Rondreis Oost Canada

Rondreis Oost Canada

Bonjour, bienvenue! Huh, we gingen toch een rondreis maken door Oost Canada? Klopt, maar een groot deel van de mensen in Oost Canada heeft Franse roots. En dat merk je zowel in de taal die ze spreken (geen zorgen, de meeste spreken ook Engels), de plaatsnamen maar ook in de architectuur in sommige steden. Zo waan je je net in Frankrijk als je door Ottawa of Quebec rondloopt met prachtige architectuur en sfeervolle straatjes zoals we dat kennen uit Frankrijk.

Staat alles dan in Oost Canada in het teken van de Franse invloeden? Nee hoor. In het zuidelijker gelegen Toronto zijn deze Franse invloeden een stuk minder en volgens vele is Toronto het leukere zusje van New York. Wist je dat hier ook de populaire serie Suits is opgenomen? Ben je in de buurt van Toronto dan mag een bezoek aan het meeste bekende natuurfenomeen van Canada, de Niagara Falls natuurlijk niet ontbreken.

Heb je meer met natuur dan met steden, dan zijn de provincies New Brunswick, Nova Scotia of Newfoundland misschien wel wat voor jou. Hier vind je prachtige nationale parken en natuur waar je uren lang kunt rondlopen zonder dat je iemand tegenkomt.

Wil jij een rondreis maken door Oost Canada? Bekijk hieronder onze rondreizen en vraag vrijblijvend een voorstel aan. Staat de reis die jij wilt maken er niet tussen? Stel dan je eigen reis samen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onze Oost Canada reizen

Toronto en New York

Toronto & New York

Vanaf€1,649
8 dagen / 7 nachten
Treinreis Oost Canada

Treinreis Oost Canada

Vanaf€2,399
11 dagen / 10 nachten
Rondreis Canada

Toronto & West Canada

Vanaf€2,549
14 dagen / 13 nachten
Rondreis Oost Canada

Hoogtepunten van Oost Canada – Small

Vanaf€1,899
10 dagen / 9 nachten
Lakes of the USA & Canada

Lakes of the USA & Canada

Vanaf€2,139
15 dagen / 14 nachten
Rondreis Hoogtepunten van Oost Canada

Hoogtepunten van Oost Canada

Vanaf€2,149
15 dagen / 14 nachten

Camperreis Oost Canada met Cruise Canada

Vanaf€1,699
15 dagen / 14 nachten
Populairst

Stel je eigen reis samen

Stel samen met ons je droomreis naar Amerika of Canada samen

Proceed Booking