaties met alure. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer