Lets Travel

Vespa Verhuur Amersfoort - Toeren op een oude Vespa

Vespa verhuur Amersfoort
vanaf
€ 34,50
p.p.

Vespa verhuur Amersfoort

0 Nederland, Utrecht, Amersfoort

Zo vrij als een vogel zwermt deze Italiaanse schone over de kleine Nederlandse wegen. Dit is een unieke daguitstap!

Je kan alleen of met z'n twee een klassieke Vespa huren, maar een tocht met een stoet Vespa's is ook leuk! Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje. Met tien klassieke scooters toer je door Amersfoort en de plattelandswegen in de omgeving, een heus avontuur.

Eigenschappen

We bieden 2 programma's aan, namelijk een dag toeren op een Vespa en een weekend toeren op een Vespa:

De reis "Dagje toeren op een klassieke Vespa"

Maak er een Italiaanse dag van! Vertrek met picknickpakket en picknickkleed. Je krijgt tips mee voor een bezoek aan een goede espressobar en een fantastische IJssalon. 's Middags drink je glas Prosecco en 's avonds bestel je pizza bij de beste Italiaan van Amersfoort.

Charmant en uitdagend
De oude Vespa's zijn luidruchtig en het besturen is best een uitdaging. Het schakelen is oefenen en wennen maar als het dan lukt: oohh, wat zijn ze stijlvol! Na een dag toeren ben je een echte Vespisti, een liefhebber van Vespa's voor het leven. Dit is een unieke ervaring, want wij zijn het enige bedrijf dat échte klassieke Vespa's verhuurt voor een toerdag!

Programma
U haalt de Vespa op in onze garage in Amersfoort, dat kan vanaf 09.00 uur 's ochtends. Er staat een prachtige oldtimer Vespa voor u klaar. Gewapend met kaart gaan jullie op pad voor een fantastische dag!


De reis "Weekend weg met een klassieke Vespa"

Dit is een uniek weekendje weg. U krijgt een goede gedetailleerde kaart mee en u toert over kleine wegen in de omgeving van Amersfoort. De Vespa verkeert in fantastsiche staat en bromt met het authentieke geluid.

Accommodatie
Tijdens uw reis slaapt u in een stijlvolle Bed & Breakfast dat met smaak is uitgekozen. Uw kamer beschikt over een eigen badkamer en is origineel ingericht. In de ochtend wordt u verast met een lekker ontbijt.

Programma
De eerste dag haalt u de Vespa op in onze garage in Amersfoort. Er staan twee Vespa's voor jullie klaar. Gewapend met kaart gaan jullie op pad voor twee fantastische dagen!
Vespa verhuur Amersfoort
eigenschappenprijzen
waardering
Aanbieder
Het is geweldig om in een 2cv te rijden: prachtige landschappen, dakje open, zon aan de hemel, wind door je haren …. echt genieten! meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer