Camperreis West Amerika

Altijd al met een camper door West Amerika willen reizen?

Wij helpen je graag! Of je nou een camperreis door West Amerika wilt maken met een luxe camper die van alle gemakken voorzien is waardoor je eigenlijk rondrijdt in een huis op wielen of wil je juist back to basic en een camperreis maken in een omgebouwde minivan, bij ons kan het allemaal. 

Op dit moment hebben wij een camperreizen met verschillende aanbieders, zoals Escape Campervans, Cruise America en met Road Bear RV op onze website staan. Mocht je liever een camperreis maken met een andere verhuurder, laat het ons weten. Wij kunnen alle grote camperverhuurders in Amerika aanbieden.

Escape Campervans Logo

Escape Campervans

Ben jij een avontuurlijke kampeerder en wil je niet met een grote camper rondrijden dan is Escape Campervans echt iets voor jou. De campers van Escape Campervans zijn omgebouwde minivans die van alle gemakken voorzien zijn, zoals een queen size bed en een klein keukentje inclusief koelkast. 

Cruise America Logo

Cruise America

Met maar liefst 38 locaties in Amerika en 9 in West Amerika is er altijd wel een locatie van Cruise America in de buurt. De campers zijn relatief eenvoudig maar toch van alle gemakken voorzien voor een prettige reis. 

Road Bear Logo

Road Bear RV

Road Bear RV is perfect voor de kampeerders die op zoek zijn naar een nieuwe camper met luxe en veel faciliteiten. Zo hebben de campers een keuken (inclusief vriezer en magnetron), een badkamer met douche en toilet, een luifel en zelfs een TV. 

Populairst

Stel je eigen reis samen

Stel samen met ons je droomreis naar Amerika of Canada samen

Proceed Booking