Lets Travel

Yoga & wandel vakantie Zwitserland - actieve ontspannende vakanties

Yoga & wandel vakantie
vanaf
€ 740,00
p.p.

Yoga & wandel vakantie

0 Zwitserland - Alpen

Yoga & wandelen in de bergen van Zwitserland - Alpen
Data op aanvraag

Voor iedereen die zin heeft in een actieve en ontspannende vakantie. De prachtige combinatie van yoga, meditatie, schone berglucht en wandelen in de adembenemend mooie omgeving helpt je geest verstillen en geeft nieuwe levenskracht.

Je kunt hier hoog in de bergen genieten van heerlijke wandelingen, fietstochten of mooie authentieke dorpjes maar tevens ... lees meer >>

Eigenschappen

Dagelijks is er een yogales voor het ontbijt en een yoga (of yoga gerelateerde) les tijdens de wandeling of in de avond. Het programma wordt terplekke bekendgemaakt, vindt binnen en buiten plaats en wordt aangepast aan weer en wandelexcursies. Globaal ziet de dag er zo uit:

07.30 - 08.30u yoga
08.30 - 09.30u ontbijt
10.00 - 16.00u vrije tijd: wandelen, massage, sauna, etc.
12.30 - 13.30u lunch
16.30 - 18.00u yoga
18.30 - 20.00u diner
20.30 - 22.00u avondprogramma (enkele avonden)

Zowel de yogalessen als de wandeltochten worden afgestemd op het niveau van de groep en zijn voor zowel beginners als gevorderden. Hieronder volgt een korte beschrijving van de workshops en andere activiteiten. Doe mee aan de les die bij jou past. En als je even meer zin hebt in rust, natuur of iets anders dan sla je gewoon een keertje over.

Hatha yoga werkt op alle lagen van lichaam en geest, waardoor een heelheid aan ervaring ontstaat. Het geeft rust en innerlijke kracht. In haar hatha yogalessen wordt gewerkt vanuit een thema waarop de oefeningen worden gebaseerd. Staande, zittende en liggende asana's worden rustig uitgevoerd en door meditatief in de oefening te zijn, ontwikkelt het innerlijk bewustzijn.
De lessen worden afgesloten met een uitgebreide ontspanning en meditatie. Uit het hoofd, in het lichaam met bewuste ademhaling, geaard en soepel ben je klaar om je heerlijke vakantiedag te beginnen.

Acro(batieke) yoga is een unieke combinatie van 3 traditionele disciplines en vindt zijn oorsprong in de spirituele beoefening van yoga, de hartverwarmende ontspanning van Thaise massage en de dynamische kracht van acrobatiek, op een speelse manier. Een les acroyoga betekent verbondenheid, vertrouwen en plezier. Via deze unieke drie-eenheid van yoga, massage en acrobatiek, is de kans groot dat je een magische verbinding ervaart. Verbinding met jezelf en de ander, stabiliteit en overgave, spel en vertrouwen.

Thai massage is de beste manier om alle spieren, gewrichten en ledematen weer 'op hun plek' te krijgen met een volledige ontspanning van het lichaam als resultaat. In Thailand en India wordt deze techniek veel gebruikt voor martial arts: om het lichaam tot ultieme flexibiliteit te brengen. Een total body workout! Duur: 60 min.

Facial yoga is een Natural Beauty tutorial voor een fris en gezond gezicht. Deze facial is méér dan alleen een behandeling: Nadine leert je ook hoe je -eenmaal thuis- zélf verder aan de slag kunt om je gezicht jong te houden.

Bergwandelingen zijn een genot. Vooral in juni is het vaak een ware bloemenexplosie. Het dal biedt de wandelaar vele wandelingen zoals de bekende en mooie wandeling over de hangbruggen naar het gehucht Zuort. Ook de panorama route Engiadina Bassa is zeker de moeite waard, een zeer afwisselende route, voor een groot deel boven de boomgrens, met zoals de naam al zegt schitterende uitzichten. Voor diegene die graag een top willen beklimmen, zijn de Arina (2828m) en de Mutler (3297m) echte uitdagingen.

Ook voor de minder geoefende wandelaars zijn er volop mogelijkheden in dit gebied. Veel wandelingen kunnen gestart worden vanuit het hotel. Op verzoek maken we gebruik van de hotelbus naar bijvoorbeeld de beroemde gletsjer Morteratsch. Met een gids kunnen we over de gletsjer lopen…Of we nemen de kabelbaan vanuit Scuol of Ftan zodat we op hoogte een mooie wandeling kunnen maken en misschien even in het bergmeertje kunnen zwemmen….

Massage is voor volledig ontspanning van je lichaam. Alles laten doorstromen om te helen en om hernieuwde energie op te doen. Voor massage kun je ter plekke inschrijven. Er is deze week keuze uit onspanningsmassage, Ayurvedische stoelmassage, Indiaase hoofdmassage, Thai massage, reflexzonetherapie en natural beauty behandeling.

Coaching Emotional Freedom Technique (EFT).

Sauna en zwembad bevinden zich in het Wellnesscentre in Scuol met oa. het Römisch-Irisch badprogramma van 2.30 uur.

Yoga & wandel vakantie
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Arrangementen, vakanties en dagjes uit met workshops voor body & mind welness. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met professionele docenten op locaties met alure. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer