Lets Travel

Wintergames, leuke bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Wintergames
vanaf
€ 34,95
p.p.

Wintergames

0 Nederland, Nood Holland, Zuid Holland, Utrecht

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid en word Après-ski Kampioen!

Eigenschappen

Na het ontvangst met schnapps, een koud drankje waar je een warm gevoel van binnen krijgt, worden de deelnemers door de skileraren meegenomen naar de wintergames. De teams gaan met elkaar de strijd aan op verschillende onderdelen.

Ga de uitdaging aan en leg het parcours op de skilatten af, welk team weet heelhuids de finish te bereiken? Algemene kennis komt van pas bij het spijkers slaan en natuurlijk moet het haardvuur branden dus wie kan het snelste hout zagen? Het bierpul schuiven is het onderdeel waarbij de echte kroegtijger punten kan scoren en natuurlijk mag het ijspegel vangen niet ontbreken.

Wie heeft 'er de kracht nog voor' en kan aan de skibroek blijven hangen?

Er wordt met een circuitmodel gewerkt, zodat de teams alle onderdelen bezoeken. Na het sportieve gedeelte zal het team met de meeste punten in het zonnetje worden gezet. Ga de strijd aan en zorg dat jouw team zich uiteindelijk Après-ski Kampioen mag noemen.

Na het programma is er de mogelijkheid om na te kletsen tijdens een gezellige borrel of winters (stamppot)buffet. Tevens is het programma verder uit te breiden met een gezellige Après Ski Party tot besluit.

Aantal personen: 20- 100 personen

Duur: 3 uur
aanbiedingWintergames
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Deze enthousiaste organisatie biedt u verschillende programma's voor groepsuitjes /bedrijfsuitjes. Het team van enthousiaste medewerkers is altijd op zoek naar nieuwe, originele programma's. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer