Lets Travel

Vaararrangementen voor groepen

Vaar en Zeil Arrangementen voor bedrijven
 prijs op aanvraag

Vaar en Zeil Arrangementen voor bedrijven

0 Nederland, verschillende vaargebieden

Een onvergetelijk verblijf op het water? Vaar mee met onze vloot! Zowel voor kleine of grote groepen, maar ook voor individuele opstappers bieden wij arrangementen op maat aan. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken voor bezichtiging.

Zakelijk - Personeelsuitjes

Sportief, actief, ... lees meer >>

Eigenschappen

Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden uitgewerkt om u een idee te geven wat er allemaal kan. Daarnaast kunt u natuurlijk zelf uw personeelsuitje samenstellen met onze schepen en losse activiteiten, onze medewerkers helpen u hier graag mee.

PERSONEELSUITJES


Arrangement "Scheuren en zeilen op het water!":

Schip: een traditioneel zeilschip
Tijden: vijf uur durend programma, tijden in overleg
Afvaarthaven: Muiden, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik
Prijs: Vanaf € 89,00 per persoon

Scheuren over het water in een supersnelle rubberboot (ook wel genaamd RIB) en daarna lekker bijkomen tijdens een ontspannen zeiltocht onder het genot van een overheerlijke lunch? Dit spectaculaire bedrijfsuitje wordt er één om nooit meer te vergeten!

Programma:
De dag begint rustig met een ontvangst door de gastvrije bemanning van het zeilschip met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Wanneer de groep compleet is gaan de trossen los en varen we richting het IJsselmeer waar de RIB’s op u en uw gasten liggen te wachten. Twee uur lang kan er gescheurd worden over het water. De echte snelheidsduivels kunnen zelfs meerdere keren opstappen. Nadat iedereen uitgewaaid is zal er een overheerlijk lunchbuffet geserveerd worden welke bestaat uit: verschillende soorten Hollandse en buitenlandse kazen, twee soorten paté en twee soorten vleeswaren, rundvleessalade en huisgemaakte kartoffelsalade, baguettes, mini-bolletjes en roomboter. Tijdens de lunch schenken we koffie, thee, mineraalwater, jus d’orange, melk en karnemelk. Na de lunch worden de zeilen gehesen en maken we een heerlijke zeiltocht. Aan het eind van de middag varen we, onder het genot van een drankje en een borrelzoutje, op ons gemak terug naar de afvaarthaven.

Dit arrangement is inclusief koffie, thee, frisdrank, wijn, bier en binnenlands gedistilleerd.


Arrangement "BBQ in de Avondzon":

Schip: Kan aan boord van elk schip uit de vloot
Tijden: 19.00 – 23.00 uur
Afvaarthaven: Afhankelijk van het schip
Prijs: Vanaf € 52,50 per persoon

De geur en de smaak van geroosterd vlees en de schoonheid van een ondergaande zon. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond aan boord van één van onze schepen. Een avondtocht over het IJsselmeer welke wordt afgesloten met een gezellige barbecue is geschikt voor elke gelegenheid.

Programma:
De gasten komen om 19.00 uur aan boord van het schip. U wordt ontvangen door de schipper en bemanning. Na een korte kennismaking en eventuele zeilinstructie varen we uit richting het IJsselmeer. Buiten de haven worden de zeilen gehesen en kunnen de gasten assisteren bij het hijsen van de zeilen, het overstag gaan en aan het roer staan. We serveren ondertussen een borrelgarnituur. Het schip gaat voor anker op een beschutte plek, meert aan bij een eilandje, of blijft doorvaren indien mogelijk. Omstreeks 20.30 wordt gestart met de barbecue, bestaande uit een culotte (gemarineerde biefstuk), kipsaté, spareribs, hamburger, aardappelsalade, pastasalade, fruitsalade, een gemengde groene salade, stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen. Aansluitend op de barbecue schenken we koffie of thee naar keuze en zeilen of varen op ons gemak richting de thuishaven. Rond 23.00 meert het schip weer af en gaan de gasten van boord.

U kunt dit arrangement vanaf € 15,- per persoon extra verlengen naar een tocht van 14.00-21.00 uur


RELATIEMARKETING


Arrangement "Zeilwedstrijd op het IJsselmeer":

Schip: Traditioneel zeilschip (minimaal 2 schepen)
Tijden: 10.00 – 18.00 uur
Afvaarthaven: Hoorn, Muiden, Monnickendam en Enkhuizen
Prijs: Vanaf € 60,00 per persoon

‘Ruimte voor de boei’, ‘stuurboord wijkt voor bakboord’ en ‘trek aan die schoot!’. Zo maar wat termen die u tijdens uw eigen wedstrijd aan boord van een van onze schepen hoort. Samen met uw collega’s, relaties of vrienden en familie gaat u de strijd aan met elkaar. In een veld van minimaal twee schepen vecht u voor de overwinning. Dit arrangement is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Hoe groter de groep hoe meer schepen er kunnen deelnemen.

Programma:
De gasten komen om 10.00 uur aan boord en worden ontvangen door de schipper en bemanning met koffie, thee en appelgebak met slagroom. De schipper geeft uitleg over de wedstrijd die we in de middag zullen varen. De schepen varen uit richting IJsselmeer. Tijdens het ochtendprogramma zal de bemanning u wegwijs maken aan boord en de taken verdelen. Er volgen instructies ten aanzien van de manoeuvres en de zeiltechnieken. Omstreeks 12.30 gaan de schepen gaan naast elkaar voor anker. We serveren een stevige lunch, bestaande uit goed gevulde groentesoep, diverse broodjes belegd met kaas, vleeswaren en verschillende salades en een stuk fruit naar keuze. Tijdens de lunch schenken we koffie, thee en melk. Een uurtje later worden de ankers opgehaald en de schepen varen naar de afgesproken startplaats. De wedstrijd gaat van start. Tegen 16.30 zal het eerste schip over de finish varen. Nadat alle schepen de finish gepasseerd zijn varen ze met elkaar op richting de haven. We serveren ondertussen een uitgebreid borrelgarnituur. Om 18.00 uur is de dag ten einde en gaan de gasten van boord.

Wanneer u met uw gezelschap met een ‘eigen schip’ wil deelnemen aan een nationale wedstrijd, vraag dan meer informatie op.


Arrangement "Ontdek Amsterdam vanaf het water":

Schip: Salonboot
Tijden: drie uur durende tocht, tijden in overleg
Afvaarthaven: Amsterdam
Prijs: Vanaf € 74,50 per persoon

Wat is er nou mooier dan onze hoofdstad vanaf het water te bekijken? Aan boord van de klassieke salonboot heeft u een prachtig uitzicht op de oude grachtenpanden met hun bijzondere gevels, de verschillende bruggen, maar ook op het IJ en de Oostelijke Eilanden.

Programma:
De gasten komen aan boord van de salonboot, die ligt afgemeerd in Amsterdam. U wordt ontvangen door de schipper en zijn bemanning met schipperbitter of korenwijn en haring op roggebrood. Wanneer de groep compleet is gaan de trossen los en varen we over het IJ en het havengebied. Na ongeveer een uur varen wordt het buffet geopend, bestaande uit onder meer: forel met een garnituur van mosselen; twee soorten paté; tonijnsalade met ansjovis, paprika en rode uienringen; tomatensalade met mozzarella en verse basilicum; diverse luxe mini-broodjes en baguettes; gamba’s met Spaanse pepers, koriander en knoflook; kippenborstfilet in een witte wijnsaus met pommedori en gebraden ossenhaas met een keur aan groenten, witte en wilde rijst. Aansluitend schenken we koffie en thee vanaf het buffet. Na drie uur varen nadert het schip de afvaartplaats alwaar de gasten van boord gaan.


VERGADEREN


Arrangement "Varend Vergaderen":

Schip: Kan aan boord van elk schip uit de vloot
Tijden: drie uur durend programma, tijden in overleg
Afvaarthaven: Afhankelijk van het schip
Prijs: Vanaf € 45,00 per persoon

Rustig vergaderen zonder gestoord te worden in een unieke ruimte. Dat kan voor zowel kleine als grotere groepen aan boord van onze schepen. Wij verzorgen voor u indien gewenst een flip-over, projectiescherm, overheadprojector of beamer.

Programma:
De gasten komen aan boord van het schip en worden welkom geheten door de schipper en zijn bemanning. Zodra alle gasten aan boord zijn varen we uit voor een korte vaartocht. Tijdens de tocht kunt u al varend vergaderen. Tijdens de vergadering schenken wij onbeperkt koffie, thee en mineraalwater en zorgen wij voor diverse kleine zoetigheden. Na een tocht van ongeveer tweeënhalf uur, legt het schip weer aan bij de opstapplek. Hier gaan de gasten weer van boord.

Dit arrangement kan worden uitgebreid met 1 uur inclusief een lunch voor €20,00 p.p. excl. BTW extra.


Arrangement "Vergaderen op de Vecht":

Schip: Salonboot
Tijden: drie uur durend programma, tijden in overleg
Afvaarthaven: Weesp, VVW – steiger
Prijs: Vanaf € 52,00 per persoon

Stap aan boord van de klassieke salonboot en geniet van een geweldige vaartocht over de Vecht. U vaart langs de prachtige theekoepels en statige landhuizen. Ondertussen kunt u in alle rust vergaderen.

Programma:
De gasten komen aan boord van het schip, dat ligt afgemeerd in het centrum van Weesp. U wordt ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een uitgebreid lunchbuffet, bestaande uit goed gevulde verse groentesoep, Hollandse- en buitenlandse kazen, luxe vleeswaren, verschillende soorten gerookte vis, diverse luxe minibroodjes (hard en zacht) en baquettes. Tijdens het buffet schenken we koffie, thee, mineraalwater, jus d’orange, melk en karnemelk.

We varen uit over de Vecht in zuidelijke richting. Halverwege de vaartocht draaien we op de Vecht en varen we in noordelijke richting. Vanaf een schaal serveren we vervolgens haring met uitjes en toast met filet américan. Na ongeveer drie uur varen naderen we Weesp en leggen aan. De gasten nemen afscheid van de schipper en zijn bemanning en gaan van boord.


BORRELS


Arrangement "Borrelarrangement":

Schip: Salonboot
Tijden: drie uur durend programma, tijden in overleg
Afvaarthaven: Amsterdam, Muiden of Weesp
Prijs: Vanaf € 55,00 per persoon

Wilt u borrel organiseren op een unieke locatie? Kies dan voor één van onze klassieke salonboten. Gezellig samenzijn in een sfeervolle ambiance onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de drie uur durende tocht varen we langs de mooiste plekjes van Amsterdam, Muiden of Weesp.

Programma:
De gasten komen aan boord van het schip en worden met een drankje naar keuze welkom geheten door de schipper en zijn bemanning. Zodra alle gasten aan boord zijn varen we uit voor een korte vaartocht. Tijdens de tocht serveren wij een luxe borrelgarnituur bestaande uit diverse canapés met luxe beleg (ca. 10 stuks p.p.) en schenken wij onbeperkt drankjes uit het nationale assortiment. Na een mooie tocht van ongeveer tweeënhalf uur, legt het schip weer aan bij de opstapplek. Hier gaan de gasten weer van boord.


Arrangement "Varend Feesten":

Schip: Salonboot of driemastklipper
Tijden: 20:00 – 24:00 uur
Afvaarthaven: Amsterdam, Muiden of Weesp
Prijs: Vanaf € 60,00(*) per persoon

Iets te vieren en u wilt dit graag doen op een originele locatie? Onze schepen zijn uitermate geschikt voor een knallend feest of gezellige borrel. Een swingende band maakt uw feest compleet!

Programma:
De gasten komen rond 20.00 uur aan boord van het schip. Zij worden ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een glas Prosecco. Zodra alle gasten aan boord zijn, vaart het schip uit. Gedurende de vaartocht schenken we drankjes uit het nationale assortiment op turfbasis. Omstreeks 21.00 uur maakt de band zijn opwachting om u swingende avond te bezorgen. De bemanning serveert ondertussen een uitgebreid borrelgarnituur, bestaande uit gemengde nootjes, warme kaasballetjes, vegetarische loempia´s, bitterballen, haring op roggebrood en zalm met bieslook-roomkaas op toast. Om 23.45 uur nadert het schip de vertrekhaven en is het feest ten einde. Om 24.00 uur gaan de gasten weer van boord.

Bovengenoemde prijs is exclusief de kosten van de band. U kun deze zelf aan boord brengen of door ons laten organiseren.
Vaar en Zeil Arrangementen voor bedrijven
eigenschappenprijzen
route/ vervoer
Aanbieder
meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer