Lets Travel

Evenementen op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland

Vlieland, Terschelling & Ameland Events
 prijs op aanvraag

Vlieland, Terschelling & Ameland Events

0 Nederland, Vlieland, Terschelling, Ameland

Om een een beeld te geven van de mogelijkheden van de Waddeneilanden hebben wij een aantal Wadden specials voor u samengesteld. U bepaalt zelf welk voordeel u kiest! Natuurlijk kunnen we ook een geheel op maat samengesteld programma aan u presenteren!

Tevens ontvangt u een gereduceerd tarief op de overtocht met Rederij Doeksen, en bieden wij u de mogelijkheid voor een privé charter. U vaart ... lees meer >>

Eigenschappen

Hieronder vindt u enkele (voorbeeld) arrangementen. We maken graag een offerte op maat voor uw gezelschap!


Jubilaris op de Wadden

Een jubileum; een speciaal moment, die u niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Dit speciale moment verdiend dan ook een unieke locatie om dit te vieren. De waddeneilanden maken van een jubileum een unieke en overgetelijke belevenis. De belevenis begint al tijdens de reis naar het eiland op een privé schip of de veerdienst. Tijdens deze reis vaart u langs de zeehonden en kunt genieten van de prachtige vergezichten van het waddengebied. Eenmaal aankomen op het eiland zullen wij u verwelkomen met een heerlijk bruisend aperitief. Kom genieten van de eilanden en ervaar het mooie wat deze parels in de Waddenzee u te bieden hebben.

Jubilaris arrangement bestaat uit:
■ Bruisend aperitief bij aankomst
■ Twee hotelovernachtingen in een sfeervolle hotelkamer
■ Gratis upgrade naar een kamer met uitzicht over zee
■ Uitgebreid eilander ontbijtbuffet
■ Koffie of thee met eilander lekkernij in de middag
■ Rondrit over het eiland met de Vliehors express op Vlieland, met een huifkar ontdekt u Terschelling, of u gaat met de Amelander express de sfeer van de Amelander dorpjes proeven
■ Drie gangen surprise menu op de tweede avond
Dit Arrangement is al te boeken voor € 189,- p.p.


Meet and relax free

Wanneer u een 24- of 32 uurs vergaderarrangement boekt met uw gezelschap, kunnen alle gasten gratis bijkomen en onbeperkt gebruik maken van sauna, solarium en zwembad in het hotel.


Meet & social event free

Na een vergadering bent u vaak toe aan een frisse neus! Ontdek het eiland met de strandtruck, of ga actief powervliegeren met uw team op het strand. U ontvangt een social event gratis bij het boeken van een 24 uurs vergaderarrangement.
Vlieland, Terschelling & Ameland Events
eigenschappenprijzen
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer