Rondreis Hawaii

Staat een Hawaii rondreis ook op jouw bucketlist?

Wij begrijpen maar al te goed dat jij een Hawaii rondreis wilt gaan maken. De mooie stranden, de rijke cultuur, de prachtige natuur en natuurlijk het heerlijke klimaat maken het een bestemming die je het hele jaar door kan bezoeken.

 

Welke eilanden kan ik bezoeken tijdens mijn reis?

Hoewel Hawaii maar liefst 132 eilanden telt, zijn er 4 eilanden die het meest bezocht worden tijdens een reis naar Hawaii. 

  • Het bekendste Hawaiiaanse eiland is Oahu waar je onder andere Pearl Harbor kunt bezoeken, kunt surfen op de golven van de North Shore of natuurlijk lekker kunt genieten op Waikiki Beach.
  • Kauai is het oudste en groenste eiland en wordt daarom ook wel ‘Garden Island’ genoemd en het maakt de bijnaam zeker waar. De bekendste bezienswaardigheden op Kauai zijn Waimea Canyon State Park en Nā Pali Coast State Wilderness Park, waar je kunt genieten van de prachtige ongerepte natuur.
  • Big Island, de naam zegt het al, is het grootste eiland van de eilandengroep. Eigenlijk heet dit eiland Hawaii maar om verwarring te voorkomen noemen ze het ook wel Big Island. Het eiland kent maar liefst acht klimaten, mede door de actieve vulkaan die te bezoeken is in Volcanoes National Park.
  • Maui is het eiland dat van alles wat heeft, een (niet actieve) vulkaan in Haleakala National Park, prachtige natuur op de Road to Hana en heerlijke stranden waar je kunt surfen, snorkelen of lekker kunt ontspannen.

Ben jij benieuwd naar onze Hawaii reizen? Bekijk ze hieronder. Staat de reis die jij wilt maken er niet tussen? Stel dan je eigen reis samen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onze Hawaii rondreizen

Waikiki

San Francisco en Hawaii

Vanaf€1,949
13 dagen / 11 nachten
Populaire reis

Hoogtepunten van Hawaii

Vanaf€4,099
18 dagen / 16 nachten
Waikiki

Los Angeles en Hawaii

Vanaf€2,199
13 dagen / 11 nachten
Oahu Kualoa Beach
Populaire reis

Las Vegas & Hawaii

Vanaf€1,899
13 dagen / 11 nachten
Hawaii Oahu

New York & Hawaii

Vanaf€2,099
13 dagen / 11 nachten

Oahu & Maui

Vanaf€2,899
14 dagen / 12 nachten

Oahu & Kauai

Vanaf€2,899
14 dagen / 12 nachten
Big Island

Oahu & Big Island

Vanaf€2,899
14 dagen / 12 nachten
Populairst

Stel je eigen reis samen

Stel samen met ons je droomreis naar Amerika of Canada samen

Proceed Booking