Lets Travel

Unieke, innerlijke reizen in Damanhur , Italie

Unieke, innerlijke reizen in Damanhur
vanaf
€ 119,00
p.p.

Unieke, innerlijke reizen in Damanhur

0 Italie, Italiaanse Alpen, ten noorden van Turijn





Damanhur is een spirituele gemeenschap gevestigd aan de voet van de Italiaanse Alpen, ten noorden van Turijn. Opgericht in de begin jaren ´70 door een kleine groep visionaire individuen die droomden van een samenleving gebaseerd op optimisme en het geloof dat de mensen meesters van hun eigen lot zijn. Al meer dan 30 jaar worden mystici, ... lees meer >>

Eigenschappen

Hieronder vind je verschillende Damanhur reizen:

Spiralen, sferoselfs en krachtige energieen

Maak het mee!

Heb je ooit al eens gehoord van Damanhur? Een magische plek waar honderden mensen hun leven naar hun droom vormgeven. Een leven gebaseerd op wederzijds respect en liefde? Een plek waar de spiritualiteit in het dagelijks leven verweven is en waar het spirituele pad een van de belangrijkste zaken is in het leven? Waar de sociale structuren heel belangrijk zijn?

Het klinkt als een sprookje en het bestaat echt! Toen ik voor het eerst in Damanhur kwam, wilde ik niet meer weg. Wat een bijzondere plek en bijzondere mensen!

Ze hebben 14 kilometer aan spiralen, werken met sterke energieen door middel van koperdraad. Een groep leeft in boomhuizen en ze maken van het leven graag een spel. Ze wonen in huizen van ongeveer 20 mensen als groot gezin met gezamenlijke zorg voor de kinderen.

Damanhur is een groot voorbeeld van hoe je voor een groot gedeelte zelfvoorzienend kunt leven. Ze hebben vele bedrijfjes op allerlei gebieden zoals kaasmaken, stoffen weven en verven, uitgeven van boeken, geven van workshops, opleidingen en seminars, van allerlei zaken op het gebied van de gezondheidszorg, welzijn, kunst.

Op elke hoek van de straat vind je kust, het is een wezenlijk onderdeel van het leven van mensen in Damanhur. Of je nu zingt, muziek maakt, schildert of aan beedlhouwen doet, het gaat om de expressie van je ziel.

Damanhur staat ook bekend om het imposante, ondergrondse bouwwerk: de Temples of Humankind. Adembenemend mooi. De energie in deze Temples is super krachtig. Hoe zou je het vinden om er uren te kunnen mediteren en er te slapen? Tijdens deze reis kan dat!

De omgeving is ook sprookjesachtig met veel bos, een rivier, watervalletjes. Je vindt er heel bijzondere plekjes.
Damanhur houdt zich ook bezig met de music of the plants, een synthesizer is gekoppeld aan een plant welke zelf tonen kan maken.

Wil jij ook deze bijzondere gemeenschap bezoeken en niet alleen maar als de volgende toerist ontvangen worden? Maar de gemeenschap op een dieper niveau ervaren? Ga dan mee met deze inspirerende en magische reis. Het raakt de harten van bijna iedereen!

Wat gaan we doen?
- Veel zien en ervaren van het gebied van Damanhur, inclusief vele spiralen en labyrinthen en Menhirs
- mWerken met de elementen water, aarde, lucht en vuur
- De Temples op een diepgaande manier ervaren
- De bijzondere music of the plants meemaken
- Veel horen over en zien van het leven van Damanhurianen
- Gesprekken met Damanhurianen
- Eten in verschillende woongroepen
- Kunst en diep contact met oude energieën

Kortom, een onvergetelijke reis!

Data:
Deel 1 aankomst 28 juli, programma 29- 31 juli
Deel 2 aankomst 31 juli, programma 1-3 augustus
Optionele programma's op 5, 6 en 7 augustus
(vraag meer informatie aan via de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina)


Deel 1 Damanhur

Ontdek Damanhur tijdens deel 1, we bezoeken het de centrale centra van Damanhur en je krijgt rondleidingen. Je bezoekt de ondergrondse Temples en doet een meditatie in de Temples. Je loopt een labyrinth en bezoekt het Sacred forest en maakt de "Music of the plants"mee. We hebben een meeting et iemand uit Damanhur die verbonden is aan het Damanhur centrum in Nederland.

Kosten programma: €325,- (exclusief overnachting en eten)

Deel 2 Damanhur

Tijdens deel 2 is een buitengewone en unieke reis naar de pre-atlantische periode waarin je als groep en individueel een andere dimensie gaat ervaren. Hierbij maak je gebruik van je inner senses: je hart, huid, het goddelijke, uitwisseling en liefde. Je maakt gebruik van je handen en je hart om dieper in jezelf onderzoek te doen en ook op een spiritueel niveau onderzoek je de buiten-de-tijd dimensie die oneindig is..

Omdat we met krachtige energieën werken tijdens dit programma is het belangrijk dat je gewend bent aan het werken met energie en dat je sterk genoeg bent om hiermee om te gaan.

Kosten programma: €275,- (exclusief overnachting en eten)
Minimum aantal deelnemers: 9

Combinatie van deel 1 en deel 2 Damanhur

Wil je deel 1 en deel 2 doen? Dat kan de kosten voor het totale programma zijn 550,-


Optionele programma's:


Astraal reizen
5 en 6 augustus
€255,-

Volle maan ritueel
7 augustus (gratis)
Voorbereidende meditatie in de Temples voor het ritueel 7 augustus €55,-

Ervaar de magie van Turijn
Verschillende data mogelijk, in overleg


Overnachtingskosten

De overnachtingen in Damanhur kosten €28,- euro per nacht voor een tweepersoonskamer, €45,- voor een éénpersoonskamer.
Te voldoen in Damanhur bij aankomst. Te boeken via de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina.
Je hebt geen eigen badkamer, er zijn meerdere die gebruik maken van de 3 badkamers. Mijn ervaring is dat dit geen probleem is. Er is bijna latijd wel eentje vrij.


Kosten eten en drinken

Ik regel zoveel mogelijk diners (optioneel) in de woongemeenschappen en anders eten we in plaatselijke restaurants. Reken op €15,- gemiddeld voor een diner. Er is meestal een uitgebreid lunchbuffet te verkrijgen in Damanhur voor gemiddeld €10,- maar je kunt ook kiezen om zelf een broodje oid te halen in de biologische winkel. Een mogelijkheid is ook om het lunchbuffet te nemen en in de avond een broodje oid te eten.
Deze kosten zijn niet inbegrepen in het programma.


Meerijden is mogelijk, dan komen er nog een overmachtingen bij tijdens de heen-en-terugreis. Meer weten? Stuur dan even een berichtje via de contact knop aan de rechterzijde op deze pagina.

Minimaal aantal deelnemers: 6 Maximaal: 15


Over de gids

Tijdens de reis wordt je begeleid door Lucy. Lucy is Damanhuriaanse en woont in Nederland. Ze werkt nauw samen met Damanhur en studeert aan de School of Meditation van Damanhur. Lucy komt sinds 2004 in Damanhur en weet veel over deze plek, kent veel mensen en leuke plekjes in de omgeving.


Damanhur 1 dag bezoeken

Dit is het ideale programma voor degenen die tijd in de Temples of humankind willen doorbengen. Het duurt de gehele dag en kan dinsdag tot en met zaterdag geboekt worden. In sommige gevallen ook andere dagen. Gedurende je bezoek word je geïntroduceerd in meer dan 30 jaar van spiritueel en sociaal onderzoek.

Programma
- Bezoek aan Damji, het centrum van Damanhur. Dit was het eerste stuk grond gekocht door een groep enthousiaste onderzoekers die hun dromen wilden manifesteren. Hier vind je de geschiedenis en filosofie van Damanhur gerepresenteerd via kunst, stenen circuits, altaren en veel meer
- Bezoek aan Damanhur Crea. Damanhur Crea is een centrum voor kuns, onderzoek en gezondheid met veel verschillende activiteiten en bedrijven die de visie delen in het creëren van ethische produkten en diensten.
- Bezoek aan de Temples of humankind. De Temples of Humankind is een driedimensionaal boek gewijd aan de goddelijke natuur van de mensheid. Het verhaalt de geschiedenis van de mensheid in verschillende lagen van het bestaan. De Temples is meer dan een kunstwerk; het is een pad van herontwaken van de goddelijke vonk, elke ruimte is een levend kanaal die alle energieën vande mensheid verbindt die reizen door de synchronische lijnen. Het bezoek is in 2 delen opgedeeld: 's ochtends en 's middags.
- Meditatie bij de Selfic Paintings of bij het labyrinth (afhankelijk van het weer)
Selfic Paintings: gemaakt door Falco ( Oberto Airaudi). Een lichtsysteem onthult verschillende schilderijen in 1 schilderij. Ze vertonen verschillende composities en betekenissen afhankelijk van de kleur van het licht dat ze beschijnen.
Labyrinth: het labyrinth wordt gebruikt voor verscillende doeleinden, onder andere het verwijden van perceptie. Het lopen van het labyrinth is een krachtige manier om nieuwe connecties te ontdekken tussen onszelf en de natuur.


Prijs: het 1-daags bezoek kost €119,-

Logistieke informatie:
- Je programma is van 9 tot 18.00 uur, er is een pauze tussen 13 en 15.00 uur
- Als je je programma wilt uitbreiden, vraag dan om meer informatie.
- Overnachting en diners zijn niet inbegrepen. Dit kan wel geboekt worden. De overnachting kosten €25,- p.p.p.n. met gedeelde kamer, een éénpersoonskamer kost €40,-. Voor de boeking vasn de overnachting wordt eenmalig €10,- in rekening gebracht.
- Kinderen van 9-12 doen nemen gratis deel, van 12 tot 16 jaar betaal je 50% van het totaal. Het is niet toegestaan om kinderen jonger dan 9 jaar mee te brengen.
- Er moeten minimaal 2 deelnemers zijn. Vraag bij ons na of er al meer aanmeldingen zijn als je alleen wilt gaan.


Vraag meer informatie of het uitgebreide programma aan via de contact knop aan de rechterzijde van deze pagina.
aanbiedingUnieke, innerlijke reizen in Damanhur
eigenschappenprijzen
waardering
Aanbieder
Inspirerende workshops, coaching en reizen die je leven veranderen. meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer