Lets Travel

Groepsuitjes in de winter voor groepen

Winter Events nabij Arnhem en Nijmegen
vanaf
€ 15,00
p.p.

Winter Events nabij Arnhem en Nijmegen

0 Nederland, Gelderland, Valburg

Wintergoed: een heerlijk warm concept vol oer-Hollands gezelligheid. Brandende fakkels en vuurkorven en duizend lichtjes in de bomen. Laat je gasten ontvangen met warme winterse dranken als glühwein en chocolademelk. Iedereen om grote houten tafels tussen kaarslicht en de brandende openhaard. Genietend van een kom snert, hartige hapjes en een stamppottenbuffet.

We hebben drie all-in arrangementen voor je samengesteld. Zo is er altijd een die bij jou past! Kies voor een heerlijke ... lees meer >>

Eigenschappen

Arrangement 1 ‘Partytime’ à €50,- per persoon

Feesten met jouw collega’s of vrienden op de beste locatie van Nederland! Met wel 500 mensen kan jij, in de feestzaal ‘de Kapschuur’, de boel op stelten zetten. Vanwege de grote ruimte is de minimale groepsgrootte 50 personen. We ontvangen je om 18:00 en de avond duurt ongeveer tot 23:00 uur. Er staat een geheel verzorgde avond met diner, drank en entertainment op je te wachten. Ideaal voor een bruisende nieuwjaarsreceptie of een bedrijfsuitje in winterse sferen!

Arrangement 2 ‘Borreltijd’ à €25,- per persoon

Heerlijk borrelen met een gezellige groep. We reserveren drie uur voor je. Dan ga je genieten van Oudhollandse spelletjes en warme winterse dranken als glühwein en chocomelk met slagroom. Natuurlijk staat er ook een biertje en wijntje voor je klaar. En vergeet de heerlijke hapjes niet! Zoals een bittergarnituur, snert en hartige hapjes.

Arrangement 3 ‘Warm onthaal’ à €15,- per persoon

Trek je dikste jas aan en kom spelen met onze quads, terreinwagens of paintballgeweren. We beginnen de dag met een kop warme chocomelk, om daarna naar buiten te gaan. Na de activiteit(en) kan je je warmen aan het knapperende vuur en genieten van glühwein, broodje worst en een kom snert.
aanbiedingWinter Events nabij Arnhem en Nijmegen
eigenschappenprijzen
zandhappen paintball winterevents1 
Aanbieder
Welkom bij ons evenementenbureau. Dit is hét juiste adres voor de complete organisatie van actieve evenementen van alle soorten en maten. Of het nou gaat om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, exclusieve relatiedag, gezellig personeelsfeest of luxe incentive ... wij maken er een sport van evenementen te organiseren zoals u ze hebben wilt! meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer