Lets Travel

2cv Arrangement

Zuiderzee 2cv tocht (3 dagen)
 
€ 239,00
p.p.

Zuiderzee 2cv tocht (3 dagen)

0 Nederland, rond het IJsselmeer

Hollandse landschappen, pittoreske dorpjes en prachtige havensteden! In drie dagen rond de Zuiderzee overnacht u op bijzondere plekjes.

Het bijzondere van het Zuiderzee arrangement is de afwisseling. U rijdt door erg druk en erg rustige gebieden. Door vijf provincies, Noord-Hollandse polders en Friese dorpjes. Langs het water in de weerribben en door de bossen op de Veluwe.

Langs de dijk
Gedurende een groot deel van de route rijdt u langs of op de dijk. Rechts is steeds het water en ... lees meer >>

Eigenschappen

- U kunt de eend kan vanaf 9.00 uur ophalen in onze werkplaats in Amersfoort. U krijgt een duidelijke instructie over het rijden met de 2cv van uw voorkeur. Voor onderweg krijgt u een routeboek en een picknickmand mee. De eerste dag voert u over 150 kilometer kleine wegen door Noord-Holland naar Den Oever.
- De tweede dag deelt u wederom zo in zoals u dat wilt. U vertrekt richting Friesland, een wereld van verschil in vergelijking met Noord-Holland. U kunt rustig aan doen, al na 125 kilometer arriveert u in het gehuchtje Langelille waar u logeert.
- De derde dag kunt u tijdens de route van zo'n 150 kilometer nog genieten van hoogtepunten als de Weerribben, de Veluwe en leuke stadjes als Kampen en Elburg. Wij verwachten de eend in Amersfoort voor 21.00 uur weer terug.
Zuiderzee 2cv tocht (3 dagen)
eigenschappenprijzen
waardering
Aanbieder
Het is geweldig om in een 2cv te rijden: prachtige landschappen, dakje open, zon aan de hemel, wind door je haren …. echt genieten! meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer