Over ons

Over Let's Travel

Hi en welkom bij Let’s Travel. Tegenwoordig is het makkelijk om een vakantie helemaal zelf uit te stippelen en wij begrijpen dat dat hartstikke leuk is. Het is per slot van rekening wat wij zelf ook iedere dag met veel plezier doen. Echter, wij kunnen ook begrijpen dat je geen zin hebt in het uitzoekwerk en dit graag uit handen wilt geven, of soms door de bomen het bos niet meer ziet met alle verschillende boekingswebsites. Op dat moment schiet Let’s Travel te hulp. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een droomreis naar Amerika of Canada. Dankzij de jarenlange werkervaring van ons team en de vele reizen die wij zelf hebben gemaakt, hebben wij een goed idee van wat jij als reiziger belangrijk vindt.

Let’s Travel is in 2020 opgericht (inderdaad, niet de makkelijkste tijd met covid destijds, maar wij houden wel van een uitdaging) met als doel om samen met jou een reis naar Amerika of Canada samen te stellen. Vandaar dat je bij ons geen oerwoud aan verschillende reizen op de website ziet staan, maar een paar reizen die je als voorbeeld kunt gebruiken voor je eigen reis. De mogelijkheden en combinaties voor een reis naar Amerika of Canada zijn namelijk eindeloos en iedereen heeft zo z’n eigen idee wat ‘ie graag zou willen zien en doen tijdens een reis. Daarom gaan wij graag het gesprek aan met jou zodat wij een reis samenstellen die volledig aan jouw wensen voldoet. 

Zin om samen met ons jouw reis naar Amerika te plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag. Contact opnemen kan zowel telefonisch, als via de mail of WhatsApp. In alle gevallen zijn wij op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Heb je eenmaal een reis bij ons geboekt, dan zijn wij natuurlijk voor, tijdens en na je reis ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

Waar wij voor staan

Snel en persoonlijk contact100%
Duidelijke communicatie100%
Service van het begin tot het eind100%

Ons team

Cindy Visser

Cindy Visser

Reisadviseur
Danja

Danja Hoenderboom

Reisadviseur

Malou Poos

Reisadviseur
Cheryl Kniest

Cheryl Kniest

Reisadviseur

Django Hofma

Eigenaar

Melissa van Haarlem

Online marketeer

Proceed Booking