Cindy Visser

Cindy Visser

Reisadviseur

Over mij

Amerika.. het land van de onbegrensde mogelijkheden, prachtige natuur, mooie bezienswaardigheden, rijke historie en gezellige mensen. Toen ik voor het eerst Amerika bezocht, was ik meteen verkocht door dit alles. Als acht jarig meisje heb ik met mijn ouders op roadtrip door West-Amerika gemaakt en kon ik achterin de auto het prachtige landschap aan mij voorbij zien gaan. Wat een fijne herinnering was dat! Grote steden bezoeken als San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Wat vond ik dit allemaal betoverend en wat was ik ontzettend blij dat wij vaker dit soort reizen gingen en konden maken. De basis van mijn liefde voor Amerika werd dus al in mijn jongere jaren gelegd.

Het was later dan ook vanzelfsprekend dat ik een opleiding ging doen in het Toerisme. Na mijn stage in de reisbranche kon ik aan het werk bij een andere reisorganisatie gespecialiseerd in Amerika reizen. Hier heb ik nog meer kennis op kunnen doen van Amerika en mag ik mijzelf specialist noemen in reizen naar Oost-, Zuid- en West-Amerika. In de loop der jaren heb ik meerdere reizen mogen maken naar prachtige gebieden, waarbij ik nog steeds graag naar de westkust en Florida ga. Veel hotels, restaurants, natuurparken en andere bezienswaardigheden heb ik mogen bezoeken. Uiteraard geef ik je leuke tips mee voor op je geplande reis. En dat is mogelijk voor verschillende leeftijdscategorieën. Ook ik ben nog niet uitgekeken en gereisd. 

Ik kan je helpen met het samenstellen van een mooie zuidelijke muziekreis, een citytrip naar New York of een prachtige reis met veel natuurparken aan de westkust van Amerika. Ook stel ik graag een prachtige rondreis voor je samen naar de Sunny State Florida, waar je bijvoorbeeld Miami, Orlando of the Keys kunt bezoeken. Bij Let’s Travel zijn we letterlijk van alle Amerikaanse markten thuis.

Zin om samen met mij jouw reis naar Amerika of Canada te plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag. Contact opnemen kan zowel telefonisch, als via de mail of WhatsApp. In alle gevallen zijn wij op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Heb je eenmaal een reis bij ons geboekt, dan zijn wij natuurlijk voor, tijdens en na je reis ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

Mijn Amerika favorieten

  • Favoriete stad: New York
  • Favoriete nationale park: Yellowstone National Park
  • Favoriete strand: Miami Beach
  • Favoriete eten: cheesecake (het liefst van The Cheesecake Factory)

Neem contact met mij op

Proceed Booking