Rondreis Zuidstaten

Rondreis Zuidstaten

Een rondreis door de Zuidstaten van Amerika is er volgens ons 1 voor de muziekliefhebbers. Zo kunnen jazzliefhebbers hun hart ophalen in New Orleans, de bakermat van Jazz, en heerlijk rondstruinen door onder andere French Quarter. Ben je fan van The King of Rock and Roll, Elvis Presley, dan zou een bezoek aan Memphis en Graceland bovenaan je lijstje moeten staan. (tip: in Tupelo kun je het geboortehuis van Elvis Presley bezoeken.) Voor country liefhebbers is Nashville the place to be, waarbij Music Row het hart is van de muziekindustrie in Nashville. Verder kun je er de Country Music Hall of Fame and Museum bezoeken. En voor de blues liefhebbers mag een reis langs de Mississippi natuurlijk niet ontbreken.

Draait een rondreis door de Zuidstaten van Amerika dan alleen maar om muziek? Nee hoor, de Zuidstaten staan ook bekend om de rijke cultuur en gevarieerde keuken. Denk bijvoorbeeld aan Jambalaya, barbeque, fried chicken en de Creoolse keuken. Verder vind je in de Zuidstaten het meest bezochte nationale park van Amerika, Great Smoky Mountain National Park.

Bekijk hieronder onze rondreizen door de Zuidstaten. Staat de reis die jij wilt maken er niet tussen? Stel dan je eigen reis samen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onze Zuidstaten reizen

Rondreis van Oost naar Zuid

Rondreis van Oost naar Zuid

Vanaf€2,999
22 dagen / 21 nachten
Hoogtepunten van de Deep South

Hoogtepunten van de Deep South – Extra Large

Vanaf€2,999
29 dagen / 28 nachten

Hoogtepunten van de Deep South – Medium

Vanaf€2,049
15 dagen / 14 nachten

Hoogtepunten van Texas

Vanaf€2,099
18 dagen / 17 nachten
Populairst

Stel je eigen reis samen

Stel samen met ons je droomreis naar Amerika of Canada samen

Proceed Booking