Rondreis West Canada

Rondreis West Canada

Je kijkt je ogen uit als je een rondreis door West Canada maakt! Zo heb je de Canadian Rockies, met Banff National Park en Jasper National Park waar je urenlang kunt rondlopen in de natuur zonder iemand tegen te komen. In de Rockies vind je natuurlijk ook de fel turquoise meren zoals Lake Louise en Moraine Lake die je niet mag missen. Ga je naar Vancouver Island dan is de kans groot dat je wildlife gaat zien zoals walvissen, orka’s, beren, herten, zeeleeuwen, otters en wolven. Ben je op Vancouver Island dan mag een bezoek aan Victoria niet ontbreken, wat oud aanvoelt door de gebouwen in Engelse stijl. Heb je een sterke maag en word je niet snel zeeziek, ga dan vooral mee op de Inside Passage en cruise langs indrukwekkende fjorden, onbewoonde eilandjes en geniet van de prachtige natuur.

Ben je echter na alle natuur toe aan wat reuring, dan is Vancouver misschien wel de plek voor jou. Deze stad heeft een prachtige ligging aan het water met bergen op de achtergrond. Bezoek onder andere het historische centrum Gastown met hippe cafés en restaurants. West Canada heeft wat ons betreft voor ieder wat wils.

Bekijk hieronder onze rondreizen door West Canada. Staat de reis die jij wilt maken er niet tussen? Stel dan je eigen reis samen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Rondreis West Canada

West Canada incl. Inside Passage

Vanaf€3,499
22 dagen /21 nachten
Rondreis Canada

Toronto & West Canada

Vanaf€2,549
14 dagen / 13 nachten
Canadian Rockies

Hoogtepunten van West Canada – Medium

Vanaf€2,489
15 dagen / 14 nachten
Rondreis West Canada

Hoogtepunten van West Canada – Large

Vanaf€2,949
20 dagen / 19 nachten
Cruise Canada C19 voorkant

Camperreis West Canada met Cruise Canada

Vanaf€1,799
15 dagen / 14 nachten
Populairst

Stel je eigen reis samen

Stel samen met ons je droomreis naar Amerika of Canada samen

Proceed Booking