Lets Travel

Groepsaccommodatie 18 personen in Arcen Limburg

Vakantiehuis Arcen (18 pers.)
vanaf
€ 10,80
p.p.p.n.

Vakantiehuis Arcen (18 pers.)

4 Nederland, Limburg, Arcen

Hoera! In april 2015 heeft deze accommodatie van Zoover de Award Gold mogen ontvangen. Nationaal gezien heeft deze accommodatie in de categorie “Vakantiehuizen” een gedeelde 14 plaats.

Deze vrijstaande accommodatie (uit juni 2011) is sfeervol en biedt voldoende privacy. De accommodatie is uitermate geschikt voor een lekker lang weekend of midweek voor groepen tot 18 personen.

De groepsaccommodatie ligt net buiten de bebouwde kom van Arcen (de Parel van Noord Limburg), ... lees meer >>

Eigenschappen

De accommodatie is geheel nieuw gebouwd, vrijstaand en biedt voldoende privacy.

De indeling van het gebouw is als volgt:


- Gang met garderobe
- Ruime woon-/eetkamer (met grootbeeld HD-TV en DVD-Blueray)
- Moderne open keuken (voorzien van barretje, fornuis, vaatwasser, combimagnetron, 2 koelkasten, koffiezetapparaat etc.)
- Drie 4 persoonskamers familiekamers met een 2 persoonsbed en een stapelbed. Elke kamer heeft een eigen douche, wastafel en toilet
- Drie 2 persoonskamers eveneens met elk een eigen douche, wastafel en toilet (waarvan 2 kamers rolstoelvriendelijk)
- Ruime buitenterrassen

Het gebouw is gezellig, sfeervol en kindvriendelijk ingericht, goed geïsoleerd en geheel voorzien van vloerverwarming. Wij hechten zeer veel waarde aan uw veiligheid. De gebouwen zijn dan ook voorzien van de nieuwste voorgeschreven brandveiligheidsvoorzieningen.

De accommodatie is helemaal gelijkvloers met brede deuren en lage drempels voor een goede toegankelijkheid voor rolstoelers. Voor aanvullende informatie over de toegankelijkheid kunt u contact opnemen via de "contact" knop aan de rechterzijde.

Zonder verdere aanpassingen is er plaats voor 18 personen. Voor een eventueel kinderbedje (eventueel ook te huur) is zonder meer nog plaats.


Het terrein:


Het gehele perceel beslaat ruim 4.000 m2. Achter de privé-woning (met tuin en zwembad, welk in overleg te gebruiken is) liggen twee gebouwen. Het eerste gebouw is deze accommodatie. Het tweede gebouw, op slechts enkele meters van de bossen en de “Zwarte Berg” is de andere verblijfsaccommodatie, een groepsaccommodatie voor 16 personen.

Daarnaast is er op het terrein een in 2016 gebouwde recreatiezaal (6x12 meter met een leuk terras ervoor) waar binnenspelen zoals o.a. tafeltennis, reuzen sjoelen, bierpulschuiven en darts gespeeld kunnen worden.

De oprit, terrassen en paden zijn verhard.
Verder treft u op het terrein nog een speelveld, een speeltoestel, grote trampoline en een jeu de boules baan aan.
Uw auto parkeert u aan de achterzijde van de gebouwen of op de parkeerplaats aan de voorzijde.
aanbiedingVakantiehuis Arcen (18 pers.)
eigenschappenprijzen
locatieactiviteiten
Aanbieder
Deze groepsaccommodatie ligt net buiten de bebouwde kom van het mooie dorpje Arcen, grenzend aan de bossen, en telt 2 luxe vrijstaande accommodaties. Beide accommodaties zijn recent gewaardeerd met 4 sterren. meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer