Lets Travel

Tour de 2cv

Toeren met een lelijke eend
vanaf
€ 62,50
p.p.

Toeren met een lelijke eend

0 Nederland, Noord Brabant, Heesch

Exclusieve ontspanning met een Franse slag. Een middag lekker toeren in een lelijke eend. We hebben 5 super leuke ritten.

Eigenschappen

"Petit Tour" de 2CV

Voor 2 tot 20 personen
Deze toerrit is bedoeld voor “kleine” (2 tot 20 personen) gezelschappen. Om 11:00 uur staan de 2CV’s klaar voor een leuke toerrit. Voor vertrek krijgt u uitleg over de routebeschrijving, het starten van de auto, het schakelen en het openen/sluiten van het dak. De route voert door een prachtig stuk Brabant! We stoppen tijdens de Petit Tour 1X voor een uitgebreide High Tea met o.a. zalmsandwiches met dilleboter, muffins, scones, roomkaascroissantjes, carrotcake, soesjes en nog veel meer. Na de lunch vervolgt u de route, terug naar de startlocatie. Omstreeks 16:00 uur eindigt de toerrit.

"Tour Elementaire" de 2CV

Voor 12 tot 48 personen
Deze tour kunt u in het Nederlands het beste omschrijven met: basis-tour. Een iets kortere rit (ca. 50 kilometer) met 2 pontovertochten en een lunch. Net als alle andere toerritten rijden de eenden onafhankelijk van elkaar a.d.h.v. een routebeschrijving (met tekst en tekeningen). Om 11:30 uur bent u van harte welkom op de startlocatie en het einde is gepland om 16:00 uur maar ..... ‘t blijft de franse slag!

"Tour de Deux Chevaux"

Voor 12 tot 48 personen
Als iedereen rond 12:00 uur zijn koffie/thee op heeft, kunnen we van start. Een korte uitleg voor vertrek over de routebeschrijving en het rijden in een 2CV. De eenden rijden onafhankelijk van elkaar naar een korenmolen. Tijdens deze tour steekt u tweemaal met een pontje de Maas over. Bij de molen krijgt u een kopje soep en een rondleiding in de molen. Ondertussen wordt een uitgebreid lunchbuffet (met o.a. stokbrood, koude schotel, uienbrood, boerenomelet en croissants) klaargezet. Na de lunch vervolgt u de route richting paardenmelkerij voor een demonstratie paardenmelken en het proeven van de melk. Na dit bezoek rijdt vervolgt u de route terug naar de startlocatie. rond 17:00 uur zal de eerste eend daar weer arriveren.

"Tour du Jour" de 2CV

Voor 12 tot 48 personen
Het ontvangst voor deze toerrit is 11:00 uur. Tijdens de koffie/thee leggen we de spelregels uit en daarna vertrekken we met de 2CV’s. Onafhankelijk van elkaar rijden de eenden naar De Leurse Hof voor een heerlijk lunchbuffet (met soep vooraf, broodjes, krentenbrood, gebakken saucijsjes en bacon, verse vleeswaren, kaas, salade, vers fruit, koffie/thee, melk en Jus d’orange) binnen of op het terras.
Na de lunch rijdt u door een fraai gedeelte van het Land van Maas en Waal, gaat u per pont de Maas over en stopt u bij de paardenmelkerij voor een demonstratie en het proeven van paardenmelk of krijgt u een korte workshop kunstschilderen. Na de activiteit rijdt u terug naar het restaurant waar vanaf 17:00 uur de eerste eenden weer aankomen.

"Tour d’ Elegance"de 2CV

Voor 20 tot 48 personen
Van 1 mei tot en met eind oktober
Om 11:00 uur is iedereen welkom in Heesch. Na de koffie/thee en uitleg over de routebeschrijving gaan de auto’s onafhankelijk van elkaar op zoek naar de juiste weg. Met het pontje de Maas over waarna we stoppen bij de kleine Heerlijkheid voor een uitgebreide plukkerslunch (kopje soep, croissantjes, salades, petit pain, koffie/thee en Jus d’orange). Na de lunch volgt een rondleiding door de wijngaard. Dit bezoek wordt afgesloten met een wijn & escargotproeverij. We vervolgen de route en stoppen een klein uurtje later (met pontovertocht) bij de paardenmelkerij voor een korte kunstschilderworkshop. Via slingerdijken en polderwegen komt de eerste auto rond 17:30 weer op de startlocatie aan.De toerritten
Deze bijzondere toerritten starten in Heesch, nabij 's-Hertogenbosch (bij Eeterij ‘t Bomenpark in Heesch) en worden met lelijke eenden gereden. Met 4 personen in een eendje rijdt elk voertuig a.d.h.v. een routebeschrijving (met tekeningen en tekst) ca. 60 kilometer over slingerdijken, door authentieke dorpjes en langs andere bezienswaardigheden. Deze dag met de franse slag kan uitstekend worden aangevuld met een workshop schermen of kunstschilderen o.l.v. een echte kunstenaar.
Toeren met een lelijke eend
eigenschappenprijzen
waardering
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer