Jouw droomreis naar Amerika of Canada?

Let's Travel

Wat zeggen onze reizigers?

Fred LubbersFred Lubbers
05:28 23 May 24
In afstemming met Let's Travel hebben wij onze reis samen gepland. Daarbij geeft Let's Travel ( Django) goede adviezen. We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening van Let's Travel. Zeker een aanrader om een mooie reis naar de States te plannen.......
M. KlerkenM. Klerken
10:38 22 May 24
Cindy is erg behulpzaam en heeft voor ons een geweldige reis samengesteld, waarbij goed rekening is met onze specifieke eisen.
Theodorus PackTheodorus Pack
08:22 22 May 24
De reis was fantastisch geregeld, vluchten, motels en autohuur. prima motels door Let's Travel geselecteerd, schoon en dicht bij alle bezienswaardigheden. Ik kan iedereen Let's Travel aanbevelen omdat zij veel uit handen nemen en ontzorgt.
Feebe D'hondtFeebe D'hondt
06:35 15 May 24
Wij zijn net terug thuis van onze reis naar de Westkust van Amerika. Deze werd tot in de puntjes geregeld door Django van Let's Travel. Alles verliep zeer goed. Een aanrader om bij hen te boeken.
Erwin KeaErwin Kea
12:57 13 May 24
Let's Travel heeft ons goed geholpen met het in elkaar zetten van een rondreis door West USA. Als we iets wilde aanpassen kon dat ook. Ze hebben goede tips gegeven over bepaalde dingen.
Manon KreemersManon Kreemers
10:42 10 May 24
Let's Travel heeft het top geregeld. De vluchten waren goed aangesloten en vervolgens konden we auto (wat een bak!) ophalen op het vliegveld. Tijdens de reis zijn ze goed bereikbaar. Een organisatie dat ik iedereen zou aanraden!
Natasja van ZantenNatasja van Zanten
12:36 08 May 24
Na onze aanvraag voor een reis naar NY en Washington kregen wij snel een mooi uitgewerkt voorstel. Alles was prima geregeld, hotels waren netjes en op goede afstand van openbaar vervoer. Eigenlijk voldeden ze precies aan onze wensen. In het hotel in Washington bij aankomst klein probleempje maar ondanks dat het in NL 22.00 uur was was ook dit snel opgelost.Let’s Travel reageert snel en werkt alles netjes voor je uit. Zelfs de documenten kregen wij nog leuk verpakt over de post. Al met al zeer tevreden en als we ooit weer richting Amerika gaan zou ik ze zeker opnieuw benaderen.
Inge van GerwenInge van Gerwen
17:04 07 May 24
Let’s Travel is een heel fijn bedrijf met korte lijntjes, snelle reacties op mails. Ze hebben voor ons een mooie vakantie gemaakt naar Florida. En daarvoor alles goed en zorgvuldig geregeld. Echt een aanrader
Kiki FrensenKiki Frensen
13:38 02 May 24
Ontzettend fijne reisorganisatie! Alles tot in de details geregeld en staan 24/7 voor je klaar. Er wordt echt naar je wens geluisterd en de reis wordt hier voorledig op aangepast. Wij hebben een hele mooie reis mogen maken, mede dankzij Lets Travel.
Juliette WiersmaJuliette Wiersma
10:31 02 May 24
Hele fijne ervaring met Let's travel goed advies, wist goed aan te sluiten bij onze wensen en gaan een stapje verder voor de persoonlijke touch. Heel blij mee en een super fijne reis gehad.
js_loader

Populaire bestemmingen

West Amerika

Oost Amerika

Zuid staten

Oost Canada

West Canada

Stel samen met ons je reis samen

Iedereen heeft zo zijn/haar wensen voor een reis naar Amerika of Canada. Daarom stellen wij graag op basis van jouw wensen een reis samen zodat ie volledig naar wens is. 

Populaire reizen

Proceed Booking