Rondreis Florida

Rondreis Florida

Een rondreis door Florida is perfect voor de liefhebbers van zon, zee en strand. Dankzij meer dan 300 zonnige dagen per jaar wordt Florida ook wel the Sunshine Coast genoemd. Daarbij heeft het maar liefst 1000 kilometer aan stranden. Met zoveel stranden is de kans op een privé strand groot! Mag het van jou wel wat bruisender, breng dan een bezoek aan Miami. Shoppen, bezienswaardigheden, uit eten, stranden, deze hippe en moderne stad heeft het allemaal. 

Ben je een groot fan van pretparken dan mag een bezoek aan Orlando tijdens je rondreis door Florida niet ontbreken. Hier vind je onder andere Disney (met maar liefst 4 verschillende themaparken), Universal Studios en Legoland. Pretpark liefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen. 

Ben je avontuurlijk ingesteld? Breng dan een bezoek aan Everglades National Park in het zuiden van Florida. Hier vind je de ongerepte natuur van Florida met mangrove, moerassen en wilde dieren zoals de Amerikaanse krokodil, zeekoeien, panters en maar dan 360 verschillende soorten vogels. 

Ook een bezoek aan de Florida Keys mag niet ontbreken tijdens je rondreis door Florida. Wist je dat er maar liefst 800 verschillende keys zijn? De bekendste is natuurlijk Key West. Ben je in Key West vergeet dan niet de Key Lime Pie te proberen, het gerecht van Key West. 

Bekijk hieronder onze rondreizen door Florida. Staat de reis die jij wilt maken er niet tussen? Stel dan je eigen reis samen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

<

Onze Florida reizen

Miami Beach

New York en Miami

Vanaf€1,599
11 dagen / 10 nachten

New York, Miami en Bahamas

Vanaf€1,899
13 dagen / 12 nachten
Orlando

Luxe Appartement Orlando

Vanaf€1,299
8 dagen / 7 nachten
Populaire reis

Hoogtepunten van Florida

Vanaf€1,849
15 dagen / 14 nachten
Beauties of the East

Beauties of the East

Vanaf€2,439
22 dagen / 21 nachten

Dreamy Florida

Vanaf€1,699
13 dagen / 12 nachten
Florida Island Discovery

Florida Island Discovery

Vanaf€2,399
14 dagen / 13 nachten
Bahamas

Florida & Bahamas

Vanaf€2,299
17 dagen / 16 nachten

Florida Hidden Treasures

Vanaf€2,449
22 dagen / 21 nachten
1 2

Proceed Booking