Lets Travel

Teambuilding Drenthe

Teambuildingsactiviteiten
vanaf
€ 9,75
p.p.

Teambuildingsactiviteiten

0 Nederland, Drenthe, Annen

Even weg van kantoor en lekker buiten zijn, bij ons is dé plek om nieuwe energie op te doen!

Eigenschappen

Wij bieden programma’s aan voor een inspirerende dag voor teambuilding, bedrijfsuitje of voor een dagje ‘de hei’ op. De programma’s zijn geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Deze locatie is slechts op 20 minuten rijden van Groningen en Assen en ligt midden in een prachtig natuurgebied waar vele outdoor activiteiten mogelijk zijn. Het sfeervolle paviljoen waar u kunt lunchen, dineren en borrelen biedt met zijn hoge ramen een prachtig uitzicht. Ervaar zelf deze mooie plek in Drenthe!

Bedrijfstraining
Wilt een gerichte bedrijfstraining gekoppeld zien aan onze teambuilding activiteiten? Wij werken samen met een aantal trainingsbureaus. De gebruikelijke buitenactiviteiten kunt u dan combineren met een professionele bedrijfstraining met een theoretisch kader, passend bij uw organisatie. Deze trajecten zijn altijd maatwerk, voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De uitdaging € 19,00 p.p.

Samen de uitdaging aangaan om binnen de gestelde tijd de opdrachten uit te voeren. Met o.a. spinnenweb, balkenparcours, palenkring, tafeltje dekje, kratje loop en nog veel meer. Teambuilding van de bovenste plank.

Expeditie brug € 19,00 p.p.

Onder begeleiding van een instructeur bouwt u in 120 minuten een solide bamboebrug. Deze brug moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Het benodigde materiaal kunt u verdienen door middel van een aantal samenwerkingsopdrachten. U gaat in teams van maximaal 8 personen aan de slag. Teambuilding van de bovenste plank!

Expeditie toren € 15,00 p.p.

Wie bouwt in 120 minuten de hoogste bamboe toren? Is het materiaal dat je krijgt niet genoeg? De rest kunnen de teams verdienen door Letterboxopdrachten*. U gaat in teams van maximaal 8 personen aan de slag. Naast de Uitdaging een populaire teambuilding activiteit!

*Letterboxen: opsporen van letterboxen met behulp van een kwadrantenaanduiding op de kaart en een cryptische omschrijving van de exacte plek. Een letterbox is een ingegraven stalen bus met daarin een stempel als bewijs van vinden.

Expeditie Toren Plus (met GPS)
Tijdens Expeditie Toren Plus gaan de teams binnen 120 minuten ook een zo hoog mogelijk bamboe toren bouwen. Dit keer sporen de team met een GPS het benodigde materiaal op. Strategie bepalen, delegeren en samenwerken staan centraal in dit teambuildingsprogramma.

Teambridge € 9,75 p.p.

Tijdens Teambridge komen de medewerkers voor de uitdaging te staan om samen een touwbrug te bouwen en daarmee aan de overkant te komen, liefst zonder een nat pak natuurlijk. Een echte teambuildingsactiviteit waarbij het aankomt op samenwerking, overleg en ondersteuning om tot een goed resultaat te komen.

Wij adviseren u om droge kleding mee te nemen. Het paviljoen heeft kleedkamers en warme douches.
Teambuildingsactiviteiten
eigenschappenprijzen
route/ vervoer
Aanbieder
Is uw bedrijf toe aan een onvergetelijk dagje uit? Of wilt u dat er nog jaren over uw feestje wordt nagepraat? Wilt u uw leerlingen een super-schoolkamp bezorgen? Of bent u op zoek naar een gezellig vakantiehuis voor de hele familie? Alles kan! Van kanotocht tot moorddiner, van boerengolf tot vergadersessie en van vakantiehuis tot teambuilding! meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer