Lets Travel

Actief Bedrijfsuitje, Personeelsfeest of Vrijgezellendag opTerschelling

Terschelling Evenementen
vanaf
€ 30,00
p.p.

Terschelling Evenementen

0 Nederland, Terschelling

Hieronder vindt u verschillende actieve programma's op Terschelling.

Eigenschappen

4x4 Drive Strandtocht Terschelling

Minimaal aantal is 1 persoon.

Ontdek het strand van Terschelling vanuit een Landrover of Jeep! Volg de bijna oneindige kustlijn en ervaar hoe vrijheid werkelijk voelt. Natuurlijk stoppen we op de mooiste plekjes. U hoeft niet te rijden, want dat doen wij. Onze chauffeurs kennen de weg. Bij onze strandritten is het helaas niet mogelijk om zelf te rijden.Van 1 november tot 1 april. Minimaal 4 en maximaal 16 personen. Vergeet uw camera niet..

Programma
Een avontuurlijke tocht over het strand naar het Amelander Gat met een bezoek aan het befaamde Drenkelingenhuisje. Of gewoon comfortabel opgehaald en thuisgebracht worden met een Land Rover. Het kan allemaal.

Deelnemers
Onze Land Rover ritten zijn vrijwel voor iedereen toegankelijk. Het nemen van het hindernisparcours ontraden wij mensen met rug-of nekklachten af.

Seizoen
Het rijden op het strand kan uitsluitend in de periode van 1 november tot 1 april. De overige programma’s zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Weerbeperkingen
Bij extreem hoog water zijn wij niet meer in staat om over het strand te rijden.

Locaties
Alle locaties voor de Land Rover programma’s worden in overleg bepaald.

Kledingadvies
Voor het hindernisparcours raden wij gemakkelijk zittende kleding aan, die eventueel vuil mag worden.

Prijs vanaf 30,00 p.p.


Blokarten Terschelling

Minimaal aantal is 1 persoon.

Zand, zee en wind, de ingrediënten voor de nieuwste strandsensatie: Blokarten. In een driewieler buggy met zeil rijdt u met een snelheid van 10 tot misschien wel 70 km p/u over Nederland's mooiste strand. Opspattend zand, water tot achter uw oren, gevoelige spieren, maar vooral het ultieme gevoel van vrijheid vormen de garantie voor uw Blokart-avontuur. De sport is geschikt voor iedere leeftijdscategorie. U kiest uw eigen manier van rijden, wat behoedzamer of wat avontuurlijker..

Programma
Aangekomen op het strand krijgt u een helm op en indien nodig een pak aan. Na de uitleg van de instructeur rijdt u weg om de vrijheid en de sensatie van de snelheid te ervaren. Een absolute aanrader op Nederlands mooiste Blokart strand.

Deelnemers
Bij het Blokarten dienen deelnemers geen last van rug-, nek- of andere gewrichtsklachten te hebben. Omdat wij geen verantwoordelijkheid voor uw fysieke gestel kunnen dragen, wordt u vooraf gevraagd een verklaring te ondertekenen.

Seizoen
Het Blokarten is in alle jaargetijden mogelijk. In de winter hebben wij speciale pakken, die u over uw eigen kleding kunt aantrekken, ter bescherming tegen de kou en het water. Voor de echte liefhebbers raden wij de periode van september tot en met april aan, omdat de kans op optimale wind dan groter is. Maar zoals u weet, weergaranties bestaan niet op Terschelling, nou ja, behalve dan dat het altijd “mooi weer” is..

Weerbeperkingen
Blokarten kan doorgang vinden tussen windkracht 3 en windkracht 6. Daarnaast schrijven onze vergunningen voor dat Blokarten slechts kan plaatsvinden in de tijdsperiode tussen 2 uren na hoogwater en 2 uren voor hoogwater.

Locatie
Blokarten vindt plaats op het strand van West aan Zee (Paal 8). Zodra u de strandovergang overkomt ziet u de Blokarts aan uw linkerhand klaar staan.

Kledingadvies
Blokarten is het prettigst indien u sportieve en gemakkelijk zittende kleding draagt. Houdt rekening met het seizoen, want op het strand kan het flink koud zijn. Neemt u in dat geval zelf warme handschoenen mee!

Prijzen vanaf € 30.00 p.p.


Coastraften Terschelling

Minimaal aantal is 5 personen.

Speciaal voor avontuurzoekers! Op het strand lijken het nog een paar kinderlijke golfjes te zijn die moeten worden genomen. Maar eenmaal in de branding weet u niet meer wat u overkomt. De golfjes blijken ineens erg hoog te zijn en spatten op de eerste zandbanken met geweld uit elkaar. De golven spoelen over uw raft heen en u kunt maar één ding doen, doorgaan! Over de branding en door de branding. Terug op het strand voelt u de adrenaline nog door uw lijf gieren. Heerlijk!

Programma
Op het strand aangekomen kunt u zich omkleden in onze mobiele kleed- unit (voor deze activiteit worden alle benodigde kleding en materialen geleverd). U ontvangt op het strand eerst een veiligheidsinstructie van de instructeur. Vervolgens gaat u eerst even het water in zonder boot om te wennen aan het water en de branding. Na dit opwarmertje gaat u samen met een instructeur te water in een van onze rafts. Actie en adrenaline staan centraal gedurende deze spetterende activiteit.

Deelnemers
Voor het raften geld dat alle deelnemers dat in een goede lichamelijke conditie zijn. Tevens moet elke deelnemer goed kunnen zwemmen (voor aanvang zijn alle deelnemers verplicht hiervoor te tekenen). Deelnemers die voor aanvang van het raften alcohol hebben genuttigd worden uitgesloten van deelname.

Seizoen
Het raften is mogelijk van april t/m eind oktober.

Weerbeperkingen
Het doorgang kunnen vinden van het raften is sterk afhankelijk van de wind, de golfhoogte en het getijde. Zelfs bij weinig wind of windstilte kan de branding nog te hoog zijn om te raften. Daarom wordt er vooraf met u altijd een passend alternatief besproken.

Locaties
Het raften vind plaats op een van de volgende locaties: West aan Zee (Paal 8), Midsland aan Zee of Formerum aan Zee.

Kledingadvies:
Alle benodigde kleding voor deze activiteit wordt geregeld (Long John, anorak, zwemvest en bandhanddoek).

Prijzen vanaf € 54,50 p.p.


Wildwatervaren Terschelling

Minimaal aantal 5 personen.

Razende wind, rondvliegend schuim, kolkende grondzeeën en huizenhoge golven! Dit zijn de omstandigheden van het vaarwater de Stortemelk tijdens een zware noordwester storm. Ook bij licht weer kan de Stortemelk een verraderlijk stuk vaarwater tussen Terschelling en Vlieland zijn. Beleef op een zeer spectaculaire manier het beruchte vaarwater aan boord van een rescue- en bergingsboot. Of ga op deze manier van Harlingen-Haven naar Terschelling of vice versa.

Programma
Voor het wildwatervarenvaren bestaan er verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u vanuit Harlingen Haven op elk gewenst tijdstip laten ophalen of u kunt vanaf Terschelling een rondvaart maken vanuit de haven van West Terschelling. De vaartijd voor een overtocht naar de vaste wal bedraagt ongeveer 45 min. Rondvaarten vanaf Terschelling beginnen vanaf een tijdsduur van een half uur.

Deelnemers
Bij deze activiteit gaan wij uit van een minimum van 5 deelnemers. De minimumleeftijd voor deelname aan deze activiteit is 12 jaar. Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit.

Seizoen
Het wildwatervaren kan in alle jaargetijden plaatsvinden. Weerbeperking: Indien de combinatie van windkracht en golfhoogte dusdanig is dat varen niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid - om niet uit te varen.

Locatie
De startlocaties zijn de haven van West Terschelling resp. de haven van Harlingen (tegenover de veerbootterminal). In overleg zijn andere locaties ook mogelijk.

Kledingadvies
Wij raden u aan om sportieve kleding te dragen, die eventueel nat mag worden. Draag geen schoenen zonder hakken, bij voorkeur schoeisel met een anti-slip laag. In de koudere maanden is extra warme kleding een must. Het meenemen van een extra set droge kleren adviseren wij dringend.

Prijzen vanaf € 44,50 p.p.


Survival Eiland Terschelling

Minimaal aantal is 5 personen.

Ruik, proef en beleef de ruige eilandnatuur op een avontuurlijke manier. Bij daglicht of bij het vallen van het duister. Uitgerust met kaart en kompas gaat u in teams op stap. Onderweg zijn er een aantal opdrachten en uitdagingen die met het team moeten worden volbracht. Het is een grensverleggende beleving. Het unieke aan onze survivals is dat wij geen gebruik maken van een vaste baan of een vast parcours. Daardoor hebben wij de mogelijkheid om een survival op elk niveau en voor elke doelgroep aan te bieden.

Programma
In overleg stellen wij een uitdagende survivaltocht samen. Deze tocht kunnen wij op vrijwel elk gewenst fysiek niveau aanbieden. Tijdens deze tocht kunnen wij naar wens verschillende uitdagende activiteiten invoegen die door de teams volbracht moeten worden.

Deelnemers
Bij onze survival dienen de deelnemers over een gezonde lichamelijke conditie te beschikken, en geen last hebben van nek, rug of andere gewrichtsklachten.

Seizoen
Onze survivals zijn geschikt voor elk seizoen. De winterperiode geeft wel een extra dimensie aan onze survival.

Weerbeperkingen
Onze survivals kennen als enige weerbeperking onweer of bliksem. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij - indien nodig - de tocht stil leggen of bij aanhoudend onweer afgelasten.

Locaties
Onze survivals vinden plaats in overleg met Staatsbosbeheer. Daarom houden wij onze tochten alleen in natuurgebieden die minder kwetsbaar zijn. Wij geven u hieromtrent graag nadere informatie.

Kledingadvies
Wij raden voor onze survivals gemakkelijk zittende kleding aan (lange broek en shirt met lange mouwen) aan, die vies mag worden of kapot mag gaan. Daarnaast adviseren wij het gebruik van sportschoenen.

Prijzen vanaf € 32,50 p.p.
aanbiedingTerschelling Evenementen
eigenschappenprijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer