Lets Travel

Yoga zomervakantie met hatha yoga, meditaties, mantrazang, massage, bergwandelingen en sauna

Yoga Zomer Vakantieweek augustus
vanaf
€ 590,00
p.p.

Yoga Zomer Vakantieweek augustus

0 Zwitserland, Alpen, Scuol

Data volgen en opvraagbaar via de contactknop aan de rechterzijde.

De prachtige combinatie van yoga en wandelen in schone berglucht in de adembenemend mooie omgeving helpt je geest verstillen en geeft nieuwe levenskracht. Er is voldoende vrije tijd voor wandelen, relaxen, zwemmen, sauna of massages.

Dit programma is onderdeel van een uniek vakantie concept voor het ... lees meer >>

Eigenschappen

De bus uit Nederland komt zondagavond laat aan. Het programma start maandagmorgen met de introductie en kennismaking van de tai chi groep. Het dagelijks programma vindt binnen en buiten plaats en wordt aangepast aan weer en (wandel) excursies en ziet er globaal als volgt uit:

07.30 - 08.30u yoga / tai chi (open)
08.30 - 09.30u ontbijt
10.00 - 12.00u workshop Vonny (besloten)
12.00 - 18.00u vrije tijd
12.30 - 13.30u lunch
18.30 - 20.00u diner
20.30 - 22.00u avondprogramma (open)

Elke dag begint met een 'open' yoga of tai chi les, die voor iedereen toegankelijk is. De verdiepende workshop van Vonny is in de morgen (of middag) en de rest van de dag is vrij. 's Avonds zijn er weer open workshops voor alle deelnemers.

Doe mee aan de les die bij jou past. En als je even meer zin hebt in rust, natuur of iets anders dan sla je gewoon een keertje over.

Vrije tijd. Tijd voor jezelf, voor ontspanning, beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoetingen en voor de natuur.

Er is voldoende tijd voor vakantie activiteiten. Je kunt mooie bergwandelingen maken op de vele en goed bewegwijzerde routes. Dat kan op eigen gelegenheid, met de groep of als excursie van het hotel. Het wandel- en excursieprogramma wordt terplekke bekend gemaakt.

Of meer ontspannen genieten van het saunabad complex en het openlucht zwembad in het dorp, een massage in het hotel of lekker onderuit op het zonneterras met een boek.


Workshops


Hatha yoga
werkt op alle lagen van lichaam en geest, waardoor een heelheid aan ervaring ontstaat. Het geeft rust en innerlijke kracht. In haar hatha yogalessen wordt gewerkt vanuit een thema waarop de oefeningen worden gebaseerd. Staande, zittende en liggende asana's worden rustig uitgevoerd en door meditatief in de oefening te zijn, ontwikkelt het innerlijk bewustzijn. De lessen worden afgesloten met een uitgebreide ontspanning en meditatie. Uit het hoofd, in het lichaam met bewuste ademhaling, geaard en soepel ben je klaar om je heerlijke vakantiedag te beginnen.

Restoratieve yoga
is een rustige yogavorm voor beginners, ouderen en mensen vinden dat ze moeite hebben met bewegen. Restoratieve yoga focust op het openen en ontspannen van het lichaam, om heling en vernieuwing mogelijk te maken. Diverse yoga poses worden langer vastgehouden. We maken gebruik van hulpmiddelen (kussens e.d.) om je lichaam te ondersteunen, zodat je je echt kunt overgeven aan de pose. Je parasympatisch zenuwstelsel wordt gestimuleerd, je hartslag wordt lager en je immunsysteem krijgt de tijd zich op te laden en te herstellen.

Open workshops
geven deze vakantie een veelzijdig en festival-achtig karakter. Alle aanwezige docenten geven een groepsworkshop en er zijn extra activiteiten, inbegrepen in de prijs.

Tai chi:
verstillende gezondheidsbevorderende oefeningen. Het verbetert je balans en voor het herstellen en opbouwen van de levensenergie.

Massage:
ontspanning en ontmoeting, door te oefenen en te spelen met massagetechnieken.

Lekker dansen:
met onze eigen dj. Op heerlijke dansmuziek gaan we helemaal los.

Massage behandelingen
worden verzorgd door onze eigen masseurs. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.
Yoga Zomer Vakantieweek augustus
eigenschappenprijzen
locatie
Aanbieder
Arrangementen, vakanties en dagjes uit met workshops voor body & mind welness. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met professionele docenten op locaties met alure. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer